English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Νικηφόρο το 1ο φιλικό των ανδρών

ΕΑ Λάρισας – Ασκληπιός
1-3

               Με νίκη πέρασαν οι άνδρες του Ασκληπιού μέσα από τη Λάρισα στο φιλικό προετοιμασίας με την ομάδα της ΕΑ Λάρισας, μια βδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων εν όψει του κυπέλλου που ξεκινάει στις 5/10.
            Σε παιχνίδι που έγινε την Κυριακή 29/9 στη Λάρισα επιβλήθηκαν της τοπικής ΕΑΛ με σκορ 3-1.
Τα σετ (1η ΕΑΛ) 1ο 25-19, 2ο 19-25, 3ο 21-25, 4ο 20-25

Έπαιξαν ΕΑ Λάρισας ( Πατσιαούρας) Περουλάκης, Παπαδημητίου, Ταμπόσης, Σιαμιώτης, Σωτηρίου, Καλαθάς, Παππάς, Ματούλας, Καραμπατής, Ρούστος, Σκαρμούτσος, Καμβούκος.
Α.Σ. Ασκληπιός (Γούλας Θ) Γούλας Θ, Προγώνης Κ. Λιανός Θ. Ντινόπουλος Μ. Μακράκης Δ. Αναγνώστου Α. Τσιώλης Γ. Αμύρωτος Χ. Βήτας Γ. Βήτας Σ.





Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνημα με κύπελλο οι άνδρες

    Με τον αγώνα της πρώτης φάσης του κυπέλλου της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ανδρών για την νέα αγωνιστική περίοδο.
    Το Σάββατο 5/10 στις 17:30 στο ΕΑΚ Τρικάλων αντιμετωπίζουν την Φθία Λαμίας ανοίγοντας έτσι την αυλαία της νέας χρονιάς.

      Μετά την περσυνή επιτυχημένη πορεία στο θεσμό του κυπέλλου, όπου η ομάδα έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, η πίστη όλων αθλητών και προπονητών, είναι ότι φέτος θα γίνει κάτι καλύτερο κάνοντας ένα βήμα παραπάνω.


Η ομάδα των γυναικών στο ¨Φίλιον¨

      Κάτι διαφορετικό περιλάμβανε την Πέμπτη 26/9 το πρόγραμμα των γυναικών. Πριν την καθιερωμένη προπόνηση η ομάδα των γυναικών επισκέφθηκε το ¨Φίλιον¨ το γνωστό καφέ της πόλης που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, που είναι από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας για την νέα χρονιά.

            Ο Δημ. Παπαδογιώργος και ο Στ. Τασίκας, ιδιοκτήτες της επιχείρησης βρίσκονται κοντά στην ομάδα τα τελευταία 2 χρόνια βοηθώντας την προσπάθεια που γίνεται από πλευράς Ασκληπιού για την άνοδο του volley στην περιοχή των Τρικάλων. Η συμβολή τους όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε πολύ σημαντική για την ομάδα. Τέτοιες ενέργειες από πλευράς τους βοηθούν στην ανάπτυξη του αθλητισμού δίνοντας μια σημαντική διέξοδο στους νέους και βάζουν την Πόλη των Τρικάλων στον αθλητικό χάρτη της χώρας. 









Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλικό προετοιμασίας γυναικών

Α.Σ. Ασκληπιός – Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων
3-1

     Συνεχίστηκε η προετοιμασία των γυναικών του Ασκληπιού, εν όψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2, με το 2ο στη σειρά φιλικό παιχνίδι.
     Στον αγώνα που έγινε τη Δευτέρα 16/9, στο Δημοτικό Κλειστό των Τρικάλων η ομάδα του Ασκληπιού νίκησε τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων με σκορ 3-1.
    Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου παρ΄ ότι οι ομάδες βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας τους έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, προσφέροντας στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες υπέροχες στιγμές.
Τα σετ (1ος Ασκληπιός) 1ο 25-22 σε 32΄, 2ο 27-25 σε 38΄, 3ο 12-25 σε 22΄, 4ο 25-15 σε 20΄.

Έπαιξαν Α.Σ. Ασκληπιός (Ιόβτσεβ Δ.) Τεντολούρη Μ. Λελεντζή Γ. Γιόβτσεβα Σ. Γιαννούλη Κ. Βουλγαράκη Κ. Ντιρογιάννη Α. Γκουτσιούπα Ε. Τόλλιου Ε. Μουρατλάρι Β. Γιαννοπούλου Κ. Λεπενιώτη Ν. Κουκουτή Ο.

Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων (Ζαρκαλής Β.) Λεωνιδάκη Λ. Εζινέλη Α. Λάγκα Χ. Μωραϊτίδου Ν. Καραφουλίδου Ν. Τσελίκη Σ. Βλώτσου Β. Γιώτη Μ. Τσιλιού Μ. Τσαβδάρη Γ. Μπόζου Θ. 









Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκη στο πρώτο φιλικό των γυναικών

Α.Σ. Ασκληπιός – Γ.Σ. Ν. Βόλου
3-0
       Καλό ξεκίνημα για τις γυναίκες του Ασκληπιού. Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έγινε το Σάββατο 14/9 στο Δημοτικό Τρικάλων ο Ασκληπιός επιβλήθηκε της Νίκης Βόλου με σκορ 3-0. Λίγες οι καλές στιγμές και για τις 2 ομάδες μια και ακόμη τα πόδια είναι βαριά από την προετοιμασία.
            Το επόμενο φιλικό είναι την Δευτέρα 16/9 στο Δημοτικό Τρικάλων με αντίπαλο την ομάδα του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων που θα αγωνίζεται στον Γ΄ όμιλο της Α2 γυναικών.

Τα σετ 1ο 25-20, 2ο 25-12, 3ο 31-29
Έπαιξαν Α.Σ. Ασκληπιός (Ιόβτσεβ Δ.) Γιόβτσεβα Σ. Τεντολούρη Μ. Γιαννούλη Κ. Βουλγαράκη Κ. Ντιρογιάννη Α. Λελεντζή Γ. Γκουτσιούπα Ε. Τόλλιου Ε. Μουρατλάρι Β. Γιαννοπούλου Κ. Λεπενιώτη Ν. Χαλκιαδάκη Κ. Κουκουτή Ο. Προβίδα Κ.

Γ.Σ. Νίκη Βόλου (Ξανθόπουλος Π.) Παππά, Πολύζου, Αφέντου, Βαϊτση, Παντέκη, Ιακουμίδου, Βλαχάκη, Αντωνοπούλου.





Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Το πρώτο φιλικό για την Α2

Ασκληπιός – Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών δίνει η ομάδα του Ασκληπιού. Την Δευτέρα 16/9 στις 7:00 μ.μ θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Κλειστό (Κατσιμίδου) την ομάδα των γυναικών του Α.Γ.Σ.Ι.
Η ομάδα των Ιωαννίνων που ανέβηκε φέτος στην Α2, μετέχει στον Γ΄ όμιλο της Α2 και έχει ενισχυθεί σημαντικά κατά την μεταγραφική περίοδο.
Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία λοιπόν για τους φίλους του volley στα Τρίκαλα να δουν volley υψηλού επιπέδου. Προς το τέλος του μήνα σε ανταπόδοση της επίσκεψης του ΑΓΣΙ, η ομάδα του Ασκληπιού θα επισκεφθεί την Πόλη των Ιωαννίνων για ένα φιλικό παιχνίδι.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που πρόκειται να δώσει η ομάδα του Ασκληπιού καθώς και κάποια τουρνουά που πρόκειται να συμμετάσχει.


Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

2o Street Volley 2013

3 on 3 στην Ασκληπιού

      Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο  street volley 3 on 3 στον πεζόδρομο της Ασκληπιού. Ένα τουρνουά που ξεκίνησε από πέρυσι και απ΄ότι φαίνεται θα γίνει θεσμός για την Πόλη των Τρικάλων.
      Από τις 9 το πρωϊ της Κυριακής ο πεζόδρομος της Ασκληπιού γέμισε από παιδιά κάθε ηλικίας για να συμμετάσχουν στους αγώνες. Στον πεζόδρομο διαμορφώθηκαν 5 γήπεδα volley, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τις πολλές συμμετοχές.
  Στο τουρνουά συμμετείχαν 25 ομάδες διαφόρων κατηγοριών με συνολικά 75 αγωνιζόμενους αθλητές. Ξεχωριστή παρουσία αποτέλεσε η ομάδα της Αργούς Βόλου η οποία ταξίδεψε από το Βόλο για το συγκεκριμένο τουρνουά.
     Μετά από 5 ώρες που κράτησαν οι αγώνες προέκυψαν οι νικητές ανά κατηγορία, στους οποίους απονεμήθηκαν διπλώματα από την Διοίκηση του Ασκληπιού, καθώς και αναμνηστικά μπλουζάκια τα οποία ήταν μια ευγενική χορηγία του Καταστήματος Volleystore Θεσ/νίκης και προσωπικά του κ. Ζτιούπα Π.

            Οι νικητές ανα κατηγορία είναι

  1. Κατηγορία Γυμνασίων: Γεωργίου Μαρία, Παπαθεοδώρου Ευαγγελία, Βασιλοπούλου Δήμητρα.
  2. Κατηγορία Λυκείων: Παυλίδης, Νικολάου, Κωτούζα
  3. Κατηγορία Μετά το Λύκειο: Ντινόπουλος, Λιάνος, Γκόνης

















Ξεκίνησε η προετοιμασία των ανδρών

     Με την πρώτη συνάντηση του ανδρικού τμήματος ξεκίνησε η προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο.
   Στο Πάρκο του Αϊ Γιώργη βρέθηκαν το Σάββατο 31/8 όλα τα μέλη του ανδρικού τμήματος όπου παρουσία του προπονητή και μελών του Δ.Σ. αναλύθηκαν οι στόχοι της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.
   Η νέα χρονιά φέρνει το τμήμα μπροστά σε νέες προκλήσεις βάζοντας ακόμη υψηλότερους στόχους έτσι ώστε η ομάδα να δώσει το στίγμα της με μεγαλύτερη έμφαση στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, αλλά και μέσα από την συμμετοχή στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα (Εφήβων – Παίδων), μια και αρκετά μέλη του τμήματος μετέχουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.
    Μετά τις καθιερωμένες ευχές για την νέα χρονιά οι αθλητές ξεκίνησαν την προετοιμασία με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κάτι που θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με καθημερινές προπονήσεις. 







Αρχειοθήκη