English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Εσωτερικό τουρνουά ακαδημιών

Διήμερο γεμάτο παιχνίδι
14-15 Απριλίου

        Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εσωτερικό τουρνουά των ακαδημιών του Ασκληπιού. Για άλλη μία φορά (μετά το Χριστουγεννιάτικο) δόθηκε η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές του Συλλόγου –αγόρια και κορίτσια- να ζήσουν την εμπειρία των αγώνων και να βγάλουν στο παρκέ όσα έχουν μάθει το προηγούμενο διάστημα.
   Με την επίβλεψη και τις οδηγίες των υπεύθυνων προπονητών Γούλα Θέμη και Βασίλεβας Σβέτλας, διαμορφώθηκε το ΕΑΚ τις Μπάρας κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να πραγματοποιούνται παράλληλα πολλά παιχνίδια δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους αθλητές να πάρουν μέρος στους αγώνες.
    Κοντά στους μικρούς αθλητές βρέθηκαν και πάρα πολλοί γονείς δίνοντας με την παρουσία τους έναν διαφορετικό τόνο στο τουρνουά και εμψυχώνοντας τα παιδιά επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους.

    Στο ΕΑΚ της Μπάρας, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Γούλας Θ. βρέθηκαν το διήμερο περισσότερα από 110 παιδιά –αγόρια και κορίτσια-  σε μία από τις καλύτερες διοργανώσεις που έχουμε κάνει σαν  Σύλλογος, όχι μόνο για τον αριθμό των παιδιών που παραβρέθηκαν, αλλά και για το επίπεδο των αυριανών αθλητών μας!!! Ο κόπος και οι προσπάθειες όλων μας εξαργυρώνετε βλέποντας αυτά τα παιδιά να χαίρονται και να διασκεδάζουν, προσπαθώντας να κρατήσουν τη μπάλα στον αέρα!!!! Συγχαρητήρια σε όλους



















Αρχειοθήκη