English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Κληρώσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου 2014-15

  Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13/9 οι κληρώσεις του κυπέλλου των πρωταθλημάτων Β΄ Εθνικής ανδρών, γυναικών, του τοπικού πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών καθώς επίσης και ο καταρτισμός των ομίλων των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΚΕΛ για την νέα αγωνιστική περίοδο.
   Στο κύπελλο ανδρών ο Ασκληπιός αντιμετωπίζει την Αργώ Βόλου, ενώ οι γυναίκες περνούν χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Γ.Σ. Αλμυρού- Α.Ο. Σουφλαρίων.
    Στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής οι άνδρες ξεκινάνε εντός έδρας με την Α.Ε. Λάρισας, ενώ οι γυναίκες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Φθία Λαμίας.
     Στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα έγιναν καταρτισμοί ομίλων με γεωγραφικά καταρχήν κριτήρια για την όσο το δυνατόν καλύτερη διεξαγωγή.
     Στους εφήβους λόγω της μικρής συμμετοχής σχηματίστηκε ένας όμιλος όπου σε διπλούς αγώνες θα βγεί ο πρωταθλητής της ΕΣΠΕΚΕΛ. Η πρώτη αγωνιστική περιλαμβάνει τους αγώνες
Αργώ Βόλου-Γ.Σ. Λαμίας
ΣΠΑ Καρδίτσας-Ασκληπιός
      Στις νεάνιδες διαμορφώθηκαν 2 όμιλοι (Βόρειος με 7 ομάδες και Νότιος με 4 ομάδες). Πρωτάθλημα ενός γύρου, οι 4 πρώτοι από κάθε όμιλο προκρίνονται στην επόμενη φάση όπου θα διασταυρωθούν χιαστί σε διπλούς αγώνες για την πρόκριση στο Final 4 της Περιφέρειας.
1η Αγωνιστική
Ε.Α. Λάρισας- Ασκληπιός
      Στους παίδες καταρτίστηκαν 3 όμιλοι των 3 ομάδων, πρωτάθλημα 2 γύρων οι 3 πρώτοι και ο καλύτερος δεύτερος στο Final 4 της Περιφέρειας. Ο Ασκληπιός μετέχει στον 3ο όμιλο με ΣΠΑΚ και Δεσκάτη. Πρώτη αγωνιστική Ρεπό.
    Στις κορασίδες (ο Ασκληπιός μετέχει με 2 ομάδες) καταρτίστηκαν 5 όμιλοι των 7 ομάδων. Προκρίνονται για την επόμενη φάση οι 3 καλύτεροι του ομίλου και ο καλύτερος τέταρτος. Με συνεχείς διασταυρώσεις θα προκύψουν οι 4 ομάδες του Final 4 της Περιφέρειας.
      Ο Ασκληπιός Α΄ μετέχει στον 5ο όμιλο μαζί με Ελασσόνα, Φιλ/κο Τρικάλων, Παλαμά, ΣΠΑ Καρδίτσας, Α.Ο Καλαμπάκας και Α.Ο. Σουφλαρίων Β΄, ενώ ο Ασκληπιός Β΄ στον 1ο όμιλο μαζί με Γ.Σ. Τυρνάβου, Φιλ/κος Λάρισας, Α.Ο. Σουφλαρίων, Ε.Α. Λάρισας Β΄, Δεσκάτη και Αμπελώνα.


Αρχειοθήκη