English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Μια νέα συνεργασία

Ασκήσεις με βάρη για τις γυναίκες του Ασκληπιού

    Ένα διαφορετικό πρόγραμμα περιελάμβανε η χθεσινή μέρα για το τμήμα των γυναικών με την παρουσία του κ. Σαρογλάκη Γιώργου, καθηγητή ΤΕΦΑΑ Τρικάλων στο μάθημα της "Μυϊκής ενδυνάμωσης με βάρη "
   Το πρόγραμμα της προπόνησης δόθηκε από τον κ. Σαρογλάκη με τις οδηγίες του οποίου αναλύθηκαν ο τρόπος χρήσης των βαρών αλλά και η σωστή εκτέλεση της κάθε άσκησης έτσι ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, αποφεύγοντας τυχόν τραυματισμούς κατά την άσκηση με βάρη.

  Ο Σαρογλάκης Γεώργιος είναι μέλος Ε.Ε.ΔΙ.Π του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διδάσκει το μάθημα της "Μυϊκής ενδυνάμωσης με βάρη " στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Είναι κάτοχος πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακού στην κατεύθυνση " Άσκηση και Υγεία " του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και έχει ειδικότητα Άρση Βαρών. Υπήρξε πρωταθλητής διεθνής κριτής και προπονητής της Άρσης Βαρών και εθνικός προπονητής σε άτομα με ειδικές ανάγκες στο άθλημα της Άρσης σε πάγκο με διεθνείς επιτυχίες και μετάλλια.   Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε διεθνή περιοδικά στον τομέα της Άρσης Βαρών, της  άσκησης σε πληθυσμούς γυμναστηρίων  και έχει κάνει σχετικές παρουσιάσεις σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες. Επίσης έχει γράψει  βιβλίο στην άρση βαρών.
Η οικογένεια του Ασκληπιού ευχαριστεί θερμά τον κ. Σαρογλάκη για την πολύτιμη προσφορά στην προετοιμασία της ομάδας   


Αναμνηστική φώτο με τον Προπονητή του Ασκληπιού
Δεξιά: Σαρογλάκης Γιώργος
Αριστερά: Καμινάρης Βαγγέλης



Αρχειοθήκη