English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Νίκη κορασίδων Α΄ - ήττα για παίδες και κορασίδες Β΄

Μια νίκη και δύο ήττες για τα αναπτυξιακά τμήματα του Ασκληπιού την Κυριακή 14/12. Οι κορασίδες Α΄ πήραν τη νίκη στη γειτονική Καρδίτσα επί του τοπικού ΣΠΑΚ με 3-0, ενώ λίγο μετά στο ίδιο γήπεδο οι παίδες δεν τα κατάφεραν χάνοντας το παιχνίδι από την τοπική ομάδα με 3-1, και την ίδια ώρα στη Λάρισα οι κορασίδες Β΄ γνώρισαν την ήττα από τον Φιλαθλιτικό με 3-0.

Πρωτάθλημα κορασίδων Α΄
ΣΠΑ Καρδίτσας – Ασκληπιός
0-3
      Εύκολο απόγευμα για την ομάδα των κορασίδων στη γειτονική Καρδίτσα με νίκη επί του τοπικού ΣΠΑΚ με 3-0. Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερη δυσκολία, όπως φαίνεται και από την εξέλιξη των σετ, οι κορασίδες πρόσθεσαν άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Τα σετ 1ο 6-25, 2ο 7-25, 3ο 9-25
Συνθέσεις

Ασκληπιός (Καμινάρης Β.) Τόλλιου Ε. Ντιρογιάννη Α. Προβίδα Κ. Μακράκη Γ. Κουκουτή Ι. Γατσά Ε. Βράκα Ρ. Γεωργίου Μ. Τσιούκα Ρ.




Πρωτάθλημα κορασίδων Β΄
Φιλ/κος Λαρισαϊκός- Ασκληπιός
3-0
    Την ίδια ώρα στην γειτονική Λάρισα οι κορασίδες Β΄ γνώρισαν  την ήττα από τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό με σκορ 3-0στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος. Παρά την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, η οποία για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι, μια και το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος κρίθηκε στα χαρτιά (δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο η Δεσκάτη)  δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι από αυτό το παιχνίδι.
Τα σετ 1ο  25-12, 2ο 25-10, 3ο 25-12.

Συνθέσεις
Φιλαθλητικός Λαρ/κος (Ιόβτσεβ Δ.) Κουτρουμπή Ε. Γαλογαύρου Μ. Παπαγιάννη Φ. Ριζομάρκου Ν. Λαδοπούλου Γ. Κατσιγιάννη Γ. Κουμπούρα Σ. Γκαμζάρη Φ. Ευαγγελοπούλου. Μπουρλή Ι. Κατσιγιάννη Χ. Ζαγκζάκη Μ.

Ασκληπιός (Παναγιάρη Σ.) Ζολώτα Ρ. Γεωργίου Σ. Κεσκινίδου Α. Κοστωπούλου Φ. Λίτου Ε. Νάκου Γ. Μπαντή Δ. Πουλιανίτη Ε. Στεφάνου Γ.
 


Πρωτάθλημα παίδων
ΣΠΑ Καρδίτσας-Ασκληπιός
3-1
       Την ήττα γνώρισαν οι παίδες του Ασκληπιού στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σε παιχνίδι που έγινε στην γειτονική Καρδίτσα (αλλαγή έδρας σε σχέση με το αρχικό πρόγραμμα) δεν τα κατάφεραν απέναντι στον τοπικό ΣΠΑΚ γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.
Τα σετ 1ο 25-18, 2ο 25-22, 3ο 16-25, 4ο 25-13.

Συνθέσεις
ΣΠΑ Καρδίτσας Φούκας Π. Λοϊζος Α. Αντωνίου Κ. Παπατζιμούλης Π. Καρράς Θ. Μαϊάνος Δ. Παπαδόπουλος Σ. Αντωνίου Π. Τρέμμας Κ. Λοϊζος Γ.

Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Βαρδούλης Γ. Ντούλας Χ. Βήττας Γ. Βήττας Σ. Βαρδούλης Στ. Βαίόπουλος Β. Θάνο Μ. Γραβάνης Δ. Σταφυλάς Ν. Γεωργίου Η.   



Αρχειοθήκη