English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Η Γατσά Ειρήνη στην Προεθνική Παγκορασίδων volley

  Άλλη μια επιτυχία για τα αναπτυξιακά τμήματα του Ασκληπιού, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με την δημιουργία αθλητών και αθλητριών υψηλού επιπέδου.
   Αυτή τη φορά η είδηση ήρθε από το τμήμα των γυναικών, όπου η αθλήτρια του Συλλόγου Γατσά Ειρήνη κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή στο προπονητικό camp της Εθνικής Παγκορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί στις 26-30/12/2014 στο αθλητικό κέντρο ΄Ατέρμων¨ στο Κιλκίς.
     Η επιλογή των συγκεκριμένων αθλητριών έγινε μετά από διαδοχικές συγκεντρωτικές προπονήσεις των κατά τόπους Ενώσεων, από τις οποίες ο ομοσπονδιακός προπονητής  σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς προπονητές κατέληξαν στις τελικές επιλογές.

     Η Γατσά Ειρήνη αποτελεί μέλος τις ομάδας των Παγκορασίδων του Ασκληπιού που τον περασμένο Ιούνιο πήρε το χρυσό μετάλλιο στην Κεντρική Ελλάδα. Μέλος της ομάδας των Κορασίδων που την ίδια περίοδο κατέλαβε την 8η θέση στην Ελλάδα και από την φετινή αγωνιστική χρονιά αποτελεί μέλος της ομάδας των γυναικών που αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική.


Αρχειοθήκη