English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Με το My Gym για τη διαφορά

  Μια διαφορετική προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης 28/8 στα πλαίσια της προετοιμασίας του γυναικείου τμήματος.
   Σε συνεργασία με τα γυμναστήρια My Gym και υπό τις οδηγίες τις Μαρίζας Παπαστάθη οι αθλήτριες του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν σε ασκήσεις αεροβικής καθ΄όλη την διάρκεια του προγράμματος αποκομίζοντας πολύτιμα οφέλη στην εξέλιξη της προετοιμασίας.
 Μετά το γενικό πρόγραμμα που ήταν κοινό για όλες τις αθλήτριες στήθηκαν διαφορετικές θέσεις ασκήσεων μέσα στο Δημοτικό Κλειστό της Κατσιμίδου δίνοντας την δυνατότητα στα διάφορα γκρούπ που σχηματίστηκαν να εκτελούν κάθε φορά και διαφορετικό πρόγραμμα.

  Ο Ασκληπιός ευχαριστεί τα γυμναστήρια  My Gym και ιδιαίτερα την κ. Μαρίζα Παπαστάθη για το πρόγραμμα και την πολύτιμη βοήθεια στην προετοιμασία της ομάδας των γυναικών.







Νέα καριέρα για 5 του Ασκληπιού

   Σε ομάδες της Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα συνεχίσουν την καριέρα τους 5 αθλητές του Ασκληπιού.
 Συγκεκριμένα 3 αθλήτριες και 2 αθλητές έχουν μετακινηθεί σε ομάδες μεγάλων κατηγοριών με ιστορία στο χώρο του αθλήματος
    Μετά την επιτυχημένη παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια μέσα από τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας και την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά τους, με μεγάλες ομάδες της Αθήνας και Θεσσαλονίκης να δείχνουν ενδιαφέρον και τελικά να τους κάνουν δικούς τους.

Καπέλου Ευαγγελία.

Καπέλου Ευαγγελία

Μετά την περσυνή συμμετοχή με την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών η Καπέλου μετακόμισε στην Ηλιούπολη η οποία ανέβηκε φέτος στην Α1 γυναικών. Η Ευαγγελία την περίοδο 2012-13 ήταν μέλος της ομάδας των γυναικών του Ασκληπιού που κέρδισε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία των γυναικών και μέλος της ομάδας των Κορασίδων του Ασκληπιού που την περίοδο 2012-13 κατέκτησε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.

Γεωργίου Άρτεμις
Γεωργίου Άρτεμις

   Στην Αθήνα και στον Γ.Σ. Χαλανδρίου που βρίσκεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία των γυναικών θα συνεχίσει την καριέρα της η Γεωργίου. Η Άρτεμις την περίοδο 2012-13 ήταν μέλος της ομάδας των γυναικών του Ασκληπιού που κέρδισε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία των γυναικών και μέλος της ομάδας των Κορασίδων του Ασκληπιού που την περίοδο 2012-13 κατέκτησε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, στο οποίο αναδείχτηκε καλύτερη πασαδόρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ντινόπουλος Μενέλαος

Ντινόπουλος Μενέλαος

  Στην Αθήνα και στον Πανελλήνιο που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία των ανδρών, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντινόπουλος Μενέλαος. Μέλος του Ασκληπιού ο Μένιος από μικρή ηλικία πέρασε απ΄όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μέλος τα τελευταία χρόνια του τμήματος των ανδρών έχοντας κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

 Γιαννούλη Κορίνα

Γιαννούλη Κορίνα

  Στην Θεσσαλονίκη και στους Μακεδόνες Αξιού που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία των γυναικών θα συνεχίσει την καριέρα της η Γιαννούλη Κορίνα.
    Η Κορίνα την περίοδο 2012-13 ήταν μέλος της ομάδας των γυναικών του Ασκληπιού που κέρδισε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία των γυναικών και μέλος της ομάδας των Κορασίδων του Ασκληπιού που την περίοδο 2012-13 κατέκτησε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.

Μακράκης Δήμος

Μακράκης Δήμος

     Στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία ανδρών θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μακράκης Δήμος.
    Μέλος του Ασκληπιού ο Δήμος από μικρή ηλικία πέρασε απ΄όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μέλος τα τελευταία χρόνια του τμήματος των ανδρών έχοντας κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.


Η Διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στους αθλητές του υγεία και καλή επιτυχία στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά τους.

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Πρώτη συγκέντρωση του Ασκληπιού

Ξεκίνημα για τις γυναίκες

       Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20/8, η πρώτη συγκέντρωση των γυναικών του Ασκληπιού, που σηματοδοτεί και την έναρξη της προετοιμασίας του τμήματος για την νέα χρονιά.
    Στην πρώτη συγκέντρωση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων έγινε ενημέρωση των αθλητριών για την νέα χρονιά τόσο από την Διοίκηση του Συλλόγου από τον πρόεδρο κ. Γιαννούλη Γ. όσο και από τον νέο προπονητή κ. Καμινάρη Βαγγέλη που θα είναι και ο υπεύθυνος προπονητής του γυναικείου τμήματος, για την νέα χρονιά.
        Τις επόμενες μέρες η προετοιμασία θα συνεχιστεί με προπόνηση φυσικής κατάστασης στο Δημοτικό Στάδιο και στο Πάρκο του Αϊ Γιώργη






Αρχειοθήκη