English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ήττα ανδρών και παγκορασίδων Β΄

     Την ήττα γνώρισε την Κυριακή 22/3, η ομάδα των ανδρών στο Βόλο από την τοπική Αργώ στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Την ίδια μέρα στο ΕΑΚ της Μπάρας οι Παγκορασίδες Β΄ του Ασκληπιού δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Καλαμπάκα γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ.

Πρωτάθλημα ανδρών Β΄Εθνικής
Αργώ Βόλου – Ασκληπιός
3-0
Δεν τα κατάφεραν τελικά οι άνδρες του Ασκληπιού απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα της Αργούς (2η στην βαθμολογία) στο εκτός έδρας παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ  Όπως φαίνεται και απ΄ την διακύμανση των σετ ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες μς ε τον Ασκληπιό να κυνηγάει τη νίκη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Τα σετ 1ο  27-25, 2ο 25-22, 3ο 25-23

Συνθέσεις
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Γεωργουλάς Σ.) Ισλαμάι, Σωτηρίου, Μορφίδης, Τσιάκαλος, Τερνιώτης, Γκριμπίζης, Κόκκας, Στρούγγης, Βούλγαρης, Ιτούδης, Πασπαράκης, Παπαδημητρίου
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γούλας Ευθύμιος) Αναγνώστου Α. Λιανός Α. Θάνο Μ. Βήτας Ι. Βήτας Σ Ντούλας Χ. Αμυρώτος Χ. Γούλας Θ.

Όλα τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής: 
Γ.Σ Δεσκάτης –Ε.Α Λάρισας 0-3 α.α
Α.Σ Αργώ-Ασκληπιός 3-0
Φιλ/κος Λαμίας-ΑΨΛ Μεδεών 3-1
Α.Ε Λάρισας ΡΕΠΟ
Η βαθμολογία


Ομάδα
Β
Ε.Α. Λάρισας
30
Α.Σ. Αργώ
24
Φιλ/κος Λαμίας
19
ΑΨΛ Μεδεών
14
Ασκληπιός
11
ΑΕ Λάρισας
7
Γ.Σ. Δεσκάτης
-3



Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄
Ασκληπιός-Α.Ο. Καλαμπάκας
0-3

   Την ήττα γνώρισαν οι μικρές του Ασκληπιού στο ΕΑΚ Τρικάλων από τον Α. Ο Καλαμπάκας. Παρά την μεγάλη προσπάθεια τα πολλά λάθη δεν έδωσαν την δυνατότητα στα κορίτσια του Ασκληπιού να πάρουν την νίκη.
            Τα σετ 1ο 18-25, 2ο 11-25, 3ο 16-25

Συνθέσεις
Ασκληπιός (Καμινάρης Β.) Καφαλάκη Φ. Στεφάνου Γ. Πουλιανίτη Ε. Σταμούλη Κ. Ζαρογιάννη Ε. Τσιλιώνη Ε. Μαντή Δ. Κόκκαλη Σ. Σκέμπη Β. Σιούτα Χ. Παλαύρα Κ. Χατζή Δ.

Α.Ο. Καλαμπάκας (Τσικέλης Γ.) Καρκαλάκη Μ. Παπαδοπούλου Δ. Σακελλαρίδη Φ. Μέλλιου Μ. Λαρίση Α. Καλαμπαλίκη Χ. Μυλωνά Β. Γίτσα Δ. Μαντζαφλάρα Φ. Xhaholli I. Σαλταπίδα Φ. Ζουζούλα Π.





Αρχειοθήκη