English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Με ¨Μπότη και Σιά ΟΕ ¨ στην Α2

Με μια μεγάλη συνεργασία, ξεκινάει το ταξίδι του Ασκληπιού στην Α2 Εθνική κατηγορία του Volley. Μεγάλος χορηγός της ομάδας και στην φετινή προσπάθεια της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια του volley η εταιρεία  ¨Μπότη και Σιά ΟΕ¨ πρατήρια υγρών καυσίμων και υγραερίου στην περιφερειακή Τρικάλων-Ιωαννίνων.
  Η εταιρεία για άλλη μία φορά δείχνει τις κοινωνικές της ευαισθησίες και την πίστη της στην προσφορά προς την νεολαία, βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορεί στην άνοδο του αθλητισμού στην περιοχή.
  Η προσφορά της εταιρείας γίνεται ακόμη πιο σημαντική αν αναλογιστούμε όλοι την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι. Παρ΄όλα αυτά η ¨Μπότη και Σια ΟΕ¨ βρίσκεται κοντά στην ομάδα δείχνοντας για άλλη μία φορά την αγάπη της προς τον αθλητισμό και την διάθεσή της για προσφορά στη νεολαία των Τρικάλων και γενικότερα στην τοπική κοινωνία.
   Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν την βοήθεια και την υποστήριξη όλων μας και η οικογένεια του Ασκληπιού θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να φανεί αντάξια της προσφοράς της εταιρείας ¨Μπότη και Σια ΟΕ¨


Αρχειοθήκη