English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Στον Ασκληπιό η Βαλληνδρά του Πανναξιακού

  Στον Ασκληπιό θα συνεχίσει την καριέρα της η Βαλληνδρά Ελένη. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε ο Πανναξιακός τα τελευταία χρόνια θα βρίσκεται απ΄ την νέα χρονιά στην ομάδα του Ασκληπιού.
     Η γεννημένη το 2000 και με καταγωγή απ΄ τα Τρίκαλα (Γόμφοι Τρικάλων) είναι μέλος πλέον της ομάδας του Ασκληπιού  και θα ενισχύσει με την παρουσία της τόσο τα αναπτυξιακά τμήματα όσο και την ομάδα των γυναικών στην δεύτερη παρουσία στην Α2 Εθνική κατηγορία.
   Η Ελένη ξεκίνησε το volley το 2013 στον Πανναξιακό (Α1 Εθνική κατηγορία) όπου με προπονητή το Φραγκίσκο Γιάννη (Γενάρης) κατακτά την ίδια χρονιά το πρωτάθλημα Παγκορασίδων Κυκλάδων.
 Η γρήγορη εξέλιξή της αναγκάζει τον προπονητή της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού Zoran Kovacic να την εντάξει (το 2014) στην ομάδα των γυναικών με την οποία παίρνει την πρώτη συμμετοχή σε αγώνα Α1.
   Το 2015 κατακτά για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια το πρωτάθλημα Παγκορασίδων Κυκλάδων

            Ο Α.Σ. Ασκληπιός ευχαριστεί την ομάδα του Πανναξιακού για την παραχώρηση της αθλήτριας και καλωσορίζει την Ελένη στην ομάδα με την ευχή για καλή δύναμη και καλή αγωνιστική χρονιά.


Αρχειοθήκη