English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

¨Ηττα ανδρών και εφήβων-στους 4 οι Νεάνιδες

Ήττα για τους άνδρες στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής από τον ΣΠΑ Καρδίτσας ενώ και οι έφηβοι γνώρισαν την ήττα στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, ενώ οι Νεάνιδες περιμένουν τον αντίπαλο στον ημιτελικό της Περιφέρειας.

Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής ανδρών
ΣΠΑ Καρδίτσας-Ασκληπιός
3-0

   Δεν τα κατάφεραν οι άνδρες στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Παρά την μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν αντίπαλο που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Α2, γνώρισαν την ήττα με 3-0 σετ.
            Τα σετ 1ο 25-12, 2ο 25-16, 3ο 25-23

Συνθέσεις
ΣΠΑ Καρδίτσας (Αλεξίου Φ.) Καρράς Δ. Βασιλάκος Χ. Μοιανός Δ. Παπαδόπουλος Σ. Τρέμμας Α. Μαλλιώρας Α. Θάνος Α. Παπαγεωργίου Α. Παπαγεωργίου Κ. Λαζινός Κ. Χειμωνέτος Κ. Καραθάνος Τ. Γιαννουσάς Κ. Καρράς Θ.
Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Λιανός Α. Γεωργίου Η. Ράντος Π. Ντούλας Χ. Αναγνώστου Α. Νήρρας Α. Βαϊόπουλος Β. Αναγνώστου Π. Θάνο Μ.

Πρωτάθλημα Εφήβων
ΣΠΑ Καρδίτσας-Ασκληπιός
3-0

   Την ήττα γνώρισαν και οι έφηβοι στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της Περιφέρειας. Παρά την σπουδαιότητα του παιχνιδιού σε κανένα σημείο του αγώνα οι έφηβοι δεν μπόρεσαν να βρούν ρυθμό, παρά μόνο στο 3ο σετ όπου έγινε πραγματική μάχη και χάθηκε στις λεπτομέρειες, γνωρίζοντας την ήττα από τον ΣΠΑ Καρδίτσας με 3-0.
Τα σετ 1ο 25-18, 2ο 25-14, 3ο 26-24.

Συνθέσεις
Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Βαρδούλης Ι. Σταφυλάς Ν. Γραβάνης Δ. Τσιγαρίδας Α. Βαρδούλης Σ. Ντούλας Χ. Νήρρας Α. Βαίόπουλος Ε. Αναγνώστου Π. Θάνο Μ. Αναγνώστου Α.

Πρωτάθλημα Νεανίδων
Φιλ/κός Λάρισας-Ασκληπιός
1-3
  Νίκη με ανατροπή για τις Νεάνιδες που μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα μπήκαν αήττητες στην επόμενη φάση περιμένοντας τον αντίπαλο για τον ημιτελικό της Περιφέρειας. Παρ΄όλο που βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 τελικά πήραν τη νίκη και το ροζ φύλλο μέσα στη Λάρισα επί του Φιλαθλητικού με 1-3
Τα σετ 1ο 25-19, 2ο 19-25, 3ο 19-25, 4ο 19-25

Συνθέσεις

Ασκληπιός (Καμινάρης Β.) Γκουτσιούπα Ε. Προβίδα Κ. Αναγνώστου Ε. Χύτα Μ. Γατσά Ε. Γεωργίου Μ. Τσιούκα Γ. Παπαθεοδώρου Ε.Βαλληνδρά Ε. Βράκα Ρ.  




Αρχειοθήκη