English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Final 4 κορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ

Πρωταθλήτρια η ΕΑ Λάρισας

  Έπεσε η αυλαία του Final 4 κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ που έγινε στα Τρίκαλα το τριήμερο 17-19 Απριλίου.. Μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε η Ε.Α. Λάρισας κατέκτησε το κύπελλο και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κερδίζοντας στο τελευταίο παιχνίδι τον Ασκληπιό με 3-1.
  Την 3η θέση κατέκτησε η ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού η οποία επιβλήθηκε του Λοκρού Αταλάντης με 3-1.

Γ.Σ. Αλμυρού-Λοκρός Αταλάντης
3-1

            Τα σετ 1ο 25- 11, 2ο 25-12, 3ο 22-25, 4ο 25-23
Συνθέσεις

Γ.Σ. Αλμυρού (Ξύδης Π.) Θέου Κ. Βαλουξή Μ. Πανταζή Ι. Ξάνθη Π. Νταλιάνη Π. Ξάνθη Ε. Καλογήρου Δ. Παπαδοπούλου Ε. Βουλτσίδη Σ. Χατζηκυριάκου Γ. Ζαντιώτη Θ. Παπακωνσταντίνου Α.
Λοκρός Αταλάντης (Μπουραμάς Γ.) Μανώλαινα Γ. Σταύρου Α. Λουκά Χ. Μπαρουξή Ε. Πρεφαντή Η. Σακελίου Ζ. Μπαμπάνη Ε. Παπαγεωργίου Ι. Φώκου Μ. Τσέρτου Κ. Παπανικολάου Ι. Καρατράντου Ε.

Ασκληπιός-Α.Ε. Λάρισας
1-3
      Στο τελευταίο παιχνίδι που έκρινε τον πρωταθλητή Κεντρικής Ελλάδας η Ε.Α. Λάρισας ήταν αυτή που τελικά πήρε την νίκη με 3-1, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, και συγχρόνως το εισιτήριο για τα Προκριματικά του Πανελληνίου.
Τα σετ 1ο 24-26, 2ο 25-16, 3ο 23=25, 4ο 22-25

Συνθέσεις
Ασκληπιός (Καμινάρης Β.) Τόλλιου Ε. Κουκουτή Ι. Ντιρογιάννη Α. Μακράκη Γ. Προβίδα Κ. Γεωργίου Μ. Τσιούκα Γ. Χύτα Μ. Παπαθεοδώρου Ε. Γατσά Ε. Βράκα Ρ. Αναγνώστου Ε.
Ε.Α. Λάρισας (Πνάκας Π.-Παπαστεργίου Σ.) Γερακώστα Ζ. Τσουκαλά Χ. Σταυροθεοδώρου Ε. Στατύρη Ε. Κοντονάσιου Δ. Γίτση Ε. Νταναβάρα Λ. Ζιάγκα Μ. Γεωργάκα Ν. Παπακώστα Β. Τάση Β. Έξαρχου Ε.

Μετά και τους τελευταίους αγώνες η κατάταξη των ομάδων
  1. Ε.Α. Λάρισας
  2. Ασκληπιός Τρικάλων
  3. Γ.Σ. Αλμυρού
  4. Λοκρός Αταλάντης
Μετά την λήξη των αγώνων ακολούθησαν οι απονομές στις ομάδες των μεταλλίων και του κυπέλου στον πρωταθλητή καθώς και οι βραβεύσεις των καλύτερων αθλητριών.
Καλύτερες αθλήτριες του Final 4 αναδείχτηκαν οι:
 Πολυτιμότερη παίκτρια: Κοντονάσιου Δέσποινα της Ε.Α. Λάρισας
Καλύτερο Libero: Ζαντιώτη Θεοδώρα του Γ.Σ. Αλμυρού
Καλύτερη σέρβερ: Τόλλιου Ελένη του Α.Σ. Ασκληπιού
Καλύτερη μπλοκέρ: Παπαδοπούλου Ελευθερία του Γ.Σ. Αλμυρού
Καλύτερη επιθετικός: Τάση Βασιλική της Ε.Α. Λάρισας
Καλύτερη πασαδόρος: Κοντονάσιου Δέσποινα της Ε.Α. Λάρισας

Τα αναμνηστικά διπλώματα στους διαιτητές των αγώνων απένειμε ο κ. Τίκας Βασίλης μέλος του Δ.Σ. Της ΕΣΠΕΚΕΛ
Τα αναμνηστικά διπλώματα στους προπονητές των ομάδων έκανε ο πρόεδρος του Ασκληπιού κ. Γιαννούλης Γιάννης.
Την απονομή των αναμνηστικών στην 4η ομάδα έκανε ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Γάτος Σπυρίδων
Την απονομή στην 3η ομάδα των αναμνηστικών και των μεταλλίων έκανε ο κ. Μπαλδώκας Γιώργος, μέλος της Διοίκησες της ΕΣΠΕΚΕΛ και πρόεδρος της αγωνοδίκου επιτροπής.
Την απονομή στην 2η ομάδα των αναμνηστικών και των μεταλλίων έκανε ο κ. Γακόπουλος Χρήστος Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Θεσσαλίας
Την απονομή στην 1η ομάδα των αναμνηστικών και των μεταλλίων έκανε ο κ. Μπάρδας Ντίνος εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Την απονομή του κυπέλου στην πρώτη ομάδα Ε.Α. Λάρισας έκαναν ο κ. Μπάρδας Ντίνος εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ο κ. Βογιατζής Χρήστος μέλος της Διοίκησης της ΕΟΠΕ.

1η Θέση Ε.Α. Λάρισας

2η Θέση Ασκληπιός

3η Θέση Γ.Σ. Αλμυρού

4η Θέση Λοκρός Αταλάντης

Καλύτερες παίκτριες
Απο αριστερά: Ζαντιώτη Θεοδώρα, Τόλλιου Ελένη, Παπαδοπούλου Ελευθερία,
Τάση Βασιλική, Κοντονάσιου Δέσποινα

Οι προπονητές των ομάδων:
Από αριστερά Πνάκας Πέτρος, Παπαστεργίου Σωκράτης, Καμινάρης Βαγγέλης,
Ξύδης Παρικλής, Μπουραμάς Γιώργος με τον πρόεδρο του Ασκληπιού

Οι διαιτητές: Χλωρός Χρήστος Παπαγεωργίου Αχιλέας



Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Final 4 Κορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ 2η μέρα

Τρίκαλα 2015
2η Μέρα

   Με νίκη προχώρησαν Ε.Α. Λάρισας και Ασκληπιός κατά την 2η μέρα του  Final 4 κορασίδων της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας. Η Ε.Α. Λάρισας επιβλήθηκε του Γ.Σ Αλμυρού με 3-0 και ο Ασκληπιός τον Λοκρό Αταλάντης επίσης με 3-0. Έτσι όλα θα κριθούν κατά την αυριανή 3η μέρα όπου στις 15:00 ο Γ.Σ. Αλμυρού και ο Λοκρός Αταλάντης θα παλέψουν για την 3η θέση, ενώ στις 17:00 στο παιχνίδι που θα ρίξει την αυλαία ο Ασκληπιός και η Ε.Α. Λάρισας θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή και το εισιτήριο για τα Προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων.

Γ.Σ. Αλμυρού - Ε.Α. Λάρισας 
0-3

Τα σετ 1ο 18-25, 2ο 24-26, 3ο 23-25

Συνθέσεις
Γ.Σ. Αλμυρού (Ξύδης Π.) Θέου Κ. Βαλουξή Μ. Πανταζή Ι. Ξάνθη Π. Νταλιάνη Π. Ξάνθη Ε. Καλογήρου Δ. Παπαδοπούλου Ε. Βουλτσίδη Σ. Χατζηκυριάκου Γ. Ζαντιώτη Θ. Παπακωνσταντίνου Α.
Ε.Α. Λάρισας (Πνάκας Π.-Παπαστεργίου Σ.) Γερακώστα Ζ. Τσουκαλά Χ. Σταυροθεοδώρου Ε. Μανδραβέλη Μ. Κοντονάσιου Δ. Γίτση Ε. Νταναβάρα Λ. Ζιάγκα Μ. Γεωργάκα Ν. Παπακώστα Β. Τάση Β. Έξαρχου Ε.

Ασκληπιός- Λοκρός Αταλάντης
3-0
Τα σετ 1ο 25-9, 2ο 25- 12, 3ο 25-17

Συνθέσεις
Ασκληπιός (Καμινάρης Β.) Τόλλιου Ε. Κουκουτή Ι. Ντιρογιάννη Α. Μακράκη Γ. Προβίδα Κ. Γεωργίου Μ. Τσιούκα Γ. Χύτα Μ. Παπαθεοδώρου Ε. Γατσά Ε. Βράκα Ρ. Αναγνώστου Ε.
Λοκρός Αταλάντης (Μπουραμάς Γ.) Μανώλαινα Γ. Σταύρου Α. Λουκά Χ. Μπαρουξή Ε. Πρεφαντή Η. Σακελίου Ζ. Μπαμπάνη Ε. Παπαγεωργίου Ι. Φώκου Μ. Τσέρτου Κ. Παπανικολάου Ι. Καρατράντου Ε.


Το πρόγραμμα της 3ης μέρας

Κυριακή 19/4
15:00 Γ.Σ. Αλμυρού – Ε.Α. Λάρισας
17:00 Ασκληπιός – Ε.Α. Λάρισας

Οι αγώνες μεταδίδονται και σε Livestreeming από το e-Trikala και το site του Ασκληπιού στη διεύθυνση http://asaskv25.blogspot.gr/







Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Final 4 Κορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ

Τρίκαλα 2015
1η Μέρα

    Με νίκη της Ε.Α. Λάρισας και του Ασκληπιού ξεκίνησε το Final 4 κορασίδων της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία, η τυπικά γηπεδούχος Ε.Α. Λάρισας επιβλήθηκε του Λοκρού Αταλάντης με 3-0 σετ και ο Ασκληπιός τον Γ.Σ. Αλμυρού με 3-1.

Ε.Α. Λάρισας – Λοκρός Αταλάντης
3-0

Τα σετ 1ο 25-10, 2ο 25-9, 3ο 25-19

Συνθέσεις
Ε.Α. Λάρισας (Πνάκας Π.-Παπαστεργίου Σ.) Γερακώστα Ζ. Τσουκαλά Χ. Σταυροθεοδώρου Ε. Στατήρη Ε. Κοντονάσιου Δ. Γίτση Ε. Νταναβάρα Λ. Ζιάγκα Μ. Γεωργάκα Ν. Παπακώστα Β. Τάση Β. Έξαρχου Ε.
Λοκρός Αταλάντης (Μπουραμάς Γ.) Μανωλαίνα Γ. Σταύρου Α. Λούτα Χ. Μπαρουξή Ε. Πρεφάντη Η. Σακελίου Ζ. Μπαμπάνη Ε. Παπαγεωργίου Ι. Φωκού Μ. Τσέρτου Κ. Παπανικολάου Ι.

Ασκληπιός- Γ.Σ. Αλμυρού
3-1
Τα σετ 1ο 25-12, 2ο 25- 15, 3ο 13-25, 4ο 25-9

Συνθέσεις
Ασκληπιός (Καμινάρης Β.) Τόλλιου Ε. Κουκουτή Ι. Ντιρογιάννη Α. Μακράκη Γ. Προβίδα Κ. Γεωργίου Μ. Τσιούκα Γ. Χύτα Μ. Παπαθεοδώρου Ε. Γατσά Ε. Βράκα Ρ. Αναγνώστου Ε.
Γ.Σ. Αλμυρού (Ξύδης Π.) Θέου Κ. Βαλουξή Μ. Πανταζή Ι. Ξάνθη Π. Νταλιάνη Π. Ξάνθη Ε. Καλογήρου Δ. Παπαδοπούλου Ε. Βουλτσίδη Σ. Χατζηκυριάκου Γ. Ζαντιώτη Θ. Παπακωνσταντίνου Α.

Το πρόγραμμα της 2ης μέρας
Σάββατο 18/4
16:00 Γ.Σ. Αλμυρού – Ε.Α. Λάρισας
18:00 Λοκρός Αταλάντης - Ασκληπιός

 Οι αγώνες μεταδίδονται και σε Livestreeming από το e-Trikala


Ε.Α. Λάρισας

Λοκρός Αταλάντης

Γ.Σ. Αλμυρού

Ασκληπιός Τρικάλων




Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Στα Τρίκαλα το Final 4 κορασίδων

17-19 Απριλίου

     Στα Τρίκαλα και στο Δημοτικό Κλειστό (Κατσιμίδου) θα διεξαχθεί το Final 4 κορασίδων της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας από 17-19 Απριλίου, με συνδιοργανωτές, την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, το Δήμο Τρικκαίων, την ΕΣΠΕΚΕΛ και τον Ασκληπιό Τρικάλων.
   Μετά τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος που ξεκίνησε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου με την συμμετοχή 32 ομάδων και τους 2 νόκ-άουτ αγώνες για την φάση των 16 και τη φάση των 8, προέκυψαν οι 4 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας και συγχρόνως το εισιτήριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα..
      Οι ομάδες που πήραν το εισιτήριο για το Final 4 είναι:
Λοκρός Αταλάντης, Γ.Σ. Αλμυρού, Ε.Α. Λάρισας και Ασκληπιός Τρικάλων.

            Μετά από κλήρωση στα γραφεία της ΕΣΠΕΚΕΛ καταρτίστηκε και το πρόγραμμα των αγώνων.
Παρασκευή 17/4
17:00 Ε.Α. Λάρισας – Λοκρός Αταλάντης
19:00 Ασκληπιός-Γ.Σ. Αλμυρού
Σάββατο 18/4
16:00 Γ.Σ. Αλμυρού-Ε.Α. Λάρισας
18:00 Λοκρός Αταλάντης-Ασκληπιός
Κυριακή 19/4
15:00 Γ.Σ. Αλμυρού-Λοκρός Αταλάντης

17:00 Ασκληπιός-Ε.Α. Λάρισας 


Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Στα Τρίκαλα το Final 4 κορασίδων της Περιφέρειας

17-19 Απριλίου

  Στα Τρίκαλα το τριήμερο 17-19 Απριλίου θα διεξαχθεί το final 4 κορασίδων της Περιφέρειας Κεντρικής με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων το Δήμο Τρικκαίων την ΕΣΠΕΚΕΛ και τον Α.Σ. Ασκληπιό.
  Μετά την πετυχημένη διοργάνωση του Final 4 Παγκορασίδων της Περιφέρειας την αγωνιστική περίοδο 2011-12, την διοργάνωση των Προκριματικών και των τελικών του Πανελληνίου Κορασίδων  2012-13, άλλη μια μεγάλη διοργάνωση στην Πόλη των Τρικάλων με τη συμβολή του Ασκληπιού.

      Στο Final 4 που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων (Κατσιμίδου) το τριήμερο 17-19 Απριλίου θα συμμετάσχουν οι κατά τεκμήριο 4 καλύτερες ομάδες της Περιφέρειας απ΄ τις οποίες θα προκύψει ο Πρωταθλητής της Περιφέρειας με έπαθλο το εισιτήριο για τα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. 
Η τετράδα των τελικών θα προκύψει μετά τους νοκ-άουτ αγώνες της Τετάρτης 15 Απριλίου μεταξύ των ομάδων.
Ασκληπιός Τρικάλων – Φιλ/κος Λαρισαϊκός
Α.Ο. Λαμίας – Α.Σ Λοκρός Αταλάντης
Ε.Α. Λάρισας – ΓΣΕ Ελασσόνας
Α.Ο. Σουφλαρίων – Γ.Σ. Αλμυρού


Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Στην 8αδα οι κορασίδες

Ασκληπιός-Γ.Σ. Ιτέας
3-0

       Στην 8αδα του πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας βρίσκονται πλέον οι κορασίδες του Ασκληπιού μετά την νίκη στο νοκ-αουτ παιχνίδι με τον Γ.Σ. Ιτέας. Στο παιχνίδι που έγινε στο ουδέτερο γήπεδο του Αγ. Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, επιβλήθηκε της Ιτέας με 3-0. Επόμενο παιχνίδι που δίνει την πρόκριση για το Final 4 της Περιφέρειας την Τετάρτη του Πάσχα με αντίπαλο που θα προκύψει μετά από κλήρωση.
            Τα σετ 1ο 25-7, 2ο 25-12, 3ο 25-12

Συνθέσεις
Ασκληπιός (Καμινάρης Β.) Τόλλιου Ε. Κουκουτή Ι. Ντιρογιάννη Α. Μακράκη Γ. Προβίδα Κ. Γεωργίου Μ. Χύτα Μ. Παπαθεοδώρου Ε. Αναγνώστου Ε. Βράκα Ρ. Τσιούκα Γ. Γατσά Ε.

Γ.Σ. Ιτέας (Τσόκανος Σ.) Χοτζαλάρι Α. Τράκα Α. Αγγελίδη Ο. Καρπίδα Μ. Παπαδιά Α. Τσελέ Ν. Κακάνα Ε. Αποστολάκη Θ. Γάτου Π. Συναναϊ Κ.





Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Νίκη παγκορασίδων στα Σουφλάρια

Α.Ο. Σουφλαρίων-Ασκληπιός
0-3

       Άλλη μια νίκη για τις παγκορασίδες του Ασκληπιού στο πρωτάθλημα της Περιφέρειας. Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερη δυσκολία οι μικρές του Ασκληπιού πήραν το ροζ φύλλο μέσα στη Λάρισα επί του τοπικού Α.Ο. Σουφλαρίων με σκορ 0-3.
    Στο 1ο σετ μετά το αρχικό 6-7 ο Ασκληπιός ήταν καταιγιστικός κάνοντας το 8-16 παίρνοντας το σετ με 11-25. Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ 7-6 και 8-13 τελειώνοντας το σετ με 14-25. Στο 3ο σετ ο Ασκληπιός μπήκε απ την αρχή μπροστά στο σκορ 6-14 για να πάρει το σετ με 14-25.
Τα σετ 1ο 11-25, 2ο 14-25, 3ο 14-25

Συνθέσεις
Α.Ο. Σουφλαρίων (Κουκούλης Γ.) Αντωνιάδου Α. Τσούλκα Μ. Κακαράντζα Κ. Τσιάρα Ε. Αντωνιάδου Φ. Λόη Γ. Αποστόλου Κ. Μυλωνά Β. Λαπούση Β. Σωτηρίου Ε. Μπαρούτα Γ. Λαπούση Δ.

Ασκληπιός (Καμινάρης Β.) Γεωργίου Μ. Τσούκα Γ. Χύτα Μ. Παπαθεοδώρου Ε. Γατσά Ε. Βράκα Ρ. Κωστοπούλου Φ. Ζολώτα Ρ. Γεωργίου Η. Λίτου Ε. Κεσκινίδου Α. Βασιλοπούλου Δ. 



Αρχειοθήκη