English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Στην 8αδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley Τόλλιου-Ντιρογιάννη

 Στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στο  Beach volley της κατηγορίας  U19 του Πανελληνίου πρωταθλήματος βρέθηκε το Τρικαλινό δίδυμο Τόλλιου-Ντιρογιάννη. 
     Οι αγώνες έγιναν στο γήπεδο Beach Volley της Κερατέας το τριήμερο 24-26 Ιουλίου και σ΄ αυτούς πήραν μέρος οι 9 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας (σαν πρωταθλητές των Περιφερειών) 2 ομάδες με βάση την βαθμολογία που συγκέντρωσαν από την συμμετοχή τους σε διάφορα τουρνουά και με πρόσκληση το δίδυμο της Εθνικής Κλέπκου-Κουρτίδου.
     Το Τρικαλινό δίδυμο κατάφερε να περάσει στην 8άδα, όπου όμως είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω στο δίδυμο της Εθνικής (Κλέπκου-Κουρτίδου, το δίδυμο που τα τελευταία χρόνια είναι πρωταθλήτριες σε πολλές κατηγορίες, 5 θέση το 2014 στο Παγκόσμιο U17, οι οποίες και τελικά πήραν το χρυσό μετάλλιο) απ΄ όπου γνώρισαν την ήττα με 2-0 μην καταφέρνοντας έτσι να περάσουν στην τετράδα.

    Παρ΄ όλα αυτά η επιτυχία των κοριτσιών είναι πολύ μεγάλη, αν αναλογιστούμε την κατάσταση που υπάρχει στα Τρίκαλα από έλλειψη υποδομής για το συγκεκριμένο άθλημα και το χρόνο που είχαν για προετοιμασία, την ίδια στιγμή που κάποιες απ τις ομάδες που μετείχαν στα τελικά βρίσκονται στην άμμο από τον Απρίλιο, παίρνοντας μέρος σε πολλά τουρνουά.










Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Συνεργασία με Σπύρο Μυλωνά

Ο Α.Σ. Ασκληπιός ανακοινώνει την συνεργασία με τον γυμναστή Σπύρο Μυλωνά, για την καλύτερη προετοιμασία και την μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων και της απόδοσης των αθλητριών, στα πλαίσια της συμμετοχής της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
Ο Σπύρος Μυλωνάς, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΦΑ του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ΤΕΦΦΑ ΔΠΘ ¨στην μεγιστοποίηση της απόδοσης¨  και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Πόλη των Τρικάλων.
Ο κ. Μυλωνάς υπήρξε
1. Συνεργάτης του εργομετρικού κέντρου Θεσ/νίκης (στις μετρήσεις πεδίου) στην εταιρία metrisis 2009-2010
2. Προπονητής  A.Σ ΄΄Αρης΄΄ Θεσσαλονίκης τμήμα στίβου 2009-2011
3. Εργάστηκε σε κέντρο απόδοσης στην Κύπρο (fitness innovation)  2011-2012
4. Iδρυτής της πρώτης ακαδημίας φυσικής κατάστασης στα Τρίκαλα 2012
Personal trainer στην εταιρία Athletico Τρίκαλα
5. Υπεύθυνος στην εργομετρική αξιολόγηση αθλητών σε τοπικές ομάδες (Aries B.C – AΟΤ )
6. Ιδρυτής σχολής προπονητών απόδοσης και personal trainers (Σεμιναριακού επιπέδου) σε συνεργασία με το Κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης Θεσσαλίας (ΑΚΕΘ)
7. Συμμετοχή σε πάνω από 20 συνέδρια με αντικείμενα (αθλητιατρική –αντιμετώπιση κακώσεων αρθρικού χόνδρου – πρόληψης τραυματισμών στα σπορ)
            Καλωσορίζουμε τον κ. Μυλωνά στην ομάδα  και ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία για την χρονιά που έρχεται, για το καλό του αθλητισμού στα Τρίκαλα.


Α.Σ. Ασκληπιός


Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Με Καμινάρη και τη νέα χρονιά

  Με το Βαγγέλη Καμινάρη στο τιμόνι του γυναικείου τμήματος θα πορευτεί και τη νέα χρονιά ο Ασκληπιός.
 Μετά την επιτυχημένη πρώτη χρονιά της συνεργασίας, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής που είχε σαν αποτέλεσμα την άνοδο των γυναικών στην Α2 Εθνική Κατηγορία, η Διοίκηση αναγνωρίζοντας την περσινή προσπάθεια αλλά και την άψογη συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα, εμπιστεύεται για την νέα δύσκολη χρονιά το τιμόνι της ομάδας στα χέρια του έμπειρου Τρικαλινού προπονητή.

    Πιστεύοντας ότι θα έχουμε την χαρά να ζήσουμε άλλη μια πετυχημένη αθλητική σεζόν πηγαίνοντας την ομάδα ένα βήμα πιο πάνω, ευχόμαστε στον κ. Καμινάρη καλή δύναμη και καλή αγωνιστική χρονιά.


Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Η Γιάννη στον Ασκληπιό

  Μια ακόμη προσθήκη στην ομάδα των γυναικών του Ασκληπιού ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α2. Μέλος της ομάδας θα είναι από την νέα χρονιά η Λαρισαία Γιάννη Βερονίκη που αγωνίζεται στη θέση της Κεντρικού.
    Η Βερονίκη γεννήθηκε το 1995 στη Λάρισα όπου και σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε το volley στην ομάδα του Φιλ/κου Λαρισαϊκού και για 11 χρόνια ήταν βασικό μέλος της ομάδας της Λάρισας με την οποία έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις.
  Σαν μέλος των αναπτυξιακών τμημάτων του Φιλαθλητικού (Νεάνιδες-Κορασίδες-Παγκορασίδες) έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις σε επίπεδο Πανελληνίων Πρωταθλημάτων (2η – 3η Νεανίδων-Κορασίδων κ.τ.λ.). Το 2012  σαν μέλος της Σχολικής ομάδας κατακτά την 2η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα..
      Πριν 2 μήνες σαν μέλος της ομάδας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας μετείχε στην ομάδα που πήρε μέρος στην Πανεπιστημιάδα που έγινε στην Σερβία.

        Η Διοίκηση του Ασκληπιού ο προπονητής και οι αθλήτριες της ομάδας καλωσορίζουν την Βερονίκη στην ομάδα και της εύχονται καλή δύναμη και καλή αγωνιστική χρονιά.


Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Στον Ασκληπιό η Γεωργοπούλου

   Στην απόκτηση της Γεωργοπούλου προχώρησε ο Ασκληπιός ενόψει της συμμετοχής της ομάδας απ την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α2 γυναικών.
  Η Αθηνά Γεωργοπούλου είναι γεννημένη το 1996 στο Ηράκλειο της Κρήτης και αγωνίζεται στην θέση της πασαδόρου. 
    Ξεκίνησε το volley από την ομάδα της ΓΕ Ηρακλείου στην οποία και αγωνίστηκε την περίοδο 2005-2013. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2014-15 αγωνίστηκε στην ομάδα της ΑΟΝ Αργυρούπολης στην Αθήνα με την οποία και αναδείχτηκε καλύτερη πασαδόρος του πρωταθλήματος Νεανίδων ΕΣΠΕΔΑ
Στα σχεδόν 10 χρόνια που βρίσκεται στο χώρο του αθλήματος έχει προσθέσει πολλές επιτυχίες σε πανελλαδικό επίπεδο τόσο στη σάλα όσο και στο Beachvolley.

Σημαντικές επιτυχίες της Αθηνάς
Beachvolley
2007 1η Θέση στο Κ-15 Ηράκλειο Κρήτης
2008 2η Θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-15
2010 2η Θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-17
2011 2η Θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-17
2012 2η Θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-17
         3η Θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-20
         3η Θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-22
2013 1η Θέση στο Regional Κρήτης
         5η Θέση στο Κ-20 Αθήνα
2014 1η Θέση στο Fortner Χανιά Κρήτης

Στη σάλα
2014-15 Καλύτερη πασαδόρος πρωταθλήματος Νεανίδων ΕΣΠΕΔΑ


        Η Διοίκηση του Ασκληπιού ο προπονητής και οι αθλήτριες της ομάδας καλωσορίζουν την Αθηνά στην ομάδα και της εύχονται καλή δύναμη και καλή αγωνιστική χρονιά.


Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Χρυσό στο Beach Volleyball Τόλλιου -Ντιρογιάννη

Juniors REGIONAL EΣΠΕΚΕΛ (Κ19)

      Την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο Juniors REGIONAL EΣΠΕΚΕΛ (Κ19) 2015 για τις αθλήτριες του Ασκληπιού Τόλλιου-Ντιρογιάννη, στους τελικούς της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας που έγιναν το Σάββατο 11 Ιουλίου στο ΄καρνάγιο¨ του Βόλου. Στον τελικό που έγινε αργά το απόγευμα του Σαββάτου επιβλήθηκαν των Παπαθεοδώρου-Φιλιππίδη με 2-0 σετ (Η Παπαθεοδώρου είναι και αυτή αθλήτρια του Ασκληπιού). Πολύ καλή παρουσία είχε και το δίδυμο του Ασκληπιού Μακράκη-Προβίδα           

      Με την κατάκτηση της 1ης θέσης στην Κεντρική Ελλάδα κέρδισαν και το εισιτήριο για τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνουν πιθανόν το τριήμερο 24-26/7. 

Από αρ. Παπαθεοδώρου-Φιλιππίδη-Σταθόπουλος-Τόλλιου-Ντιρογιάννη

Από αρ. Παπαθεοδώρου-Φιλιππίδη-Τόλλιου-Ντιρογιάννη


Αρχειοθήκη