English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Πρώτη των ανδρών

Με την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας χρονιάς, ξεκίνησε η προετοιμασία των ανδρών του Ασκληπιού. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο του Αϊ Γιώργη, όπου θα γίνει και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με τον υπεύθυνο προπονητή κ. Γούλα να επικεντρώνεται στην φυσική κατάσταση, κομμάτι απαραίτητο για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η είσοδος στο παρκέ με την ομάδα να μπαίνει στο κλίμα της νέας χρονιάς.
    Η πρώτη συγκέντρωση περιλάμβανε πολλά νέα πρόσωπα με την είσοδο στην ομάδα των ανδρών πολλών νέων αθλητών απ τα αναπτυξιακά τμήματα, σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν εμπειρίες από αγώνες με μεγάλη δυσκολία αλλά και να μπορέσουν σιγά-σιγά να επανδρώσουν την ομάδα των ανδρών.
  Σε μια σύντομη ομιλία, ο πρόεδρος κ. Γιάννης Γιαννούλης αφού ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους, αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο της νέας χρονιάς-μια και το πρωτάθλημα των ανδρών είναι πολύ ανταγωνιστικό-  αλλά και στην δυνατότητα που δίνεται στους νεαρούς αθλητές να πλαισιώσουν την ομάδα των ανδρών κάτι που θα τους βοηθήσει στο μέλλον να ανεβάσουν το αθλητικό τους επίπεδο.

  Για το επόμενο διάστημα η προετοιμασία θα γίνεται στον Αϊ Γιώργη με καθημερινές προπονήσεις με τις οδηγίες του κ. Γούλα που για ακόμη μία χρονιά θα βρίσκεται στο τιμόνι του ανδρικού τμήματος  





Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Με ¨Μπότη και Σιά ΟΕ ¨ στην Α2

Με μια μεγάλη συνεργασία, ξεκινάει το ταξίδι του Ασκληπιού στην Α2 Εθνική κατηγορία του Volley. Μεγάλος χορηγός της ομάδας και στην φετινή προσπάθεια της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια του volley η εταιρεία  ¨Μπότη και Σιά ΟΕ¨ πρατήρια υγρών καυσίμων και υγραερίου στην περιφερειακή Τρικάλων-Ιωαννίνων.
  Η εταιρεία για άλλη μία φορά δείχνει τις κοινωνικές της ευαισθησίες και την πίστη της στην προσφορά προς την νεολαία, βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορεί στην άνοδο του αθλητισμού στην περιοχή.
  Η προσφορά της εταιρείας γίνεται ακόμη πιο σημαντική αν αναλογιστούμε όλοι την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι. Παρ΄όλα αυτά η ¨Μπότη και Σια ΟΕ¨ βρίσκεται κοντά στην ομάδα δείχνοντας για άλλη μία φορά την αγάπη της προς τον αθλητισμό και την διάθεσή της για προσφορά στη νεολαία των Τρικάλων και γενικότερα στην τοπική κοινωνία.
   Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν την βοήθεια και την υποστήριξη όλων μας και η οικογένεια του Ασκληπιού θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να φανεί αντάξια της προσφοράς της εταιρείας ¨Μπότη και Σια ΟΕ¨


Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Στήριξη διαρκείας

  Στην κυκλοφορία οι κάρτες στήριξης στην φετινή προσπάθεια του Ασκληπιού. Μια προσπάθεια που γίνεται ακόμη ποιο δύσκολη εφ΄ενός με την συμμετοχή των γυναικών στην Α2 Εθνική Κατηγορία και εφ΄ ετέρου απ΄ την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι.
   Με την επάνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία ο Σύλλογος επιτυγχάνει για άλλη μία φορά να κάνει γνωστή την Πόλη των Τρικάλων στον αθλητικό χάρτη, μια και για όλο το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς η ομάδα θα βρίσκεται στα πάνω ράφια της δημοσιότητας.
   Για άλλη μια χρονιά ο Ασκληπιός πιστός στις βασικές του αρχές θα πορευτεί δίνοντας την δυνατότητα σε αθλήτριες της περιοχής να ζήσουν το ταξίδι της Α2 Εθνικής κατηγορίας, κάνοντας μόνο πάρα πολύ μικρές προσθήκες.
    Γνωρίζουμε σαν ομάδα την δύσκολη οικονομική κατάσταση που όλοι βιώνουμε. Γιαυτό η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συλλογική για την αντιμετώπιση. Θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να μπορεί να υπάρχει  ένα κύτταρο αθλητισμού στην Πόλη των Τρικάλων, ένας χώρος που θα δίνει την δυνατότητα στους αθλητές και τις αθλήτριες της περιοχής να ζήσουν το όνειρό τους κοντά στον αθλητισμό και μια ομάδα που θα κάνει γνωστή την Πόλη στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.

    Για όλα αυτά καλούμε όλους να βοηθήσουν με την αγορά τις κάρτας μέλους δίνοντας την δυνατότητα στον σύλλογο να προσφέρει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή 


Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Επίσημη πρώτη για τις γυναίκες

   Έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς για τις γυναίκες του Ασκληπιού, εν όψη της συμμετοχής στην Α2 Εθνική κατηγορία. Τη Δευτέρα 17/8 δόθηκε η εκκίνηση με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας (απ την οποία απουσίαζε η Γεωργοπούλου η οποία θα μπει απ΄ την Τετάρτη) στο Στάδιο των Τρικάλων.
  Μετά τις καθιερωμένες ευχές για την νέα χρονιά, απ΄ τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Γιαννούλη, οι αθλήτριες ενημερώθηκαν από τους προπονητές για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τα μέχρι τώρα φιλικά που έχουν κλειστεί, έτσι ώστε η ομάδα να φανεί ανταγωνιστική στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2, στην δεύτερη συμμετοχής της στα μεγάλα σαλόνια του Volley.

     Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας αφορά την φυσική κατάσταση και γίνεται υπο την καθοδήγηση του γυμναστή κ. Μυλωνά, ενώ τις επόμενες μέρες η ομάδα θα μπει στο παρκέ για την συνέχεια της προετοιμασίας υπό την επίβλεψη του προπονητή κ. Καμινάρη, που για δεύτερη χρονιά θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.










Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Αρχίζει το ταξίδι στην Α2

  Με την πρώτη συγκέντρωση για την νέα χρονιά, ξεκινάει το ταξίδι των γυναικών στην Α2. Την Δευτέρα 17 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα τα κορίτσια του Ασκληπιού στην αφετηρία για την νέα πρόκληση.
    Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Τρικάλων όπου θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, υπο την επίβλεψη των προπονητών και του γυμναστή της ομάδας, που αφορά την φυσική κατάσταση.
 Απ΄την 2η εβδομάδα θα πραγματοποιούνται διπλές προπονήσεις –πρωί φυσική κατάσταση, απόγευμα μπάλα στο Κλειστό- ενώ απ τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν τα φιλικά παιχνίδια με το πρώτο από αυτά να γίνεται με τον συμπολίτη Φιλαθλητικό.    
    Ήδη έχουν κλειστεί αρκετά φιλικά με ομάδες της Περιφέρειας καθώς και η συμμετοχή σε διήμερο τουρνουά εκτός έδρας, ενώ γίνεται προσπάθεια για την διοργάνωση ενός τουρνουά στα Τρίκαλα με μεγάλες ομάδες του χώρου.
    Στόχος είναι να δοθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι αγώνες, πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος, που σε συνδυασμό με το πρόγραμμα των προπονήσεων θα δώσουν την δυνατότητα να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν ανταγωνιστική πετυχαίνοντας τους φετινούς στόχους


Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Χάλκινο στο Beach volley Παπαθεοδώρου-Φιλιππίδη

  Το χάλκινο μετάλλιο στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach volley U16 που έγινε στο Βόλο, κατέκτησε το δίδυμο Παπαθεοδώρου-Φιλιππίδη. Μια μεγάλη επιτυχία για τις 2 αθλήτριες (Παπαθεοδώρου-Ασκληπιός, Φιλιππίδη-Αργώ Βόλου) που έρχεται σαν επιστέγασμα των προσπαθειών όλο το προηγούμενο διάστημα.
  Στα τελικά πήραν μέρος 12 ομάδες, οι 10 πρωταθλητές των Περιφερειών και 2 ομάδες με Wild Cart  
   Το δίδυμο Παπαθεοδώρου-Φιλιππίδη παρ΄ όλο που κέρδισε τη συμμετοχή με Wild Cart,  κατάφερε να διεκδικεί μέχρι την τελευταία μέρα την είσοδο στον τελικό φτάνοντας έτσι στην κατάκτηση της 3ης θέσης και το χάλκινο μετάλλιο.
  Η συγκεκριμένη κατάκτηση είναι το πρώτο μετάλλιο για αθλήτρια του Ασκληπιού στο Beach volley ενώ πέρυσι η ίδια αθλήτρια με διαφορετικό όμως δίδυμο κατάφερε να φτάσει μέχρι την 5η θέση στα τελικά της Πάτρας 

Από αριστερά: Φιλιππίδη-Παπαθεοδώρου







Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Στον Ασκληπιό η Βαλληνδρά του Πανναξιακού

  Στον Ασκληπιό θα συνεχίσει την καριέρα της η Βαλληνδρά Ελένη. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε ο Πανναξιακός τα τελευταία χρόνια θα βρίσκεται απ΄ την νέα χρονιά στην ομάδα του Ασκληπιού.
     Η γεννημένη το 2000 και με καταγωγή απ΄ τα Τρίκαλα (Γόμφοι Τρικάλων) είναι μέλος πλέον της ομάδας του Ασκληπιού  και θα ενισχύσει με την παρουσία της τόσο τα αναπτυξιακά τμήματα όσο και την ομάδα των γυναικών στην δεύτερη παρουσία στην Α2 Εθνική κατηγορία.
   Η Ελένη ξεκίνησε το volley το 2013 στον Πανναξιακό (Α1 Εθνική κατηγορία) όπου με προπονητή το Φραγκίσκο Γιάννη (Γενάρης) κατακτά την ίδια χρονιά το πρωτάθλημα Παγκορασίδων Κυκλάδων.
 Η γρήγορη εξέλιξή της αναγκάζει τον προπονητή της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού Zoran Kovacic να την εντάξει (το 2014) στην ομάδα των γυναικών με την οποία παίρνει την πρώτη συμμετοχή σε αγώνα Α1.
   Το 2015 κατακτά για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια το πρωτάθλημα Παγκορασίδων Κυκλάδων

            Ο Α.Σ. Ασκληπιός ευχαριστεί την ομάδα του Πανναξιακού για την παραχώρηση της αθλήτριας και καλωσορίζει την Ελένη στην ομάδα με την ευχή για καλή δύναμη και καλή αγωνιστική χρονιά.


Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Με Πήγασο Πολίχνης αρχίζει το ταξίδι στην Α2

  Με τον Πήγασο Πολίχνης 10-11 Οκτώβρη στη Θεσ/νίκη, ξεκινάει το φετινό ταξίδι των γυναικών στην Α2. Με την κλήρωση του πρωταθλήματος που έγινε σήμερα στην Θεσ/νίκη μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την νέα χρονιά.
      Μετά την Πολίχνη ο Ασκληπιός θα κάνει το Ρεπό για να ακολουθήσει το πρώτο εντός έδρας  παιχνίδι με τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου. Την 5η αγωνιστική,  7-8 Νοέβρη το πρώτο παιχνίδι  με ομάδα της Θεσσαλίας (εντός με Ελασσόνα) ενώ την 7η αγωνιστική υποδέχεται την Ε.Α. Λάρισας, για να κλείσει ο πρώτος γύρος με τον Ασκληπιό να υποδέχεται στα Τρίκαλα την ιστορική ομάδα του Ηρακλή Θεσ/νίκης


Αναλυτικά το πρόγραμμα του φετινού πρωταθλήματος

1η
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
10η
10-11/10/2015
Ε.Α. Λάρισας
-
Γ.Σ. Ελασσόνας
19-20/12/2015
ΑΣΚ Λαγκαδάς
-
Ε.Ο. Σταυ/πολης
Γ.Σ. Ηρακλής
-
ΔΑΣ Ωραιο/τρου
Πήγασος Πολ.
-
Ασκληπιός
Α.Σ Μακεδόνες
-
Ρεπό
2η
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
11η
17-18/10/2015
Α.Σ Μακεδόνες
-
Ε.Α. Λάρισας
9-10/1/2016
Γ.Σ. Ελασσόνας
-
ΑΣΚ Λαγκαδάς
Ε.Ο. Σταυ/πολης
-
Γ.Σ. Ηρακλής
ΔΑΣ Ωραιο/τρου
-
Πήγασος Πολ.
Ρεπό
-
Ασκληπιός
3η
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
12η
24-25/10/2015
ΑΣΚ Λαγκαδάς
-
Α.Σ Μακεδόνες
16-17/1/2016
Γ.Σ. Ηρακλής
-
Γ.Σ. Ελασσόνας
Πήγασος Πολ.
-
Ε.Ο. Σταυ/πολης
Ασκληπιός
-
ΔΑΣ Ωραιο/τρου
Ε.Α. Λάρισας
-
Ρεπό
4η
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
13η
31/10-1/11/2015
Α.Σ Μακεδόνες
-
Γ.Σ. Ηρακλής
23-24/1/2016
Ε.Α. Λάρισας
-
ΑΣΚ Λαγκαδάς
Γ.Σ. Ελασσόνας
-
Πήγασος Πολ.
Ε.Ο. Σταυ/πολης
-
Ασκληπιός
Ρεπό
-
ΔΑΣ Ωραιο/τρου
5η
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
14η
7-8/11/2015
Πήγασος Πολ.
-
Α.Σ Μακεδόνες
30-31/1/2016
Γ.Σ. Ηρακλής
-
Ε.Α. Λάρισας
Ασκληπιός
-
Γ.Σ. Ελασσόνας
ΔΑΣ Ωραιο/τρου
-
Ε.Ο. Σταυ/πολης
ΑΣΚ Λαγκαδάς
-
Ρεπό
6η
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
15η
14-15/11/2015
Α.Σ Μακεδόνες
-
Ασκληπιός
6-7/2/2016
Ε.Α. Λάρισας
-
Πήγασος Πολ.
ΑΣΚ Λαγκαδάς
-
Γ.Σ. Ηρακλής
Γ.Σ. Ελασσόνας
-
ΔΑΣ Ωραιο/τρου
Ρεπό
-
Ε.Ο. Σταυ/πολης
7η
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
16η
21-22/11/2015
ΔΑΣ Ωραιο/τρου
-
Α.Σ Μακεδόνες
13-14/2/2016
Ασκληπιός
-
Ε.Α. Λάρισας
Πήγασος Πολ.
-
ΑΣΚ Λαγκαδάς
Ε.Ο. Σταυ/πολης
-
Γ.Σ. Ελασσόνας
Γ.Σ. Ηρακλής
-
Ρεπό
8η
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
17η
28-29/11/2015
Α.Σ Μακεδόνες
-
Ε.Ο. Σταυ/πολης
20-21/2/2016
Ε.Α. Λάρισας
-
ΔΑΣ Ωραιο/τρου
ΑΣΚ Λαγκαδάς
-
Ασκληπιός
Γ.Σ. Ηρακλής
-
Πήγασος Πολ.
Ρεπό
-
Γ.Σ. Ελασσόνας
9η
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ
18η
12-13/12/2015
Γ.Σ. Ελασσόνας
-
Α.Σ Μακεδόνες
27-28/2/2016
Ε.Ο. Σταυ/πολης
-
Ε.Α. Λάρισας
ΔΑΣ Ωραιο/τρου
-
ΑΣΚ Λαγκαδάς
Ασκληπιός
-
Γ.Σ. Ηρακλής
Πήγασος Πολ.
-
Ρεπό
.

Αρχειοθήκη