English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Στην Α1 οι γυναίκες του Ασκληπιού

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έφτασαν πρίν λίγο και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ΔΣ της ομάδας, ο Ασκληπιός απ΄την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται, μετά από πρόταση της ομοσπονδίας στην Α1 Εθνική Κατηγορία των γυναικών.
            Στο σημερινό συμβούλιο της ομοσπονδίας ανάμεσα στα υπόλοιπα θέματα ήταν και η πιθανότητα αύξησης των ομάδων της Α1 των γυναικών κατά 2 για να μεγαλώσει το επόμενο πρωτάθλημα. Η ομοσπονδία παίρνοντας υπ όψιν
  1. Την Διοργάνωση μεγάλων αγώνων στους οποίους να ήταν συνδιοργανωτής η ομάδα (Ο Ασκληπιός ήταν συνδιοργανωτής του προολυμπιακού τουρνουά του 2012 και του Πανευρωπαϊκού ανδρών το 2013)
  2. Την μέχρι τώρα πορεία των ομάδων της Α2 των γυναικών,
  3. την συμμετοχή των αναπτυξιακών τμημάτων στα Πανελλήνια πρωταθλήματα (ο Ασκληπιός τα τελευταία 4 χρόνια ήταν 4ος  το 12-13, 8ος το 13-14 και φέτος πριν λίγες μέρες ξανά στους 16 με προοπτική τα τελικά)
  4. Την δυνατότητα ύπαρξης γηπέδου πάνω από 2000 θέσεων (το Κατσιμίδιο είναι 2400) και
  5.  την μη τιμωρία της ομάδας για οποιοδήποτε παράπτωμα τα τελευταία 10 χρόνια
πρότεινε στην ομάδα των Τρικάλων να καταλάβει μία απ΄τις δύο θέσεις.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται από στιγμή σε στιγμή, με τις πρώτες πληροφορίες να λένε ότι η πρόταση θα γίνει δεκτή απ΄την ομάδα, μια και έρχεται στην κατάλληλη στιγμή, με την ομάδα να έχει ήδη έτοιμο το ρόστερ αφού στα ΤΕΦΑΑ της Πόλης πρόκειται να εγκατασταθούν 3 εν ενεργεία παίκτριες της Εθνικής γυναικών οι οποίες επιλέχθηκαν για μεταπτυχιακό τίτλο και απ΄την νέα χρονιά θα αγωνίζονται στον Ασκληπιό.


Αρχειοθήκη