English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

1ο Πανελλήνιο τουρνουά Παγκορασίδων

Η αρχή έγινε με μεγάλη επιτυχία

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο τουρνουά παγκορασίδων ΄Τρίκαλα 2016¨που διοργάνωσε ο Ασκληπιός, με την συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Περιφερειακή ενότητα Τρικάλων και του Δήμου Τρικάλων.
   Με την συμμετοχή 4 ομάδων Γιάννενα Α.Σ.-Α.Ο. Λαμίας-Ασκληπιός-Φιλ/κός Τρικάλων (που πήρε τη θέση του Αρη Θες/νίκης την τελευταία στιγμή ο οποίος μια μέρα πριν ακύρωσε την συμμετοχή του) και 52 αθλητριών, και σε ένα μίνι πρωτάθλημα όπου όλοι έπαιξαν με όλους σε αγώνες των 2 σετ και όπου στα περισσότερα παιχνίδια δόθηκε και 3ο σετ, όλοι είχαμε την χαρά να δούμε τις αυριανές παίκτριες που θα επανδρώσουν της ομάδες τους.
 Η αγωνιστικότητα και το θέαμα που προσέφεραν ήταν πάρα πολύ υψηλό με όλους όσους  βρέθηκαν στο ΔΑΚ Τρικάλων να απολαμβάνουν υπέροχες αθλητικές στιγμές.
  Μετά το τέλος των αγώνων σε όλες τις αθλήτριες και τους προπονητές του δόθηκαν αναμνηστικά από τους διοργανωτές και δόθηκε ραντεβού για το επόμενο τουρνουά , μια και επιδίωξη όλων είναι να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να γίνεται ακόμη καλύτερο δίνοντας την δυνατότητα στους προπονητές και ιδιαίτερα στις αθλήτριες να αναπτύσσονται αγωνιστικά μέσα από τέτοιες προσπάθειες.
            Ευχαριστούμε τις ομάδες και ιδιαίτερα τις αθλήτριες, που τίμησαν με τη παρουσία τους αυτό το 1ο τουρνουά χαρίζοντας μας υπέροχες στιγμές δίνοντας μας συγχρόνως το κουράγιο για ακόμη καλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον.
     Για περισσότερες φώτο στο https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1693414194255553.1073741831.1632697926993847&type=3&uploaded=48

Α.Σ. Ασκληπιός







Αρχειοθήκη