English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Με τον Ασκληπιό στο Πανεπιστήμιο

Όταν οι κόποι ανταμείβονται

   Μια ακόμη πολύ μεγάλη πτυχή της τεράστιας επιτυχίας των Κορασίδων του Ασκληπιού, που δείχνει και τον τρόπο που η Πολιτεία ανταμείβει  τους κόπους των παιδιών που ξεπερνούν τα όρια τους αξίζει να αναφερθεί, για να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το μέγεθος της προσπάθειας και της  επιτυχίας.
  Η πολιτεία με νόμο επιβραβεύει αθλητές ατομικών και ομαδικών αθλημάτων που έχουν πετύχει σημαντικές αθλητικές διακρίσεις.
  Έτσι αποκτά μεγάλη αξία ο χρόνος που κάποιος μαθητής ασχολείται με το άθλημα μέσα στα γήπεδα, και η πολιτεία αναγνωρίζοντας την Πανελλήνια επιτυχία και τον χρόνο που ξόδεψε μέσα στα γήπεδα, τον ανταμείβει με τρόπο που τον οδηγεί  σε οποιαδήποτε σχολή των ΑΕΙ-ΤΕΙ της αρεσκείας του.
  Έτσι σύμφωνα με τα κριτήρια που έχει θεσπίσει η πολιτεία, μεμονωμένος αθλητής ή μέλος ομάδας που καταλαμβάνει μία από τις 3 (1ος, 2ος, 3ος) πρώτες θέσεις σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, επιβραβεύεται με επιπλέον μοριοδότηση 20 % των μορίων που έχει συγκεντρώσει στις εξετάσεις για την είσοδό του στα ΣΕΦΑΑ (Γυμναστική Ακαδημία). Συγχρόνως κάθε μία από τις 3 πρώτες θέσεις επιβραβεύεται  με επιπλέον μοριοδότηση 1η Θέση 10%, 2η θέση 8%, 3η θέση 7% για οποιαδήποτε άλλη σχολή της επιλογής των παιδιών, ΑΕΙ-ΤΕΙ.
   Εκτός από την μεγάλη αθλητική αναγνώριση (όλη η πόλη μιλάει για αυτά τα παιδιά) όλα τα παραπάνω είναι που κέρδισαν με τον αγώνα τους  και τον ιδρώτα τους οι κορασίδες του Ασκληπιού. Η προσπάθεια που έγινε τα προηγούμενα χρόνια πρώτα απ΄ τις αθλήτριες αλλά και τους προπονητές και τους υπεύθυνους της ομάδας (σε όλα τα τμήματα) απέδωσε καρπούς, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η κάθε προσπάθεια που γίνεται συντονισμένα και με προσήλωση στο στόχο μόνο θετικά αποτελέσματα φέρνει στον αθλητισμό.
 Δεν ήταν και δεν είναι χαμένος χρόνος απ΄ τα μαθήματα η ενασχόληση με τον αθλητισμό. Τα κέρδη είναι πολλαπλά, χειροπιαστά και είναι μπροστά μας. Η σωστή δουλειά, το μεράκι  και η αγάπη των παιδιών, η προσήλωση στον στόχο και η  διάθεση να πας μακριά είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.
  Ο Ασκληπιός πιστός σ΄ αυτό που κάνει όλα τα χρόνια θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και όρεξη να δημιουργεί συνθήκες πρωταθλητισμού και ανταγωνισμού.  δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές του να ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή τους μέσα απ΄το volley με πολλές αγωνιστικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου, κυνηγώντας την συμμετοχή και την διάκριση σε κάθε διοργάνωση μου μετέχει και όχι απλά και  μόνο να ασχολούνται σε ένα γήπεδο, χάνοντας την ώρα τους χωρίς αποτέλεσμα.
   Κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στην φιλοδοξία και στους στόχους του Ασκληπιού

Μπείτε στον Αθλητισμό
απολαύστε το volley
ΚΕΡΔΙΣΤΕ με τον Ασκληπιό


Τηλ Επικοινωνίας
Ακαδημίες: Υπεύθυνη Προπονήτρια: Παναγιάρη Σοφία 6976334153
                      Προπονήτρια: Γεωργοπούλου Αθηνά   6988871452
                      Προπονήτρια: Κοτσίρα Δώρα  6947638226
                       Υπεύθυνη ακαδημιών: Σφονδύλη Δήμητρα 6971578290



.

Αρχειοθήκη