English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ζάκυνθο

Ο Α.Σ. Ασκληπιός ευχαριστεί δημόσια όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν για την υπέροχη διοργάνωση των τελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, που έγινε στην Ζάκυνθο 12-14/5/2016.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε
  1. Τον Δήμο Ζακύνθου και τον Δήμαρχο της Πόλης κ. Παύλο Κολοκοτσά που σαν διοργανωτής πρόσφερε  σε όλους μια υπέροχη διοργάνωση
  2. Τον κ. Σοφιανό Ν. υπεύθυνο από πλευράς ΕΟΠΕ και τους συνεργάτες του, για την υπέροχη συνεργασία όλες αυτές τις μέρες των αγώνων
  3. Τους διαιτητές των αγώνων κ. Γκόλφη Π. Γεράνιο Λ. και Τζουνοπούλου Ε.
  4. Τους υπεύθυνους της τοπικής ομάδας volley ΖΑΟ (Ζακυνθινός Αθλητικός Όμιλος) και ιδιαίτερα τον κ. Αυτζή Γρηγόρη, οι οποίοι έκαναν τα μέγιστα έτσι ώστε οι αποστολές να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα στο γήπεδο.
  5. Το γιατρό των αγώνων κ. Καμπιώτη Διονύση για την άμεση βοήθειά του σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάστηκε
  6. Τον Διευθυντή του Ξενοδοχείου MAJESTIK & SPA στο Λαγανά κ. Δρακόπουλου Νίκο και το προσωπικό του ξενοδοχείου για την υπέροχη  και ζεστή φιλοξενία της ομάδας μας.
  7. Τους οδηγούς των λεωφορείων του Δήμου Ζακύνθου που όλες αυτές τις μέρες ήταν δίπλα μας για κάθε μετακίνηση
  8. Την fior di levande που με τα υπερσύγχρονα ferry μας μετέφερε στο υπέροχο νησί της Ζακύνθου.
  9. Τους κατοίκους της Ζακύνθου που όπου κι αν βρεθήκαμε αυτές τις μέρες μας υποδεχτήκαν με πολλή ζεστασιά
  10. Τους Ζακυνθινούς φίλους του volley και όχι μόνο, που όλες αυτές τις μέρες βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού της Ζακύνθου χειροκροτώντας τις προσπάθειες όλων των αθλητριών, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι ο αθλητισμός μας ενώνει.
  11. Τους προπονητές των ομάδων ΑΟ Αιγάλεω κ. Αντωνιάδου Αγγελική, ΑΣ Μακεδόνες κ. Γιάννη Βαγγέλη, -Ηρακλή Κηφισιάς κ. Πολύζο Στέφανο, Ασκληπιό Τρικάλων κ. Παναγιάρη Σοφία για την υπέροχη δουλειά που κάνουν με τις ομάδες τους.
  12. Ιδιαίτερα όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις αθλήτριες των 4 ομάδων που με την αγωνιστικότητά τους και την συμπεριφορά τους μας προσέφεραν υπέροχες αθλητικές στιγμές αποζημιώνοντας όλους όσους βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού της Ζακύνθου.

15/5/2016

Α.Σ. Ασκληπιός Τρικάλων


Αρχειοθήκη