English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Η μεγαλύτερη επιτυχία στην Καβάλα

 Επιστρέφοντας από την Καβάλα και τα Προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και μετά την μεγάλη επιτυχία των κοριτσιών του Ασκληπιού, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά απ΄την διάθεση φίλων-γνωστών ακόμη και αγνώστων οι οποίοι μας συγχάρηκαν για την επιτυχία, λέγοντας τα καλύτερα λόγια για την ομάδα και ιδιαίτερα για τις αθλήτριες. Μεγάλη χαρά και τιμή για την ομάδα και για όλους τους συντελεστές της επιτυχίας.
 Η έκπληξη όμως ήρθε όταν πήραμε ένα μήνυμα στο Fecebook της ομάδας από μία άγνωστη σε μας μαμά η οποία βρέθηκε στο γήπεδο με το παιδί της (το οποίο ασχολείται με το volley) και παρακολούθησε το παιχνίδι της ομάδας μας.
  Το μήνυμα αυτό αποτελεί για μας και ιδιαίτερα για τις αθλήτριες και την προπονήτρια την μεγαλύτερη επιτυχία αυτής της συμμετοχής μας στους αγώνες. Είμαστε περήφανοι που με την παρουσία μας στους αγώνες καταφέραμε να κάνουμε ανθρώπους και ιδιαίτερα τα παιδιά χαρούμενους και να τους προσφέρουμε αυτές τις απίθανες αθλητικές στιγμές.
 Στο πρόσωπο αυτής της μαμάς, ευχαριστούμε όλους για τα καλά τους λόγια. Για μας η εικόνα που περιγράφει με το μήνυμά της ήταν το μεγαλύτερο έπαθλο και η μεγαλύτερη επιτυχία από την συμμετοχή μας στους αγώνες.
  Αυτή την εικόνα η οποία περιγράφει το μεγαλείο του αθλητισμού θέλουμε να κάνουμε κτήμα όλων, γι αυτό και παραθέτουμε αυτούσιο το μήνυμα.

<<Αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα και πολύ "λίγη" ταυτόχρονα, με όσα είδα στους αγώνες της Καβάλας...Σας ευχαριστώ για ότι "δώσατε" σ΄ εμένα μα πολύ περισσότερο στο παιδί μου και σε άλλα παιδιά που τώρα ξεκινούν στον χώρο του βόλευ, στην ομάδα ενός επαρχιακού συλλόγου στην Ελευθερούπολη...Η συμβολή σας είναι πολύ σημαντική...Τα παιχνίδια σας έκοβαν την ανάσα...μα να βγάλει την μπάλα "από την τουαλέτα" και να κερδίσει και τον πόντο;;;;;;;;(αναφέρομαι σε μια φάση στο παιχνίδι των κοριτσιών σας με την ομάδα της Καβάλας)...απίθανες...Δεν γνωρίζω πολλά από τεχνικής πλευράς, αλλά έβλεπα μια ΟΜΑΔΑ...που ότι έκανε το έκανε ΟΜΑΔΙΚΑ...Συγχαρητήρια, καλή πρόοδο...να είστε γερές και ν' απολαμβάνετε την κάθε σας στιγμή...Είστε υπέροχες!!!! Αννα Στάμογλου>>


Αρχειοθήκη