English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Στο Sport Center οι κορασίδες

Άλλη μια επίσκεψη για τις κορασίδες του Ασκληπιού. Το Σάββατο το πρωϊ βρέθηκαν στο Sport Center το μεγάλο κατάστημα με αθλητικά είδη που βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου στα Τρίκαλα, μετά από πρόσκληση του κ. Μπέντα, ιδιοκτήτη της επιχείρησης ο οποίος με αυτό τον τρόπο θέλησε να τιμήσει την ομάδα για την μεγάλη επιτυχία της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων.
  Την ομάδα των κορασίδων με επικεφαλής την προπονήτρια κ. Παναγιάρη και τα μέλη της Διοίκησης Τόλλιο και Μακράκη υποδέχτηκε ο κ. Μπέντας δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στις αθλήτριες για την μεγάλη επιτυχία η οποία ξεφεύγει απ΄τα όρια του Ασκληπιού και αποτελεί επιτυχία του Τρικαλινού αθλητισμού. Ο κ. Μπέντας πρόσφερε στην ομάδα σε ένδειξη ευχαρίστησης 4 μπάλες αγώνων με την ευχή αυτές να φέρουν και άλλες επιτυχίες.
  Απ΄ την πλευρά του Ασκληπιού ο κ. Μακράκης ευχαρίστησε την επιχείρηση και τον κ. Μπέντα προσωπικά για την μεγάλη τιμή να μας υποδεχτεί δίνοντας την υπόσχεση ότι απ΄την πλεύρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έρθουν κι άλλες τέτοιες επιτυχίες στα Τρίκαλα. Ενέργειες σαν και την σημερινή μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια για το καλό του volley  αλλά και γενικότερα του Αθλητισμού στην Πόλη των Τρικάλων
 Στην συνέχεια η ομάδα ξεναγήθηκε στο sport Center που είναι ένα πραγματικά κέντρο του αθλητισμού διαθέτοντας ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τι στιγμή για τον αθλητή, και φωτογραφήθηκε στους χώρους της επιχείρησης ευχαριστώντας για άλλη μία φορά τον κ. Μπέντα για την μεγάλη τιμή.







Αρχειοθήκη