English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Κλήρωση ομίλων Α2 γυναικών 2016-17

Στον 2ο όμιλο ο Ασκληπιός

  Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΠΕ στην Αθήνα η κλήρωση των ομάδων για τον καταρτισμό των ομίλων του Βορρά, για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
  Τα φετινά ΄ταξίδια΄ του Ασκληπιού τροποποιούνται, μια και προέκυψε νέος διαχωρισμός και τοποθέτηση ομάδων στους ομίλους, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
  Στον όμιλο του Ασκληπιού βρίσκονται ομάδες από Θεσ/νίκη, Λάρισα, Λαμία, Αγρίνιο, Γιάννενα, Πάτρα, και Κόρινθο. Απ τις 10 ομάδες του ομίλου οι 3 ανέβηκαν την φετινή αγωνιστική περίοδο στην Α2, ΠΑΣ Ιωνικός ΄80, ΑΟ Λαμίας και ΑΣΠ Απόλλων Πάτρας, με την ομάδα της Πάτρας να έχει αγωνιστεί στην Α2 και την περίοδο 2013-14.
   Απ τις ομάδες της Λάρισας ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά στην Α1 των γυναικών ομάδα με μεγάλη ιστορία στο χώρο του volley ενώ η ΕΑ Λάρισας έφτασε μέχρι τα μπαράζ ανόδου την προηγούμενη χρονιά τερματίζοντας στη 2η θέση του Β2 ομίλου με 34 βαθμούς και 10-6 νίκες.
   Στον ίδιο όμιλο και ο Ασκληπιός που τερμάτισε στην 5 θέση με 28 βαθμούς και 11-5 νίκες.
 Νεοφώτιστη στην Α2 και ο ΑΟ Λαμίας ο οποίος παρόλο που έχει λίγα χρόνια δημιουργίας κατάφερε να ανέβει γρήγορα τα σκαλιά του Ελληνικού volley φτάνοντας γρήγορα στα σαλόνια του γυναικείου volley.
  Στους νεοφώτιστους και η ομάδα του Αγρινίου ο ΠΑΣ Ιωνικός ΄80 κάνοντας μια καταπληκτική πορεία στην Β΄Εθνική, όπως και ο ΑΣΠ Απόλλων Πάτρας που κέρδισε την άνοδο από την Περιφέρεια της Πελοποννήσου καταφέρνοντας να επανέλθει στην Α2 μια και βρισκόταν εκεί και την περίοδο 2013-14.
  Στον όμιλο βρίσκονται ακόμη ο ΑΣΠ Κόρινθος με πολύ καλή παρουσία στην περσυνή Α2 τερματίζοντας στην 3η θέση του Α2 ομίλου με 42 βαθμούς και 15-5 νίκες, χάνοντας στις λεπτομέρειες τα μπαράζ ανόδου για την Α1, ο ΑΣ Γιάννενα που την προηγούμενη χρονιά είχε πολύ καλή παρουσία στην Α2 τερματίζοντας στην 7η θέση με 16 βαθμούς και 5-11 νίκες.
   Οι 2 ομάδες της Θεσ/νίκης  είναι ο ΑΣ Καμπανιακός που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν στον Β1 όμιλο της Α2 τερματίζοντας στην 5η θέση με  23 βαθμούς και 7-9 νίκες και ο ΕΟ Σταυρούπολης που πέρυσι ήταν στον ίδιο όμιλο με τον Ασκληπιό τερματίζοντας στην  4η θέση με 31 βαθμούς και 11-5 νίκες με τις 2 ομάδες να έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια 3-0 στην Σταυρούπολή και 3-1 στα Τρίκαλα         

Έτσι οι ομάδες που απαρτίζουν τον Β όμιλο Α1 υποόμιλο είναι:


  1. ΑΣ Καμπανιακός
  2. ΕΟ Σταυρούπολης
  3. ΑΣΠ Απόλλων Πάτρας
  4. ΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων
  5. ΑΣ Γιάννενα
  6. ΠΑΣ Ιωνικός ΄80
  7. ΑΣΠ Κόρινθος
  8. ΑΟ Λαμίας
  9. ΕΑ Λάρισας
  10. Φιλ/κός Λαρισαϊκός

Αρχειοθήκη