English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Μεγάλο βήμα για Αναγνώστου-Βαιόπουλο του Ασκληπιού

  Ένα μεγάλο βήμα για τους δύο νεαρούς αθλητές του Ασκληπιού, αποτελεί η μετακίνησή τους για την επόμενη σεζόν στην ομάδα των ανδρών της Καρδίτσας η οποία θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.
  Μετά από επιθυμία της ομάδας της Καρδίτσας και με την σύμφωνη γνώμη των ίδιων των αθλητών δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο για τους 2 αθλητές να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα της Εθνικής Κατηγορίας ανοίγοντας έτσι ένα παράθυρο στην αθλητική τους πορεία. Έτσι απ΄την επόμενη χρονιά ο Αναγνώστου Αριστείδης και ο Βαγγέλης Βαιόπουλος θα βρεθούν στα μεγάλα σαλόνια του ανδρικού volley δοκιμάζοντας της δυνάμεις τους σε υψηλό επίπεδο.
 Η ομάδα της Καρδίτσας αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια μεγάλη δύναμη στον χώρο της Α2 των ανδρών έχοντας κάνει σπουδαία πράγματα,  με αποκορύφωμα την συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στην Α1 την περίοδο 2013-14.

  Η διοίκηση του Ασκληπιού συγχαίρει τους 2 αθλητές που με την αγωνιστικότητά τους και την όρεξη για δουλειά κατάφεραν να πάρουν θέση στα σαλόνια του Ελληνικού volley και τους εύχεται Καλή επιτυχία στο νέο σταθμό της καριέρας τους. 

Από αριστερά: Αναγνώστου-Βαίόπουλος

Αρχειοθήκη