English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Στη ΜΕΝΤ Γκουτζιούπα και Μακράκη

Στην Θεσ/νίκη και στη ΜΕΝΤ που πρωταγωνιστεί στην Β΄ Εθνική της ΕΠΕΣΘ (όπου πέρυσι έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Α2) θα αγωνίζονται απ΄την νέα περίοδο η Γκουτζιούπα Εύα και η Μακράκη Γεωργιάννα του Ασκληπιού.
  Οι 2 αθλήτριες που ξεκίνησαν απ΄τις ακαδημίες του Ασκληπιού και βοήθησαν τα μέγιστα στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τόσο στα αναπτυξιακά τμήματα όσο και στην ομάδα των γυναικών θα συνεχίσουν την καριέρα τους στη Θεσ/νίκη, μια και οι 2 θα συνδυάσουν της σπουδές με το αγαπημένο τους άθλημα, στην Πρωτεύουσα της Μακεδονίας.
  Η Εύα που είναι γεννημένη το 1997 βρίσκεται στη Θεσ/νίκη απ΄την προηγούμενη χρονιά και στην οποία αγωνίστηκε με την ομάδα του Ασκληπιού στην Α2 των γυναικών. Παρ΄όλο που οι σπουδές την ανάγκασαν να βρίσκεται στη Θεσ/νίκη η μεγάλη αγάπη της για τον Ασκληπιό την οδήγησαν να βοηθήσει για άλλη μία χρονιά την ομάδα ταξιδεύοντας κάθε Σαββατοκύριακο για να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και να προσφέρει στην προσπάθεια της Α2. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εύα, απ΄την οικογένεια του Ασκληπιού για την περσινή προσφορά.
  Η Εύα έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία απ΄ όλα τα τμήματα του Ασκληπιού και ήταν μέλος της ομάδας των κορασίδων του Ασκληπιού που το 2013 κατέκτησε την 4 θέση στην Ελλάδα, μέλος την ίδια χρονιά της ομάδας των γυναικών στην ιστορική άνοδο στην Α2.
  
Η Γεωργιάννα είναι γεννημένη το 1998 και απ΄την νέα χρονιά θα βρίσκεται στην Θεσ/νίκη για σπουδές. Έχει αγωνιστεί σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του Ασκληπιού και ήταν μέλος της ομάδας των γυναικών όλα τα προηγούμενα χρόνια με πολύ μεγάλη συμβολή στην πορεία της ομάδας. Από τα βασικά μέλη στην άνοδο των γυναικών στην Α2 το 2015, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν μέλος της ομάδας των γυναικών στην Α2 προσφέροντας στην καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα.

  Το Δ.Σ. του Ασκληπιού εύχεται στην Εύα και στην Γεωργιάννα υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά 

Από Αριστ: Γκουτσιούπα Εύα-Μακράκη Γεωργιάννα. 

Αρχειοθήκη