English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Σάλπαρε το beach volley του Ασκληπιού

Ξεκίνησε το ταξίδι του στον υπέροχο κόσμο του αθλητισμού το νέο καμάρι του Ασκληπιού. Εδώ και λίγες μέρες στην άμμο του γηπέδου των ΣΕΦΑΑ Tρικάλων άνοιξε τα πανιά του το νέο καμάρι της ομάδας, το τμήμα beach volley.
 Με πρωτεργάτρια και υπεύθυνη προπονήτρια την Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο beach volley, Αθηνά Γεωργοπούλου, πραγματοποιούνται προπονήσεις των τμημάτων 3 φορές τη βδομάδα.
 Η Γεωργοπούλου η οποία είναι φοιτήτρια των ΣΕΦΑΑ Τρικάλων με καταγωγή απ΄το Ηράκλειο Κρήτης, είναι παίκτρια της γυναικείας ομάδας του Ασκληπιού και έχει πάρα πολλές επιτυχίες σε Πανελλήνια πρωταθλήματα beach volley.
 Το νέο τμήμα αγκαλιάστηκε από πολλές αθλήτριες του Συλλόγου αλλά και από νέους που έδειξαν ζεστό ενδιαφέρον για την νέα πρόκληση μετέχοντας στις προπονήσεις.
 Το πρόγραμμα των προπονήσεων με βάση της μέχρι τώρα συμμετοχές είναι: Πέμπτη 19:00-20:00, Σάββατο 18:00-20:00 και Κυριακή 18:00-20:00.
 Στα σκαριά βρίσκεται και ο καθορισμός ενός τουρνουά για το οποίο θα γίνουν αναλυτικές ανακοινώσεις τiς προσεχείς μέρες.


            Φτιάξτε την ομάδα σου και έλα να χαρείς το beach volley




Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Στο Sport Center οι κορασίδες

Άλλη μια επίσκεψη για τις κορασίδες του Ασκληπιού. Το Σάββατο το πρωϊ βρέθηκαν στο Sport Center το μεγάλο κατάστημα με αθλητικά είδη που βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου στα Τρίκαλα, μετά από πρόσκληση του κ. Μπέντα, ιδιοκτήτη της επιχείρησης ο οποίος με αυτό τον τρόπο θέλησε να τιμήσει την ομάδα για την μεγάλη επιτυχία της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων.
  Την ομάδα των κορασίδων με επικεφαλής την προπονήτρια κ. Παναγιάρη και τα μέλη της Διοίκησης Τόλλιο και Μακράκη υποδέχτηκε ο κ. Μπέντας δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στις αθλήτριες για την μεγάλη επιτυχία η οποία ξεφεύγει απ΄τα όρια του Ασκληπιού και αποτελεί επιτυχία του Τρικαλινού αθλητισμού. Ο κ. Μπέντας πρόσφερε στην ομάδα σε ένδειξη ευχαρίστησης 4 μπάλες αγώνων με την ευχή αυτές να φέρουν και άλλες επιτυχίες.
  Απ΄ την πλευρά του Ασκληπιού ο κ. Μακράκης ευχαρίστησε την επιχείρηση και τον κ. Μπέντα προσωπικά για την μεγάλη τιμή να μας υποδεχτεί δίνοντας την υπόσχεση ότι απ΄την πλεύρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έρθουν κι άλλες τέτοιες επιτυχίες στα Τρίκαλα. Ενέργειες σαν και την σημερινή μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια για το καλό του volley  αλλά και γενικότερα του Αθλητισμού στην Πόλη των Τρικάλων
 Στην συνέχεια η ομάδα ξεναγήθηκε στο sport Center που είναι ένα πραγματικά κέντρο του αθλητισμού διαθέτοντας ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τι στιγμή για τον αθλητή, και φωτογραφήθηκε στους χώρους της επιχείρησης ευχαριστώντας για άλλη μία φορά τον κ. Μπέντα για την μεγάλη τιμή.







Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Με σύνεση και …Σοφία

Με Παναγιάρη και την επόμενη χρονιά
Με την συνταγή που οδήγησε την ομάδα των γυναικών ένα βήμα πριν τα play off της ανόδου στην Α1 και την μεγάλη επιτυχία των κορασίδων με την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα πορευτεί ο Ασκληπιός και την νέα χρονιά.
  Στο τιμόνι των γυναικών συνεχίζει η Σοφία Παναγιάρη η οποία πήρε την ομάδα στα μισά της περσυνής περιόδου και με ένα καταπληκτικό σερί οδήγησε την ομάδα στα ψηλά της βαθμολογίας. Συγχρόνως θα έχει και την ευθύνη των αναπτυξιακών τμημάτων Νεανίδων-Κορασίδων με σκοπό να οδηγήσει ξανά τα τμήματα σε ανάλογη επιτυχία όπως η 3η θέση στο Πανελλήνιο Κορασίδων.
   Με το χρόνο πλέον να είναι σύμμαχος και την εμπειρία της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, ξεκινάει ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά σε όλα τα τμήματα.

   Το Δ.Σ. του Ασκληπιού εύχεται στην κ. Παναγιάρη υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο της.


Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Με τον Ασκληπιό στο Πανεπιστήμιο

Όταν οι κόποι ανταμείβονται

   Μια ακόμη πολύ μεγάλη πτυχή της τεράστιας επιτυχίας των Κορασίδων του Ασκληπιού, που δείχνει και τον τρόπο που η Πολιτεία ανταμείβει  τους κόπους των παιδιών που ξεπερνούν τα όρια τους αξίζει να αναφερθεί, για να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το μέγεθος της προσπάθειας και της  επιτυχίας.
  Η πολιτεία με νόμο επιβραβεύει αθλητές ατομικών και ομαδικών αθλημάτων που έχουν πετύχει σημαντικές αθλητικές διακρίσεις.
  Έτσι αποκτά μεγάλη αξία ο χρόνος που κάποιος μαθητής ασχολείται με το άθλημα μέσα στα γήπεδα, και η πολιτεία αναγνωρίζοντας την Πανελλήνια επιτυχία και τον χρόνο που ξόδεψε μέσα στα γήπεδα, τον ανταμείβει με τρόπο που τον οδηγεί  σε οποιαδήποτε σχολή των ΑΕΙ-ΤΕΙ της αρεσκείας του.
  Έτσι σύμφωνα με τα κριτήρια που έχει θεσπίσει η πολιτεία, μεμονωμένος αθλητής ή μέλος ομάδας που καταλαμβάνει μία από τις 3 (1ος, 2ος, 3ος) πρώτες θέσεις σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, επιβραβεύεται με επιπλέον μοριοδότηση 20 % των μορίων που έχει συγκεντρώσει στις εξετάσεις για την είσοδό του στα ΣΕΦΑΑ (Γυμναστική Ακαδημία). Συγχρόνως κάθε μία από τις 3 πρώτες θέσεις επιβραβεύεται  με επιπλέον μοριοδότηση 1η Θέση 10%, 2η θέση 8%, 3η θέση 7% για οποιαδήποτε άλλη σχολή της επιλογής των παιδιών, ΑΕΙ-ΤΕΙ.
   Εκτός από την μεγάλη αθλητική αναγνώριση (όλη η πόλη μιλάει για αυτά τα παιδιά) όλα τα παραπάνω είναι που κέρδισαν με τον αγώνα τους  και τον ιδρώτα τους οι κορασίδες του Ασκληπιού. Η προσπάθεια που έγινε τα προηγούμενα χρόνια πρώτα απ΄ τις αθλήτριες αλλά και τους προπονητές και τους υπεύθυνους της ομάδας (σε όλα τα τμήματα) απέδωσε καρπούς, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η κάθε προσπάθεια που γίνεται συντονισμένα και με προσήλωση στο στόχο μόνο θετικά αποτελέσματα φέρνει στον αθλητισμό.
 Δεν ήταν και δεν είναι χαμένος χρόνος απ΄ τα μαθήματα η ενασχόληση με τον αθλητισμό. Τα κέρδη είναι πολλαπλά, χειροπιαστά και είναι μπροστά μας. Η σωστή δουλειά, το μεράκι  και η αγάπη των παιδιών, η προσήλωση στον στόχο και η  διάθεση να πας μακριά είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.
  Ο Ασκληπιός πιστός σ΄ αυτό που κάνει όλα τα χρόνια θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και όρεξη να δημιουργεί συνθήκες πρωταθλητισμού και ανταγωνισμού.  δίνοντας την δυνατότητα στους αθλητές του να ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή τους μέσα απ΄το volley με πολλές αγωνιστικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου, κυνηγώντας την συμμετοχή και την διάκριση σε κάθε διοργάνωση μου μετέχει και όχι απλά και  μόνο να ασχολούνται σε ένα γήπεδο, χάνοντας την ώρα τους χωρίς αποτέλεσμα.
   Κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στην φιλοδοξία και στους στόχους του Ασκληπιού

Μπείτε στον Αθλητισμό
απολαύστε το volley
ΚΕΡΔΙΣΤΕ με τον Ασκληπιό


Τηλ Επικοινωνίας
Ακαδημίες: Υπεύθυνη Προπονήτρια: Παναγιάρη Σοφία 6976334153
                      Προπονήτρια: Γεωργοπούλου Αθηνά   6988871452
                      Προπονήτρια: Κοτσίρα Δώρα  6947638226
                       Υπεύθυνη ακαδημιών: Σφονδύλη Δήμητρα 6971578290



.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Και στο beach volley με τον Ασκληπιό

Άλλη μια καινοτομία για τον Ασκληπιό στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του volley στην περιοχή των Τρικάλων. Μετά τις περυσινές επιτυχίες των αθλητριών του Ασκληπιού στο beach volley σε Πανελλαδικό επίπεδο, (Παπαθεοδώρου 3η στην Ελλάδα στο U16, Τόλλιου-Ντιρογιάννη 5η θέση στο U19) ο Ασκληπιός δημιουργεί τμήματα beach volley για την εκμάθηση του αθλήματος.
   Οι προπονήσεις θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του beach volley των ΣΕΦΑΑ Τρικάλων στις Καρυές κάθε Πέμπτη 19:00-20:00, Σάββατο και Κυριακή 18:00-20:00.
   Υπεύθυνη προπονήτρια θα είναι η Γεωργοπούλου Αθηνά Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο beach volley με πάρα πολλές επιτυχίες στο άθλημα.
2007 1η Θέση U15 Ηράκλειο Κρήτης
2008 2η θέση U17 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
2009 5η θέση U17 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
2010 2η θέση U17 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
2011 2η θέση U17 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα
2012 2η θέση U17 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πρέβεζα
         3η θέση U20 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βόλος
         3η θέση U22 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αιδηψός
2013 1η Θέση Regional Κρήτης
         5η θέση U20 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αθήνα
         7η θέση Master Χαλκιδική
2014 1η Θέση fortnet Χανιά Κρήτης
2015 4η Θέση στην Ελλάδα στο Master
Έναρξη των τμημάτων Πέμπτη 26/5/2016.
Για δηλώσεις συμμετοχής:
Γεωργοπούλου Αθηνά 6988871452
Σφονδύλη Δήμητρα 6971578290


Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Στο Final 4 της Περιφέρειας οι Παγκορασίδες

Ασκληπιός-Λοκρός Αταλάντης
3-0

 Στο Final 4 της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας (ΕΣΠΕΚΕΛ) οι παγκορασίδες του Ασκληπιού μετά την νίκη στο χτεσινό νοκ άουτ παιχνίδι επί της Αταλάντης στο ουδέτερο γήπεδο της Λαμίας.
  Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερη δυσκολία, οι μικρές της Παναγιάρη επιβλήθηκαν με 3-0 παίρνοντας το τελευταίο εισιτήριο για τα τελικά της Περιφέρειας για 5η συνεχόμενη φορά.
 Το παιχνίδι προερχόταν από αναβολή λόγω τον υποχρεώσεων του Ασκληπιού στα προκριματικά και τελικά του Πανελληνίου κορασίδων, μια και στην ομάδα των Παγκορασίδων αγωνίζονται και αθλήτριες που ανήκουν στην ομάδα των κορασίδων που τις προηγούμενες μέρες πήραν την 3η θέση στην Ελλάδα.
Τα σετ 1ο 25-16, 2ο 25-22, 3ο 25-17

Ασκληπιός (Παναγιάρη Σ.) Παπαθεοδώρου Ε. Βασιλοπούλου Δ. Σκέμπη Β. Γεωργίου Σ. Κωστοπούλου Φ. Βάκη Ν. Στεφάνου Γ. Ταρατόρα Γ. Αναστασίου Σ.

Λοκρός Αταλάντης (Μπουραμάς Γ.) Οικονόμου Ε. Παγώνη Α. φεζίκου Ε. Τσέρτου Α. Παπανικολάου Π. Τριανταφύλλου Χ. Καλογερόπουλου Ε. Σουρογιάννη Τ. Λουκά Κ. Γεωργίου Δ.


Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Στον μεγάλο χορηγό οι κορασίδες

Επίσκεψη στην ΜΠΟΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ
  Μια ακόμη επίσκεψη των κορασίδων του Ασκληπιού μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μια επίσκεψη που συγχρόνως είναι και μια απόδοση ενός πολύ μεγάλου ευχαριστώ απ΄την πλευρά της ομάδας, αφού αυτή έγινε στην επιχείρηση του μεγάλου μας χορηγού, την εταιρεία ΜΠΟΤΗ & ΣΙΑ ΟΕ εμπορία υγρών καυσίμων & υγραερίου, που βρίσκεται στον Περιφερειακό Τρικάλων –Ιωαννίνων.
  Παρά την βροχή που από το πρωί του Σαββάτου πέφτει μανιωδώς στην Πόλη των Τρικάλων, η ομάδα των κορασίδων μαζί με την προπονήτρια κ. Παναγιάρη και με πλαισιωμένη από τον Πρόεδρο κ. Γιαννούλη και τα μέλη της Διοίκησης Τόλλιο και Σφονδύλη επισκέφθηκε τον χώρο της επιχείρησης όπου τους υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες και οι συνεργάτες της εταιρείας συγχαίροντας όλους για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ασκληπιού αφού ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της επιχείρησης για την μεγάλη συμβολής τους στην φετινή πορεία της ομάδας δήλωσε: Η ομάδα του Ασκληπιού ήρθε σήμερα στα πρατήρια καυσίμων Μπότη για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σάκη, τον Αλέκο και τον Κώστα για τη μεγάλη βοήθεια που προσφέρουν στην ομάδα μας τα δύο τελευταία χρόνια. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχεις δίπλα σου τέτοιους συμπαραστάτες που αγαπάνε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και υποστηρίζουν στο ακέραιο αυτό που λένε και τάζουν. Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά και οι επιτυχίες της ομάδας έκαναν την επιχείρηση Μπότη, περήφανη και χαρούμενη.
 Εκ μέρους των ιδιοκτητών ο Σάκης Μπότης σημείωσε: «Τα πρατήρια Μπότη και οι εργαζόμενοι σε αυτά, είμαστε πανευτυχείς για την τεράστια επιτυχία του Ασκληπιού. Ευχόμαστε πάντα να μας χαρίζουν επιτυχίες Πανελλαδικού επιπέδου. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την κατάκτηση της 3ης θέσης και ευχόμαστε τη νέα σεζόν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».
 Ακολούθως οι αθλήτριες και η αποστολή ξεναγήθηκαν στο χώρο της εταιρείας και φωτογραφήθηκαν με τους ιδιοκτήτες.

  Η διοίκηση του Ασκληπιού για άλλη μία φορά ευχαριστεί την εταιρεία για την μεγάλη φετινή της συμβολή στην πορεία της ομάδας. Ενέργειες σαν κι αυτή ιδιαίτερα στην εποχή που ζούμε, αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία γιατί δίνουν την δυνατότητα κυρίως στους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και εξυψώνουν ακόμη περισσότερο το άθλημα του volley στην Πόλη των Τρικάλων.




Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Η Χατζηχριστοδούλου στην Εθνική Κύπρου

Άλλη μια επιτυχία για την Ασπασία Χατζηχριστοδούλου του Ασκληπιού. Η Κύπρια ακραία που σπουδάζει στα ΣΕΦΑΑ Τρικάλων και που απ΄την προηγούμενη χρονιά ανήκει στον Ασκληπιό, κλήθηκε από τους ομοσπονδιακούς προπονητές της Εθνικής Κύπρου για τους αγώνες του Α΄ ομίλου της προκριματικής φάσης μικρών κρατών Ευρώπης που θα διεξαχθούν στα Νησιά Φερόε 23-25/5/2016.
   Αντίπαλοι της Κύπρου είναι τη Δευτέρα 23 Μαϊου το Λιχτενστάιν, την Τρίτη 24 Μαϊου το Εϊρε, ενώ η κυπριακή ομάδα ολοκληρώνει τους αγώνες της την Τετάρτη 25 Μαϊου κόντρα στη γηπεδούχο ομάδα των Νησιών Φερόε.
  Κάνοντας μια καταπληκτική χρονιά με της γυναίκες του Ασκληπιού στο πρωτάθλημα της Α2 όπου με την παρουσία της βοήθησε στο να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της ήρθε η πρόσκληση απ΄την Εθνική της πατρίδας της ανταμείβοντας με τον καλύτερο τρόπο την περυσινή παρουσία στην Α2.
   Ευχόμαστε στην Ασπασία καλή επιτυχία στην νέα στιγμή της καριέρας της.  


Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Σε Περιφέρεια –Δήμο και Μητρόπολη οι Κορασίδες

Μια διαφορετική μέρα για τις Κορασίδες του Ασκληπιού, μετά την κατάκτηση της 3η θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κορασίδων που έγινε στην Ζάκυνθο.
 Μετά από πρόσκληση του κ. Μιχαλάκη Χρίστου Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, του κ. Παπαστεργίου Δημήτρη Δημάρχου Τρικάλων και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομου, οι ομάδα των κορασίδων μαζί με την προπονήτρια κ. Παναγιάρη Σοφία συνοδεύομενες από τον πρόεδρο κ. Γιαννούλη Γιάννη  και τα μέλη της Διοίκησης κ. Λεπενιώτη Γρηγόρη και Τόλλιο Δημήτρη επισκέφθηκαν την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, το Δήμο Τρικάλων και την Ιερά Μητρόπολη.
 Πρώτος σταθμός η Περιφέρεια όπου μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα ο κ. Μιχαλάκης καλωσόρισε την αποστολή της ομάδας και σε σύντομο χαιρετισμό απευθυνόμενος στην ομάδα  «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία σας, για το κατόρθωμά σας. Σας έχω παρακολουθήσει και προσωπικά σε αγώνες σας και θαύμασα τις ικανότητές σας. Συνεχίστε την  προσπάθειά σας στον πρωταθλητισμό  και το σχολείο με σκοπό  και στόχο. Είστε  πρεσβευτές του Τρικαλινού αθλητισμού και στις δύσκολες αυτές καταστάσεις που αντιμετωπίζει η χώρα  χρειαζόμαστε τις επιτυχίες σας ακόμη περισσότερο. Μεταφέρω τα συγχαρητήρια και τις ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού  που στήριξε και θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα σας. Είμαστε όλοι εδώ κοντά σας.»  
  Στη συνέχεια συνεχάρη την Διοίκηση και την προπονήτρια για την μεγάλη επιτυχία που είναι επιτυχία όλου του Τρικαλινού αθλητισμού. Από την πλευρά του ο κ. Γιαννούλης ευχαρίστησε τον κ. Μιχαλάκη για την μεγάλη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών στην προπονήτρια και στην αρχηγό της ομάδας καθώς και στον πρόεδρο του Ασκληπιού ενώ προσφέρθηκαν βιβλία σε όλες τις αθλήτριες
 Παρών  ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας  Υγείας  Θεσσαλίας κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος που με τη σειρά τους συγχάρηκε τις αθλήτριες  για την επιτυχία τους.
 Επόμενος σταθμός η Μητρόπολη Τρίκκης όπου την ομάδα και τους συνοδούς υποδέχτηκε και καλωσόρισε ο Σεβασιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης κ.κ. Χρυσόστομος.
  Σε μια σύντομη ομιλία συνεχάρει όλους τους συντελεστές τις επιτυχίας ευχόμενος να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αγάπη αυτό που κάνουν. Στην αποστολή προσφέρθηκε από μια εικόνα του Αγίου Παϊσίου σαν ελάχιστο δώρο και με την ευχή για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον σε όλους τους τομείς της ζωής.
 Τρίτος και τελευταίος σταθμός το Δημαρχείο Τρικάλων όπου ο Δήμαρχος κ. Παπαστεργίου υποδέχτηκε στο γραφείο του την αποστολή εκφράζοντας τα συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία και την διαβεβαίωση ότι ο Δήμος θα κάνει ότι είναι δυνατόν από την πλευρά του και παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι, έτσι ώστε να έρθουν κι άλλες τέτοιες επιτυχίες στα Τρίκαλα, γιατί η σημερινή επιτυχία του Ασκληπιού είναι επιτυχία όλου του Τρικαλινού αθλητισμού.
 Από την πλευρά του ο κ. Γιαννούλης ευχαρίστησε εκ μέρους του Ασκληπιού τον Δήμο Τρικάλων και ιδιαίτερα τον κ. Παπαστεργίου για όλα όσα έκανε μέχρι τώρα βοηθώντας κι αυτός από την πλευρά του για να έρθει αυτή η επιτυχία. 










Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ζάκυνθο

Ο Α.Σ. Ασκληπιός ευχαριστεί δημόσια όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν για την υπέροχη διοργάνωση των τελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων, που έγινε στην Ζάκυνθο 12-14/5/2016.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε
  1. Τον Δήμο Ζακύνθου και τον Δήμαρχο της Πόλης κ. Παύλο Κολοκοτσά που σαν διοργανωτής πρόσφερε  σε όλους μια υπέροχη διοργάνωση
  2. Τον κ. Σοφιανό Ν. υπεύθυνο από πλευράς ΕΟΠΕ και τους συνεργάτες του, για την υπέροχη συνεργασία όλες αυτές τις μέρες των αγώνων
  3. Τους διαιτητές των αγώνων κ. Γκόλφη Π. Γεράνιο Λ. και Τζουνοπούλου Ε.
  4. Τους υπεύθυνους της τοπικής ομάδας volley ΖΑΟ (Ζακυνθινός Αθλητικός Όμιλος) και ιδιαίτερα τον κ. Αυτζή Γρηγόρη, οι οποίοι έκαναν τα μέγιστα έτσι ώστε οι αποστολές να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα στο γήπεδο.
  5. Το γιατρό των αγώνων κ. Καμπιώτη Διονύση για την άμεση βοήθειά του σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάστηκε
  6. Τον Διευθυντή του Ξενοδοχείου MAJESTIK & SPA στο Λαγανά κ. Δρακόπουλου Νίκο και το προσωπικό του ξενοδοχείου για την υπέροχη  και ζεστή φιλοξενία της ομάδας μας.
  7. Τους οδηγούς των λεωφορείων του Δήμου Ζακύνθου που όλες αυτές τις μέρες ήταν δίπλα μας για κάθε μετακίνηση
  8. Την fior di levande που με τα υπερσύγχρονα ferry μας μετέφερε στο υπέροχο νησί της Ζακύνθου.
  9. Τους κατοίκους της Ζακύνθου που όπου κι αν βρεθήκαμε αυτές τις μέρες μας υποδεχτήκαν με πολλή ζεστασιά
  10. Τους Ζακυνθινούς φίλους του volley και όχι μόνο, που όλες αυτές τις μέρες βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού της Ζακύνθου χειροκροτώντας τις προσπάθειες όλων των αθλητριών, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι ο αθλητισμός μας ενώνει.
  11. Τους προπονητές των ομάδων ΑΟ Αιγάλεω κ. Αντωνιάδου Αγγελική, ΑΣ Μακεδόνες κ. Γιάννη Βαγγέλη, -Ηρακλή Κηφισιάς κ. Πολύζο Στέφανο, Ασκληπιό Τρικάλων κ. Παναγιάρη Σοφία για την υπέροχη δουλειά που κάνουν με τις ομάδες τους.
  12. Ιδιαίτερα όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις αθλήτριες των 4 ομάδων που με την αγωνιστικότητά τους και την συμπεριφορά τους μας προσέφεραν υπέροχες αθλητικές στιγμές αποζημιώνοντας όλους όσους βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού της Ζακύνθου.

15/5/2016

Α.Σ. Ασκληπιός Τρικάλων


Α.Σ. Ασκληπιός συγχαρητήρια κοριτσάρες

Το Δ.Σ του Ασκληπιού συγχαίρει την προπονήτρια του Συλλόγου κ. Παναγιάρη Σοφία και τις αθλήτριες της ομάδας των κορασίδων Ντιρογιάννη Α Προβίδα Κ. Χύτα Μ. Αναγνώστου Ε. Γεωργίου Σ. Παπαθεοδώρου Ε. Βράκα Ρ. Γατσά Ε. Τσιούκα Γ. Γεωργίου Μ. Πουλιανίτη Ε. Στεφάνου Γ. Γεωργάκη Ε. Βασιλοπούλου Δ. για την κατάκτηση της 3η θέσης στην Ελλάδα.
  Οι κόποι και οι προσπάθειες όλων και ιδιαίτερα της προπονήτριας και των κοριτσιών απέδωσαν καρπούς και έδειξαν για άλλη μία φορά ότι η πίστη και η προσήλωση στον κοινό στόχο φέρνει πάντα το αποτέλεσμα.
  Η μεγάλη αυτή επιτυχία, που είναι και συγχρόνως επιτυχία ολόκληρης της Πόλης των Τρικάλων που μετά από χρόνια βλέπει ένα ομαδικό άθλημα να ανεβαίνει τόσο ψηλά σε Πανελλαδικό επίπεδο, μας γεμίζει δύναμη και κουράγιο να προσπαθήσουμε με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη φέρνοντας και άλλες τέτοιες επιτυχίες στο μέλλον.
  Συγχαίρουμε για άλλη μία φορά αυτές τις υπέροχες μικρές-μεγάλες κυρίες της ομάδας μας, τους γονείς, αλλά και όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν σ΄αυτή την επιτυχία, με την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε μαζί τους για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. 




Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Χάλκινο οι κορασίδες του Ασκληπιού

Τεράστια επιτυχία για τα Τρίκαλα

 Τεράστια επιτυχία για τον Ασκληπιό και τα Τρίκαλα στα ομαδικά αθλήματα. Μετά από πολλά χρόνια η πόλη των Τρικάλων μπορεί να καμαρώνει για τις κορασίδες του Ασκληπιού, που στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Κορασίδων που έγινε στην Ζάκυνθο, πήραν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην Ελλάδα.
 Στους σημερινούς αγώνες που έριξαν την αυλαία του τουρνουά, οι πρωταθλητές Μακεδόνες ηττήθηκαν από το Α.Ο. Αιγάλεω με 3-1 και ο Ηρακλής Κηφισιάς νίκησε τον Ασκληπιό με 3-0.
  Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα η κατάταξη των ομάδων είναι:
1. Α.Σ. Μακεδόνες
2. Ηρακλής Κηφισιάς
3. Ασκληπιός Τρικάλων
4. Α.Ο. Αιγάλεω


MVP (Πολυτιμότερη παίκτρια) αναδείχτηκε η Γκόλτσιου Γ. του Α.Σ. Μακεδόνων.



Στα μετάλλια ο Ασκληπιός

Το Σάββατο θα κριθεί η 2η θέση

 Μετάλλιο εξασφάλισε ο Ασκληπιός μετά το τέλος της 2ης μέρας των Τελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων που γίνεται στην Ζάκυνθο. Παρά την ήττα από τους Μακεδόνες με 3-1 το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα έδωσε από σήμερα στον Ασκληπιό μετάλλιο.
 Το χρώμα του μεταλλίου και κατά συνέπεια η θέση που καταλάβει ο Ασκληπιός θα καθοριστεί από την έκβαση του αυριανού αγώνα μεταξύ Ασκληπιού-Ηρακλή Κηφισιάς με τον νικητή να παίρνει την 2η θέση και τον ηττημένο την 3η.
    Ο σημερινός αγώνας με τους Μακεδόνες αν και ξεκίνησε καταπληκτικά με τον Ασκληπιό να παίρνει το 1ο σετ με 23-25 δεν είχε την ανάλογη συνέχεια.
 Στο 2ο σετ οι Μακεδόνες ήταν καταιγιστικοί και εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη του Ασκληπιού πήραν το σετ με 25-7. Στο 3ο σετ ο Ασκληπιός προηγήθηκε 2-6 και 9-12 αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει την διαφορά με τους μακεδόνες να κάνουν ένα σερί 16-5 παίρνοντας το σετ με 25-17. Στο 4ο σετ μετά το αρχικό 5-1 των Μακεδόνων ο Ασκληπιός κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση κάνοντας το 12-17. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη με τους Μακεδόνες να κάνουν ένα επι μέρους 13-2 παίρνοντας το σετ με 25-19 κατακτώντας συγχρόνως τον τίτλο του πρωταθλητή ανεξάρτητα απ΄τα αυριανά αποτελέσματα.
Στον άλλο αγώνα: Ηρακλής Κηφισιάς-ΑΟ Αιγάλεω 3-0

Τα σετ 1ο 23-25, 2ο 25-7, 3- 25-17, 4ο 25-19
Ασκληπιός (Παναγιάρη Σ.) Ντιρογιάννη Α. Προβίδα Κ. Χύτα Μ. Γεωργίου Μ. Αναγνώστου Ε. Γατσά Ε. Τσιούκα Γ. Παπαθεοδώρου Ε. Γεωργάκη Ε. Πουλιανίτη Ε. Γεωργίου Σ. Βράκα Ρ. Στεφάνου Γ. Βασιλοπούλου Δ. 

Α.Σ. Μακεδόνες (Βαγγέλης Γ.) Σταμάτη Ν. Μυτακίδου Γ. Γκόλτσιου Γ. Παπαδοπούλου Μ. Μόσχου Ε. Καλτσώνη Ζ. Μπορμπόκη Στ. Κααφουλίδου Αλ. Ευθυμιάδου Α. Ρίσκου Β. Καραγκούνη Π. Μπορμπόκη Ευ. Αντωνιάδου Κ. Μπέγκα Στ.


Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Συνέχεια ανατροπών για Κορασίδες στα τελικά

Α.Ο. Αιγάλεω-Ασκληπιός
1-3

   Με την συνταγή της Καβάλας και με μία ακόμη ανατροπή ο Ασκληπιός πήρε την νίκη στην πρεμιέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων που γίνεται στην Ζάκυνθο.
   Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία των τελικών επιβλήθηκε του ΑΟ Αιγάλεω με 3-1 παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 1-0.
    Το αγχωμένο ξεκίνημα στο 1ο σετ έδωσε την δυνατότητα στο Αιγάλεω να μπεί μπροστά στο σκορ παίρνοντας τελικά το σετ με 25-22. Στο 2ο σετ μετά το αρχικό 3-3 ο Ασκληπιός έκανε το 3-8 για να κάνει το Αιγάλεω το 12-10. Με ένα σερί 5-0 ο Ασκληπιός πέρασε μπροστά 12-15 και με ένα επι μέρους 5-10 πήρε το σετ με 17-25.
Στο 3ο σετ ο Ασκληπιός μπήκε απ΄την αρχή μπροστά στο σκορ 4-8, 12-15 και 17-22 με το Αιγάλεω όμως να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια 22-22. Τελικά το σετ πήγε στον Ασκληπιό με 22-25.
    Το 4ο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο με τον Ασκληπιό να κάνει διαδοχικά το 4-8, 7-14 και 11-20 παίρνοντας τελικά το σετ με 14-25, και τον αγώνα με 3-1 σετ

Τα σετ 1ο 25-22, 2ο 17-25, 3ο 22-25, 4ο 14-25

Συνθέσεις
Α.Ο. Αιγάλεω (Αντωνιάδου Α.) Εξακουστίδου Α. Διαμαντοπούλου Ε. Μικελή Μ. Κουλοπούλου Α. Καρούμπα Γ. Αναστασιάδη Γ. Παύλου Ε.  Μάλτσιου Σ. Βαρβέλη Μ. Κουλοπούλου Ε.  Χαραλαμπόπουλου Μ. Μονάντερα Γ.


Ασκληπιός (Παναγιάρη Σ.) Ντιρογιάννη Α. Προβίδα Κ. Χύτα Μ. Γεωργίου Μ. Αναγνώστου Ε. Γατσά Ε. Τσιούκα Γ. Παπαθεοδώρου Ε. Γεωργάκη Ε. Πουλιανίτη Ε. Γεωργίου Σ. Βράκα Ρ. Στεφάνου Γ. Βασιλοπούλου Δ.  










Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Με τους μικρούς μας φίλους στην προπόνηση

Με προπόνηση στο Κλειστό της Ζακύνθου ξεκίνησε η διαμονή στο Φιόρε του Λεβάντε. Μετά την αποβίβαση απ΄το καράβι, κατευθείαν η αποστολή βρέθηκε στο γήπεδο όπου μια μικρή έκπληξη περίμενε όλους.
 Στο γήπεδο ήταν οι μικρές αθλητές της τοπικής ομάδας ΖΑΟ (Ζακυνθινός Αθλητικός Όμιλος) οι οποίες υποδέχτηκαν την ομάδα και φωτογραφήθηκαν με της αθλήτριες του Ασκληπιού.
   Μετά την προπόνηση η αποστολή πήγε στο ξενοδοχείο MAJESTIC όπου θα διαμένει της επόμενες μέρες, ενώ στο ίδιο ξενοδοχείο διαμένει και η αποστολή του Α.Ο. Αιγάλεω.

  Αύριο Πέμπτη ξεκινάει το Final 4 με τον Ασκληπιό να ανοίγει την αυλαία στις 17:00 με αντίπαλο τον ΑΟ Αιγάλεω, ενώ στις 19:00 ο Ηρακλής Κηφισιάς αντιμετωπίζει τους Α.Σ. Μακεδόνες 






Αρχειοθήκη