English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Κορασίδες / ΦΙΛ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ - Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : 0-3

 Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα Κορασίδων του Ασκληπιού, στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος Κορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.. Σε ένα παιχνίδι που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό της Μπάρας, επιβλήθηκε του συμπολίτη Φιλαθλητικού με 3-0 σετ.

 Στο παιχνίδι ο Ασκληπιός ξεκίνησε και τα τρία σετ μπροστά στο σκορ, με τον Φιλαθλητικό να ακολουθεί και να προσπαθεί να ανακάμψει για να γυρίσει το ματς υπέρ του. Σε ορισμένα σημεία μάλιστα κατάφερε να ισοφαρίσει αλλά μέχρι εκεί.

 Ο Ασκληπιός παρά τα λάθη του, στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού έδειξε χαρακτήρα και έκαμψε την αντίσταση του αντιπάλου. Στα γεμάτα σε πόντους σετ, κατάφερε αυτός να είναι ο τελικός νικητής και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.


Τα σετ : 1ο 20-25,  2ο 20-25,  3ο 21-25.


Διαιτητής : Βήτας Βασίλης.
Γραμματεία : Παπαδήμα-Βήτα Μαρία.


ΦΙΛ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ : (Κουφογιάννης Ν.)  Ζαφειροπούλου Β.,  Γκάντια Ε.,  Τέλλιου Ε.,  Κουφογιάννη Ν.,  Βασδέκη Δ.,  Βαλληνδρά Ε.



Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : (Παναγιάρη Σ.)  Γεωργίου Μ.,  Γατσά Ε.,  Παπαθεοδώρου Ε.,  Τσιούκα Γ.,  Χύτα Μ.,  Βράκα Ρ.(L),  Γεωργάκη Ε.,  Βασιλοπούλου Δ.,  Γεωργίου Σ.,  Στεφάνου Γ.







Αρχειοθήκη