English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Κορασίδες Β΄ / ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΣ : 1-3

 Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό κλειστό της Κατσιμήδου την Κυριακή το απόγευμα. Σε ένα γεμάτο παιχνίδι που κάθε σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι και κρινόταν στις λεπτομέρειες, οι νεαρές αθλήτριες του Ασκληπιού ηττήθηκαν από τις αντίστοιχες του Απολλώνειου της γειτονικής Λάρισας με 3-1.


 Στο πρώτο σετ ο Ασκληπιός αν και ξεκίνησε καλά με 10-5, ο Απολλώνειος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 15-15, με την ομάδα του Ασκληπιού να μπαίνει πάλι μπροστά στο σκορ με 19-16 αλλά να ισοφαρίζεται σε 20-20 και σε ένα σετ που πήγαινε πόντο πόντο τελικά να κλείνει υπέρ του αντιπάλου με 25-27.


 Στο δεύτερο σετ ο Απολλώνειος ήταν αυτός που μπήκε από την αρχή μπροστά στο σκορ με 5-10 και 10-17 αντίστοιχα κρατώντας αυτή τη διαφορά μέχρι το τέλος κερδίζοντάς το με 19-25.


 Το τρίτο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι πόντο πόντο κοντά στο σκορ με 5-5, 10-10, και 12-12. Από το σημείο αυτό και μετά ο Ασκληπιός αντέδρασε και πήρε ένα μικρό προβάδισμα σε 19-17 και 22-19 το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος του σετ, κερδίζοντάς το με 25-21.


 Το τέταρτο σετ ήταν μια αντιγραφή του πρώτου. Ο Ασκληπιός θέλοντας να ισοφαρίσει το παιχνίδι μπαίνει δυνατά με 3-1. Ο Απολλώνειος από την μεριά του θέλοντας να τελειώσει το παιχνίδι κάνει την αντεπίθεση και περνάει μπροστά με 6-10 και 11-17, με τον Ασκληπιό όμως να ισοφαρίζει σε 18-18. Αυτή ήταν και η συνέχεια του σετ με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ αλλά με ένα κλικ πιο μπροστά στα κρίσιμα σημεία του σετ ο Απολλώνειος να κερδίζει τελικά με 24-26.


 Σίγουρα δεν ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Ασκληπιό. Πρέπει όμως κι από τα αρνητικά αποτελέσματα να κρατάμε τα θετικά στοιχεία που υπήρξαν, όπως το γεγονός ότι οι νεαρές αθλήτριες του Συλλόγου αντέδρασαν και δεν άφησαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την ψυχολογία τους να πέσει αλλά το πάλεψαν, πήραν όλες χρόνο συμμετοχής και σίγουρα από τέτοιου είδους παιχνίδια η εμπειρία που αποκτούν θα τους είναι χρήσιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.



Τα σετ : 1ο 25-27,  2ο 19-25,  3ο 25-21,  4ο 24-26



Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : (Γεωργοπούλου Α.)  Γκιούρκη Α.,  Κεσκινίδου Α.,  Κωστοπούλου Φ.(L).,  Τσάτσου Χ.,  Σαρακινίδη Γ.,  Λίτου Ε.,  Αναστασίου Σ.,  Ταμπρατζή Α.,  Φουτσιτζή Ε.,  Στεφάνου Ε.


ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ : (Πλιάκα Β.)  Προβίδα Β.,  Μαζούρ Μ.,  Κοσμέτου Α.,  Κορόι Α.,  Μπέτα Μ.,  Λιόλιου Α.





Αρχειοθήκη