English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ανεπανάληπτος Τελικός Γυναικών

Γ.Σ. Λαμίας – Α.Σ. Ασκληπιός
3-0

Τα λόγια δεν είναι αρκετά μερικές φορές και ούτε μπορούν να αποδώσουν αυτό που αποτυπώνουν τα μάτια, αυτό το κάτι που γεμίζει την ψυχή, αυτό που το κρατάει για πάντα η καρδιά κρυμμένο μην έρθει ο χρόνος και το σβήσει. Τέτοιες στιγμές, που έγιναν ώρες στο Κλειστό της Νίκαιας, δεν θα μπορέσει ποτέ ο χρόνος να σβήσει μέσα από τις καρδιές αυτών των υπέροχων κοριτσιών, αυτών των υπέροχων καπεταναίων που μας χάρισαν το τρομερό αυτό φετινό ταξίδι στον κόσμο του Volley.
        Λίγη σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα, αυτό δεν ήταν ο σκοπός όταν άρχιζε το ταξίδι τον περασμένο Νοέμβριο. Αυτό που πρωτίστως είχε σημασία ήταν τα κορίτσια να ευχαριστηθούν το ταξίδι του πρωταθλήματος και να κερδίσουν όσες περισσότερες εμπειρίες για το μέλλον. Τελικά το ταξίδι αποδείχτηκε υπέροχο και ήταν μακρινό μέσα από πολλούς σταθμούς φτάνοντας τελικά στο τέρμα και ας μην ήταν χρυσό.
    Η χθεσινή μέρα του τελικού του φετινού Final 4 ήταν συνταρακτική. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο που θα το ζήλευαν ομάδες της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, μέσα σε μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα όπου καθόταν δίπλα-δίπλα φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες χωρίς να συμβεί το παραμικρό, παρακολουθήσαμε έναν από τους καλύτερους τελικούς στην ιστορία της ΕΣΠΕΚΕΛ.
   Ο αγώνας ήταν μια διαφήμιση του volleyε εναλλαγές στο σκορ, με υψηλού επιπέδου θέαμα και από τις δύο ομάδες, με ένα σκηνικό που θα περάσουν πολλά χρόνια για να φύγει από την μνήμη αυτών που βρέθηκαν στο Κλειστό της Νίκαιας.
   Στα του αγώνα, στο 1ο σετ ο Ασκληπιός μπήκε δυνατά αιφνιδιάζοντας την ομάδα της Λαμίας κάνοντας το 2-6. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και η Λαμία κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι κάνοντας το 10-10. Νέα ισοπαλία στο 15-15. Με ένα 7-2 η ομάδα της Λαμίας ξεφεύγει 22-17. Άμμεση αντίδραση από τον Ασκληπιό και το σκορ πάει στο 24-23. Δεν είχε όμως συνέχεια και η Λαμία παίρνει το σετ με 25-23.
   Στο 2ο σετ η Λαμία προηγήθηκε από την αρχή 10-3 και 16-4. Τα κορίτσια του Ασκληπιού με ένα σερί 2-13 κάνουν το 18-17 και το σετ παίρνει φωτιά. Τελικά η Λαμία καταφέρνει να κερδίσει και αυτό το σετ με 25-21.
   Στο 3ο σετ  είχαμε 4-4 και 8-8, για να πάρει από εκεί και μετά μια διαφορά η ομάδα της Λαμίας κερδίζοντας τελικά το σετ με 25-14, κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση του final 4 εξασφαλίζοντας την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Τα σετ (1ος Γ.Σ. Λαμίας) 1ο 25-23σε 35΄, 2ο 25-21 σε 30΄, 3ο 25-14 σε 19΄.
Έπαιξαν Γ.Σ. Λαμίας (Αγγελης Η.) Κολοβέτσιου Ε. Ζαχαρή Δ. Μιμίκου Μ. Ξάνθου Κ. Διπλάρη Δ. Κόντρα Ν. Παληογιάννη Δ. Κουρτουμανίτη Ε. Δημητρίου Κ. Νάκη Χ. Κουτσούκη Γ. Αγγελακοπούλου Ε.
Α.Σ. Ασκληπιός   (Ιόβτσεβ Δ.) Γιαννοπούλου Κ. Χαλκιαδάκη Κ. Χατζή Β. Τεντολούρη Μ. Γκουτζιούπα Ε. Καπέλου Ε. Γεωργίου Α. Μουρατλάρι Β. .  Γιαννούλη Κ. Βουλγαράκη Κ. Σακελλαρίου Κ. Τόλλιου Ε.

            Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές στις 4 ομάδες του final 4 σύμφωνα με την σειρά κατάταξης.
4η Ομάδα. ΣΠΑΚ Καρδίτσας. Τα αναμνηστικά απένειμε ο κ. Αντωνούλης Βασίλης, Πρόεδρος της ΚΕΔ.
3η Ομάδα. Φθία Λαμίας. Τα χάλκινα μετάλλια απένειμε ο κ. Μπαρμπούτης Σπύρος Αντιδήμαρχος Λάρισας.
2η Ομάδα. Α.Σ. Ασκληπιός Τρικάλων. Τα ασημένια μετάλλια απένειμε ο κ. Θεοχαρούλης Κλεάνθης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κιλελέρ
1η Ομάδα. Γ.Σ. Λαμίας. Τα χρυσά μετάλλια απένειμε ο κ. Κομίτσας Ρίζος Δήμαρχος Δήμου Κιλελέρ.
Το Κύπελο στην νικήτρια ομάδα απένειμε ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ κ. Αλεξάκος Δημήτρης.   
Μετά την επιστροφή από την Νίκαια αργά το βράδυ της Κυριακής η ομάδα διασκέδασε στο Gala της Ασκληπιού που είναι και ο μεγάλος χορηγός της ομάδας.

































Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ένα βήμα πριν την Α2



Στον Τελικό του final 4 ο Ασκληπιός
Φθία Λαμίας – Α.Σ. Ασκληπιός
2-3


Ένα βήμα πριν τη μεγάλη επιτυχία για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία βρίσκεται η ομάδα των Γυναικών του Ασκληπιού, μετά την νίκη στον σημερινό ημιτελικό επί της Φθίας Λαμίας με σκορ 3-2.
    Παίζοντας εκπληκτικό Volley και δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα παρόλο που βρέθηκαν δύο φορές πίσω στα σετ κατάφεραν στο τέλος να πάρουν το παιχνίδι μπαίνοντας με το δεξί στο fanil 4 που γίνεται στο Κλειστό ¨Γ. Παττάκης¨  της Νίκαιας.
    Στον άλλο ημιτελικό που προηγήθηκε η ομάδα του Γ.Σ. Λαμίας επιβλήθηκε του ΣΠΑ Καρδίτσας με σκορ 3-1 και έτσι στον αυριανό τελικό στις 20:00 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο θα παλέψουν για το ένα εισιτήριο που οδηγεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία, Ασκληπιός -  Γ.Σ. Λαμίας.
    Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Ασκληπιού μπήκαν μουδιασμένα και με πολύ άγχος δίνοντας την δυνατότητα στην ομάδα της Λαμίας να μπει μπροστά στο σκορ από την αρχή 10-5 και 20-14, κερδίζοντας το σετ με 25-18.
      Στο 2ο σετ η ψυχολογία άλλαξε ο Ασκληπιός βρήκε λύσεις και παίζοντας πολύ καλό volley κατάφερε να ξεφύγει 12-16 και 16-20 παίρνοντας τελικά το σετ με 18-25.
      Σετ για γερά νεύρα το τρίτο. Η ομάδα της Λαμίας προηγήθηκε με 8-4 και 11-8 για να κάνει ο Ασκληπιός το 16-16. Νέα ισοπαλία στο 21-21 και 24-24 για να πάρει τελικά το σετ η Λαμία με 26-24.
     Στο είχαμε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα από τα κορίτσια του Ασκληπιού, 1-9 και 6-13 για να κάνει η Λαμία το 17-20. Δεν είχε όμως συνέχεια και ο Ασκληπιός πήρε το σετ με 18-25, κάνοντας το 2-2.
      Στο 5ο σετ είχεμε 4-2 και 5-5 με το Ασκληπιό να παίρνει μια διαφορά 2 πόντων 7-9, την Λαμία να κάνει το 9-9. Μέχρι εκεί όμως μια και τα κορίτσια του Ασκληπιού με ένα σερί 2-6 κάνουν το 11-15, κερδίζοντας και το 5ο σετ. 
 Τα σετ (1η Φθία Λαμίας) 1ο 25-18 σε 22΄, 2ο 18-25 σε 22΄, 3ο 26-24 σε 27΄, 4ο 18-25 σε 27΄ και 5ο 11-15 σε 15΄.
Έπαιξαν
Φθία Λαμίας (Γρηγοριάδης Γ.) Κουσαθανά Α. Τζουβάρα Β. Μωραγιάννη Π. Δημητρίου Μ. Πενταγιώτη Κ. Νιόκκα Κ. Τσιαμήτρου Β. Αργύρη Ι. Κυτέα Σ. Κολιού Δ.
Α.Σ. Ασκληπιός   (Ιόβτσεβ Δ.) Γιαννοπούλου Κ. Χαλκιαδάκη Κ. Χατζή Β. Τεντολούρη Μ. Γκουτζιούπα Ε. Καπέλου Ε. Γεωργίου Α. Μουρατλάρι Β.  Γιαννούλη Κ. Βουλγαράκη Κ.. Σακελλαρίου Κ. Τόλλιου Ε.  




















Στο final 4 οι Παμπαίδες

Πρωτάθλημα Παμπαίδων
Στο final 4 o Ασκληπιός

Στο final 4 που θα γίνει στα Τρίκαλα (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία από την ΕΣΠΕΚΕΛ) προκρίθηκε η ομάδα των Παμπαίδων του Ασκληπιού. Έτσι θα έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε την προηγούμενη χρονιά όπου είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας, μπαίνοντας έτσι στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στην κατηγορία των Παμπαίδων.
Με δύο συνεχόμενες νίκες επί της ομάδας της Δεσκάτης, με το ίδιο σκορ μάλιστα, τα αγόρια του Ασκληπιού είναι η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στο final 4, μια αγωνιστική πριν το τέλος του Πρωταθλήματος. Τη δεύτερη θέση για το Final 4 από αυτό τον όμιλο θα διεκδικήσουν, ο ΣΠΑΚ και η Δεσκάτη.  


Α.Σ. Ασκληπιός – Γ.Σ. Δεσκάτης
2-0

Στον 1ο αγώνα η ομάδα του Ασκληπιού δυσκολεύτηκε μόνο στο 2ο σετ, όπως φαίνεται και από την διακύμανση του σκορ.
Στο 1ο σετ δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Δεσκάτης, προηγήθηκε 10-3 και 17-12, για να πάρει τελικά το σετ με 25-15.
Στο 2ο σετ η ομάδα της Δεσκάτης προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, προηγήθηκε 7-11 και 17-15, αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μέχρι το τέλος το σετ και ο Ασκληπιός αφού έκανε το 24-24 πήρε τελικά το σετ με 27-25.
Τα σετ (1ος Ασκληπιός) 1ο 25-15, 2ο 27-25.
Έπαιξαν Α.Σ. Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Κερασοβίτης Ν. Τσιρέπας Σ. Μακράκης Δ. Βήτας Σ. Βήτας Ι. Θάνος Μ. Ραπτοτάσιος Μ. Αναγνώστου Αρ. Παυλίδης Α. Βαρδούλης Σ. Θεοδωράκης Φ.
Γ.Σ. Δεσκάτης (Τσιάκαλος Γ.) Γκουμπέτης Φ. Παπατσάνης Λ. Ρέντας Ε. Κρέτσαβος Κ. Τρικαλίδης Κ. Τσιλινίκος Η. Πνευματικός Γ. Λιούρας Σ. Λιούρας Μ.


Γ.Σ. Δεσκάτης - Α.Σ. Ασκληπιός
0-2

Τη νίκη και στον δεύτερο αγώνα με την ομάδα της Δεσκάτης πήραν οι Παμπαίδες του Ασκληπιού, και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-0
Ήταν μια εύκολη νίκη, όπως δείχνει και το τελικό σκορ στα σετ, δίνοντας την δυνατότητα στον προπονητή να χρησιμοποιήσει και παιδιά που μέχρι τώρα είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής.
Στο 1ο σετ ο Ασκληπιός μπήκε δυνατά και με όπλο το σερβίς και τα σωστά τελειώματα των φάσεων, πήρε το σετ με 15-25.
Στο 2ο σετ τα αγόρια του Ασκληπιού έκαναν γρήγορα το 9-14 και 12-20 παίρνοντας και αυτό το σετ με 15-25 και τη νίκη με 0-2 σετ.
Τα σετ (1ος Γ.Σ. Δεσκάτης ) 1ο 15-25, 2ο 15-25.
Έπαιξαν Γ.Σ. Δεσκάτης (Τσιάκαλος Γ.) Γκουμπέτης Φ. Παπατσάνης Λ. Ρέντας Ε. Κρέτσαβος Κ. Τρικαλίδης Κ. Τσιλινίκος Η. Πνευματικός Γ. Λιούρας Σ. Λιούρας Μ.
Α.Σ. Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Κερασοβίτης Ν. Τσιρέπας Σ. Μακράκης Δ. Βήτας Σ. Βήτας Ι. Θάνος Μ. Ραπτοτάσιος Μ. Αναγνώστου Αρ. Παυλίδης Α. Βαρδούλης Σ. Θεοδωράκης Φ.


















Κυριακή 22 Απριλίου 2012

…και τώρα final 4

Πρωτάθλημα Γυναικών Α1
Α.Σ. ΑσκληπιόςVS Γ.Σ. Λαμίας
2-3
Μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση βρίσκεται από χτες η γυναικεία ομάδα του Ασκληπιού. Μετά την χτεσινή τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και παρά την ήττα, η ομάδα των γυναικών προκρίθηκε στο final 4 για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
   Άνοδο που θα διεκδικήσουν 4 ομάδες (οι 2 πρώτες των ομίλων)  της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, Ο Γ.Σ. Λαμίας, Α.Σ. Ασκληπιός, ΣΠΑ Καρδίτσας και Φθία Λαμίας. Οι 4 ομάδες θα παλέψουν για το ένα εισιτήριο της ανόδου, σε χιαστί αγώνες με τα ζευγάρια των ημιτελικών να είναι από τώρα γνωστά. Αυτό που απομένει να καθοριστεί είναι η Πόλη που θα φιλοξενήσει τους αγώνες, προφανώς μακριά από τις έδρες των ομάδων.
      Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι, Α.Σ. Ασκληπιός VS Φθία Λαμίας και Γ.Σ. Λαμίας VS ΣΠΑ Καρδίτσας. Οι νικητές θα παίξουν στον τελικό με έπαθλο το ένα εισιτήριο της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
    Στα του αγώνα, όπου όσοι βρέθηκαν στο Κλειστό της Μπάρας την Κυριακή 22/4 είχαν την τύχη να απολαύσουν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής περιόδου, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα παίζοντας καταπληκτικό volley, με εναλλαγές στο σκορ και με ανατροπή μάλιστα στο σκορ, με τον Ασκληπιό να προηγείται 2-0, την Λαμία να ισοφαρίζει 2-2 και να παίρνει τελικά το παιχνίδι στο 5 σετ.
Τα σετ (1ος Ασκληπιός) 1ο 25-21σε 41΄, 2ο 25-16 σε 25΄, 3ο 24-26 σε 25΄, 4ο 17-25 σε 22΄, 5ο 10-15 σε 17΄.
Έπαιξαν Α.Σ. Ασκληπιός   (Ιόβτσεβ Δ.) Γιαννοπούλου Κ. Χαλκιαδάκη Κ. Χατζή Β. Τεντολούρη Μ. Γκουτζιούπα Ε. Καπέλου Ε. Γεωργίου Α. Μουρατλάρι Β. Γιαννούλη Κ. Βουλγαράκη Κ. Σακελλαρίου Κ. Τόλλιου Ε.  
Γ.Σ. Λαμίας (Αγγελης Η.) Κολοβέτσιου Ε. Ζαχαρή Δ. Μιμίκου Μ. Ξάνθου Κ. Διπλάρη Δ. Κόντρα Ν. Παληογιάννη Δ. Κουρτουμανίτη Ε. Δημητρίου Κ. Νάκη Χ. Κουτσούκη Γ. Αγγελακοπούλου Ε.









Αρχειοθήκη