English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Στο final 4 οι Παμπαίδες

Πρωτάθλημα Παμπαίδων
Στο final 4 o Ασκληπιός

Στο final 4 που θα γίνει στα Τρίκαλα (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία από την ΕΣΠΕΚΕΛ) προκρίθηκε η ομάδα των Παμπαίδων του Ασκληπιού. Έτσι θα έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε την προηγούμενη χρονιά όπου είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας, μπαίνοντας έτσι στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στην κατηγορία των Παμπαίδων.
Με δύο συνεχόμενες νίκες επί της ομάδας της Δεσκάτης, με το ίδιο σκορ μάλιστα, τα αγόρια του Ασκληπιού είναι η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στο final 4, μια αγωνιστική πριν το τέλος του Πρωταθλήματος. Τη δεύτερη θέση για το Final 4 από αυτό τον όμιλο θα διεκδικήσουν, ο ΣΠΑΚ και η Δεσκάτη.  


Α.Σ. Ασκληπιός – Γ.Σ. Δεσκάτης
2-0

Στον 1ο αγώνα η ομάδα του Ασκληπιού δυσκολεύτηκε μόνο στο 2ο σετ, όπως φαίνεται και από την διακύμανση του σκορ.
Στο 1ο σετ δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Δεσκάτης, προηγήθηκε 10-3 και 17-12, για να πάρει τελικά το σετ με 25-15.
Στο 2ο σετ η ομάδα της Δεσκάτης προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, προηγήθηκε 7-11 και 17-15, αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μέχρι το τέλος το σετ και ο Ασκληπιός αφού έκανε το 24-24 πήρε τελικά το σετ με 27-25.
Τα σετ (1ος Ασκληπιός) 1ο 25-15, 2ο 27-25.
Έπαιξαν Α.Σ. Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Κερασοβίτης Ν. Τσιρέπας Σ. Μακράκης Δ. Βήτας Σ. Βήτας Ι. Θάνος Μ. Ραπτοτάσιος Μ. Αναγνώστου Αρ. Παυλίδης Α. Βαρδούλης Σ. Θεοδωράκης Φ.
Γ.Σ. Δεσκάτης (Τσιάκαλος Γ.) Γκουμπέτης Φ. Παπατσάνης Λ. Ρέντας Ε. Κρέτσαβος Κ. Τρικαλίδης Κ. Τσιλινίκος Η. Πνευματικός Γ. Λιούρας Σ. Λιούρας Μ.


Γ.Σ. Δεσκάτης - Α.Σ. Ασκληπιός
0-2

Τη νίκη και στον δεύτερο αγώνα με την ομάδα της Δεσκάτης πήραν οι Παμπαίδες του Ασκληπιού, και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 2-0
Ήταν μια εύκολη νίκη, όπως δείχνει και το τελικό σκορ στα σετ, δίνοντας την δυνατότητα στον προπονητή να χρησιμοποιήσει και παιδιά που μέχρι τώρα είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής.
Στο 1ο σετ ο Ασκληπιός μπήκε δυνατά και με όπλο το σερβίς και τα σωστά τελειώματα των φάσεων, πήρε το σετ με 15-25.
Στο 2ο σετ τα αγόρια του Ασκληπιού έκαναν γρήγορα το 9-14 και 12-20 παίρνοντας και αυτό το σετ με 15-25 και τη νίκη με 0-2 σετ.
Τα σετ (1ος Γ.Σ. Δεσκάτης ) 1ο 15-25, 2ο 15-25.
Έπαιξαν Γ.Σ. Δεσκάτης (Τσιάκαλος Γ.) Γκουμπέτης Φ. Παπατσάνης Λ. Ρέντας Ε. Κρέτσαβος Κ. Τρικαλίδης Κ. Τσιλινίκος Η. Πνευματικός Γ. Λιούρας Σ. Λιούρας Μ.
Α.Σ. Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Κερασοβίτης Ν. Τσιρέπας Σ. Μακράκης Δ. Βήτας Σ. Βήτας Ι. Θάνος Μ. Ραπτοτάσιος Μ. Αναγνώστου Αρ. Παυλίδης Α. Βαρδούλης Σ. Θεοδωράκης Φ.


















Αρχειοθήκη