English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

1η Συγκέντρωση αγωνιστικών τμημάτων


Την 1η συγκέντρωση για την νέα χρονιά πραγματοποίησαν τα αγωνιστικά τμήματα του Ασκληπιού, την Παρασκευή 31 Αυγούστου στο Στάδιο των Τρικάλων, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
  Στη συγκέντρωση βρέθηκαν τα τμήματα Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, συνοδευόμενα από τους προπονητές της ομάδας.
    Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ασκληπιού κ. Γιαννούλης, αφού ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους, έθεσε τους στόχους της ομάδας για την νέα χρονιά. Μια νέα χρονιά που βρίσκει τον Ασκληπιό με αυξημένες υποχρεώσεις σε όλα τα επίπεδα μια και θα πρέπει καταρχήν να διαφυλάξει τα κεκτημένα της προηγούμενης χρονιάς, προσπαθώντας να κάνει και ένα βήμα παραπάνω.
    Μην ξεχνάμε ότι στη χρονιά που πέρασε η ομάδα είχε πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα. Οι γυναίκες βρεθήκαν μια ανάσα από την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία χάνοντας την άνοδο στον τελικό. Η ομάδα των Παγκορασίδων ήταν πρωταθλήτρια στην Κεντρική Ελλάδα, η ομάδα των Παμπαίδων κατέκτησε την 2η θέση στην Κεντρική Ελλάδα και οι ομάδες των Παίδων και των Κορασίδων κατέκτησαν την 4η θέση στην Κεντρική Ελλάδα.
      Στη συνέχεια όλα τα τμήματα υπό τις οδηγίες των προπονητών ξεκίνησαν την πρώτη προπόνηση μπαίνοντας πλέον σε αγωνιστικούς ρυθμούς δίνοντας βάση στην φυσική κατάσταση και τις επόμενες μέρος θα βρεθούν στα Κλειστά γήπεδα συνεχίζοντας την προετοιμασία.




Αρχειοθήκη