English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας αγωνιστικών


Την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά είχαν όλοι οι αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας όλων των τμημάτων που έγινε το Σάββατο 2/2 στο Ξενοδοχείο ¨Πανελλήνιο¨ .
            Στην εκδήλωση ήταν παρόντες όλοι οι αθλητές οι προπονητές των τμημάτων και το Δ.Σ. και δόθηκε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία σε όλους να ανταλλάξουν απόψεις για την μέχρι τώρα πορεία του Συλλόγου σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και για την συνέχεια των ομάδων στα πρωταθλήματα που μετέχουν.
            Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιαννούλης Γ. αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα για την καλύτερη προετοιμασία και λειτουργία της ομάδας έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει με όσο τον δυνατόν καλύτερο τρόπο στις προκλήσεις σε αγωνιστικό επίπεδο. Οι καρποί όλων αυτών των προσπαθειών από πλευράς Δ.Σ. και αθλητώνροπονητών άρχισαν να φαίνονται, οι Γυναίκες οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος αήττητες και είναι πολύ κοντά στην άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, πρόκριση των Παίδων στο final four της ΕΣΠΕΚΕΛ, οι κορασίδες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη και απ΄ ότι φαίνεται θα υπάρξουν μεγάλες επιτυχίες στο τμήμα.
            Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του ο κ. Γιαννούλης, τόνισε ότι όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα είχε αποτέλεσμα εάν κάποιοι άνθρωποι δεν βρίσκονταν αρωγοί συμβάλλοντας οικονομικά στην προσπάθεια. Αυτοί είναι οι χορηγοί της ομάδας, που στην δύσκολη αυτή οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι, έχουν βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Σύλλογο είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και οι χορηγοί Γκοργκόλης Α.Ε, Bulis café, Γκουτζιούπας Γ. Εργαλεία-σιδερικά, Βαρδούλης Α.Ε. Σφονδήλη Δ. Φροντιστήρια ξεν. Γλωσσών.
Κλείνοντας την τοποθέτηση του εκ μέρους του Δ.Σ. ο κ. Γιαννούλης αφού ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους για την συνέχεια έτσι ώστε να αντιμετωπισθούν οι προκλήσεις που έχει η ομάδα μπροστά της, ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά.
            Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και παλιοί αθλητές και προπονητές του volley που τίμησαν με την προσπάθειά τους το volley στα Τρίκαλα τα προηγούμενα χρόνια.









Αρχειοθήκη