English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση

Στο ¨παρκέ¨ του Νικόλα¨

   Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5/1 στο Κέντρο ¨Νικόλας¨ στην Αγ. Κυριακή, η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου.
      Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας κ. Ε. Ρετζιάς και αρκετοί παλιοί παίκτες και παράγοντες του volley των Τρικάλων.
    Στη σχεδόν γεμάτη αίθουσα του ¨Νικόλα¨ οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου αλλά και όλοι οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να βρεθούν όλοι μαζί.
    Ο Ασκληπιός για την πολύχρονη προσφορά του στο άθλημα τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον κ. Σγάρα Κώστα, πρώτο προπονητή της ομάδας volley και βασικό οργανωτή του τμήματος.
     Ακόμη, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στο Σύλλογο, το Δ.Σ. απένειμε πλακέτα στον προπονητή του ανδρικού τμήματος και υπεύθυνο ακαδημιών του Συλλόγου κ. Γούλα Θ. και στον προπονητή του γυναικείου τμήματος κ. Ιόβτσεβ Δ.
     Για την μεγάλη τέλος  επιτυχία της ανόδου των γυναικών στην Α2 Εθνική κατηγορία ο Ασκληπιός απένειμε αναμνηστικά μετάλλια σε όλα τα κορίτσια που βοήθησαν σ΄ αυτή την προσπάθεια.

     Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιαννούλης αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε αλλά και σ΄ αυτή που έρχεται ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Τρικάλων, ιδιαίτερα τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας, για την πολύτιμη συμβολή τους. 










Αρχειοθήκη