English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκίνημα με τον μεγάλο χορηγό

   Με αφετηρία της εγκαταστάσεις του μεγάλου χορηγού της ομάδας ξεκίνησαν, τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας των γυναικών του Ασκληπιού.
   Η αποστολή της ομάδας μαζί με τους συνοδούς και αρκετούς φιλάθλους βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ¨ΜΠΟΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε¨, πρατήριο υγρών καυσίμων & υγραερίου που βρίσκεται στην περιφερειακή οδό Τρικάλων-Ιωαννίνων, εγκαινιάζοντας με αυτό τον τρόπο την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.
    Στο χώρο της εταιρείας την ομάδα υποδέχτηκε ο κ. Μπότης Αλέκος, εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας και μέσα σε εγκάρδιο κλίμα έγινε η γνωριμία με τους υπεύθυνους της ομάδας τα μέλη, τον προπονητή και της αθλήτριες της αποστολής.
   Η εταιρεία  ¨ΜΠΟΤΗ & ΣΙΑ Ο.Ε¨, από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, βοηθώντας την φετινή προσπάθεια αναδεικνύοντας με πράξεις την αγάπη της προς τον αθλητισμό και την νεολαία, βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορεί την προσπάθεια που γίνεται από πλευράς Ασκληπιού για την ανάδειξη του αθλήματος και γενικότερα του αθλητισμού στα Τρίκαλα.

      Οι οικογένεια του Ασκληπιού ευχαριστεί θερμά την εταιρεία για την πολύτιμη βοήθειά της υποσχόμενη ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την άνοδο του αθλητισμού στα Τρίκαλα .



Αρχειοθήκη