English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ήττα παίδων και κορασίδων Β΄

Δεν τα κατάφεραν οι παίδες και οι κορασίδες Β΄στα εκτός έδρας παιχνίδια αυτής της αγωνιστικής. Οι παίδες γνώρισαν την ήττα στη γειτονική Λάρισα από την ΑΕ Λάρισας με 3-0, ενώ την Κυριακή στο κλειστό της Ελασσόνας οι κορασίδες Β΄λύγισαν στο 5ο σετ και ηττήθηκαν από την τοπική ομάδα με 3-2.

Πρωτάθλημα παίδων
ΑΕ Λάρισας-Ασκληπιός
3-0

  Δεν τα κατάφεραν οι παίδες του Ασκληπιού απέναντι στην ΑΕ Λάρισας γνωρίζοντας την ήττα με 3-0. Με την ήττα αυτή η ομάδα των παίδων απομακρύνεται από τις θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση.
Τα σετ  1ο 25-12, 2ο 25-16, 3ο 25-21.

Συνθέσεις
ΑΕ Λάρισας Καραμανίδης Σ. Γκιτέρσος Χ. Ζμπήτας Β. Δορδοκίδης Θ. Νικολάου. Παπαντωνία Δ. Γραμμένος Α. Γκουτζαμάνης Μ. Νιακόπουλος Γ.
Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Λιανός Γ. Κελεπούρης Σ. Γεωργίου Η. Βαρδούλης Ι. Αναγνώστου Π. Τσιγαρίδας Λ. Κόκαλης Κ. Ηλιόπουλος Ν.

Πρωτάθλημα κορασίδων Β΄
ΓΣΕ Ελασσόνα-Ασκληπιός
3-2
     Χρειάστηκε 5ο σετ για να βγεί νικητής στο εκτός έδρας παιχνίδι των κορασίδων Β΄ στην Ελασσόνα. Παρόλο που βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια  κάνοντας το 2-2. Δεν είχαν όμως συνέχεια και έτσι η τοπική ομάδα πήρε τη νίκη με 3-2.
Τα σετ 1ο 25-15. 2ο 28-25, 3ο 19-25, 4ο 25-27, 5ο 15-12

Συνθέσεις
ΓΣΕ Ελασόννας (Παπαδοπούλου Ε.) Τσίμπα Ε. Γιαγκούλα Μ. Σιάτρα Ρ. Καρασούλη Κ. Τσιατσίκα Ε. Γκρούμτσια Γ. Γεωργιάδη Ε. Σεβαστού Μ. Χοντροθύμιου Ε. Τεγούση Α.

Ασκληπιός ( Παναγιάρη Σ.) Πουλιανίτη Ε. Κωστοπούλου Φ. Ευθυμίου Ε. Κεσκινίδου Α. Χατζή Δ. Γεωργάκη Ε. Σκέμπι Β. Στεφάνου Γ. Βασιλοπούλου Δ. Βάκη Ν. Νάκου Γ. 



Αρχειοθήκη