English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Σε Περιφέρεια –Δήμο και Μητρόπολη οι Κορασίδες

Μια διαφορετική μέρα για τις Κορασίδες του Ασκληπιού, μετά την κατάκτηση της 3η θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κορασίδων που έγινε στην Ζάκυνθο.
 Μετά από πρόσκληση του κ. Μιχαλάκη Χρίστου Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, του κ. Παπαστεργίου Δημήτρη Δημάρχου Τρικάλων και του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομου, οι ομάδα των κορασίδων μαζί με την προπονήτρια κ. Παναγιάρη Σοφία συνοδεύομενες από τον πρόεδρο κ. Γιαννούλη Γιάννη  και τα μέλη της Διοίκησης κ. Λεπενιώτη Γρηγόρη και Τόλλιο Δημήτρη επισκέφθηκαν την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, το Δήμο Τρικάλων και την Ιερά Μητρόπολη.
 Πρώτος σταθμός η Περιφέρεια όπου μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα ο κ. Μιχαλάκης καλωσόρισε την αποστολή της ομάδας και σε σύντομο χαιρετισμό απευθυνόμενος στην ομάδα  «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία σας, για το κατόρθωμά σας. Σας έχω παρακολουθήσει και προσωπικά σε αγώνες σας και θαύμασα τις ικανότητές σας. Συνεχίστε την  προσπάθειά σας στον πρωταθλητισμό  και το σχολείο με σκοπό  και στόχο. Είστε  πρεσβευτές του Τρικαλινού αθλητισμού και στις δύσκολες αυτές καταστάσεις που αντιμετωπίζει η χώρα  χρειαζόμαστε τις επιτυχίες σας ακόμη περισσότερο. Μεταφέρω τα συγχαρητήρια και τις ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού  που στήριξε και θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα σας. Είμαστε όλοι εδώ κοντά σας.»  
  Στη συνέχεια συνεχάρη την Διοίκηση και την προπονήτρια για την μεγάλη επιτυχία που είναι επιτυχία όλου του Τρικαλινού αθλητισμού. Από την πλευρά του ο κ. Γιαννούλης ευχαρίστησε τον κ. Μιχαλάκη για την μεγάλη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών στην προπονήτρια και στην αρχηγό της ομάδας καθώς και στον πρόεδρο του Ασκληπιού ενώ προσφέρθηκαν βιβλία σε όλες τις αθλήτριες
 Παρών  ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας  Υγείας  Θεσσαλίας κ. Βασίλης Αναγνωστόπουλος που με τη σειρά τους συγχάρηκε τις αθλήτριες  για την επιτυχία τους.
 Επόμενος σταθμός η Μητρόπολη Τρίκκης όπου την ομάδα και τους συνοδούς υποδέχτηκε και καλωσόρισε ο Σεβασιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης κ.κ. Χρυσόστομος.
  Σε μια σύντομη ομιλία συνεχάρει όλους τους συντελεστές τις επιτυχίας ευχόμενος να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αγάπη αυτό που κάνουν. Στην αποστολή προσφέρθηκε από μια εικόνα του Αγίου Παϊσίου σαν ελάχιστο δώρο και με την ευχή για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον σε όλους τους τομείς της ζωής.
 Τρίτος και τελευταίος σταθμός το Δημαρχείο Τρικάλων όπου ο Δήμαρχος κ. Παπαστεργίου υποδέχτηκε στο γραφείο του την αποστολή εκφράζοντας τα συγχαρητήρια για την μεγάλη επιτυχία και την διαβεβαίωση ότι ο Δήμος θα κάνει ότι είναι δυνατόν από την πλευρά του και παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι, έτσι ώστε να έρθουν κι άλλες τέτοιες επιτυχίες στα Τρίκαλα, γιατί η σημερινή επιτυχία του Ασκληπιού είναι επιτυχία όλου του Τρικαλινού αθλητισμού.
 Από την πλευρά του ο κ. Γιαννούλης ευχαρίστησε εκ μέρους του Ασκληπιού τον Δήμο Τρικάλων και ιδιαίτερα τον κ. Παπαστεργίου για όλα όσα έκανε μέχρι τώρα βοηθώντας κι αυτός από την πλευρά του για να έρθει αυτή η επιτυχία. 










Αρχειοθήκη