English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ-Κορασίδες,νίκη και πρόκριση

Με νίκη συνέχισαν την πορεία τους οι κορασίδες του Ασκληπιού,αυτή τη φορά με αντίπαλο το ΣΠΑ Καρδίτσας, επικρατώντας με σκορ 0-3 και εξασφάλισαν την πρωτιά στον όμιλο τους.
Πιο έμπειρες οι κορασίδες του Ασκληπιού ξεκίνησαν δυνατά το πρώτο σετ επέβαλαν το ρυθμό τους και δεν δυσκολεύτηκαν να το κερδίσουν με σκορ 16-25.
Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Καρδίτσας ανέβασε την απόδοση της ,κυνήγησε στο σκορ ,στα καθοριστικά σημεία όμως δεν είχε την ανάλογη ψυχραιμία και έχασε και το δεύτερο σετ 19-25.
Το τρίτο σετ ήταν παιχνίδι για γερά νεύρα, με τις ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και να διεκδικούν με πάθος τη νίκη. Πιο ψύχραιμες οι μικρές του Ασκληπιού τελείωσαν τις φάσεις που έπρεπε και κέρδισαν το τρίτο σετ με σκορ 26-28.
Η νίκη αυτή ήταν η τρίτη σε ισάριθμα παιχνίδια και τέλειωσαν την πρώτη φάση του πρωταθλήματος με σκορ 9-1, κατέκτησαν την πρώτη θέση και θα περιμένουν τον καταρτισμό των ομίλων για την συνέχεια.
ΣΠΑΚ (Χαριτωνίδης):Βαγενά, Τσιμπίδα, Μούστου, Βλάχου, Κουτσώνα, Κολοκυθά, Βογιατζή, Καλλιώρα, Καρατζιά, Γκορίλα, Τάκα, Κροκίδα, Κροκίδα (λ),Στάθη(λ).
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα):Παπαθεοδώρου ,Κωστοπούλου (λ), Γεωργίου, Σκέμπη, Ταμπρατζή, Αναστασίου, Βάκη, Γκιούρκη, Κόκκαλη, Τζίκα, Φουτσιτζή, Στεφάνου, Κολίτσα, Ταρατόρα (λ).

Αρχειοθήκη