English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ-Νίκη για τις κορασίδες

Ποδαρικό με νίκη έκαναν στο πρώτο τους παιχνίδι για το 2018 οι κορασίδες του Ασκληπιού,αφού επικράτησαν μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα του μαχητικού και φιλόδοξου ΓΣ Δεσκάτης με σκορ 0-3.
Στην πρώτη τους εμφάνιση, για το 2018, οι κορασίδες του Ασκληπιού προσπάθησαν από νωρίς να επιβάλουν το ρυθμό τους και μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένες να ξεκαθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι. Βρήκαν όμως απέναντι τους μια πολύ μαχητική ομάδα και όλα έδειχνα ότι θα πηγαίναμε σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι παρότι ο αγώνας γινόταν σε ένα παγωμένο γήπεδο που μόνο για αγώνα δεν προσφερόταν.
Τα κορίτσια του Ασκληπιού πήραν το 1ο σετ με σκορ 21-25 το 2ο με 23-25 και το 3ο με 21-25.
ΓΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ (Παπατσάνης):Φακή, Τζιώλα, Θεοχάρη, Ξακουστού, Γαλάνη, Πετσούλα, Τόπαλη, Παπαιωάννου ,Στόγιου, Κούτσικου.
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα): Κωστοπούλου, Ταμπρατζή, Γεωργίου, Γκιούρκη, Παππά, Παπαθεοδώρου, Βασδέκη, Τζίκα ,Κόκκαλη, Σκέμπη, Αναστασίου, Μπρουσιάκη.
Ο αγώνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς σημαδεύτηκε απο τον τραυματισμό 2 αθλητριών ,της Παπαιωάννου του ΓΣ Δεσκάτης καθώς αποχώρησε στα μέσα του 2ου σετ και δεν ξανά αγωνίστηκε για το υπόλοιπο του αγώνα και της Ταμπρατζή του Ασκληπιού που τραυματίστηκε ,δυστυχώς σοβαρά, στα μέσα του 3ου σετ και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπηστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Το ΔΣ του Ασκληπιού αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του ΓΣ Δεσκάτης για την άμεση κινητοποίηση τους ,τον προπονητή κ.Παπατσάνη για την πολύτιμη βοήθεια του,τους γιατρούς και νοσηλευτές του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης τους οδηγούς του ΕΚΑΒ για την άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης της αθλήτριας μας.
Η αθλήτρια μας χειρουργήθηκε με επιτυχία, το ίδιο βράδυ, στο Πανεπηστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και η κατάσταση της είναι πολύ καλή. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της εβδομάδος και να επιστέψει στο σπίτι της.Την συνοδεύουν οι ευχές μας για ταχεία ανάρρωση, γρήγορη αποκατάσταση και επιστροφή στα γήπεδα.
Περαστικά σου Αγγελική και πολύ γρήγορα θα είσαι και πάλι κοντά μας γερή και δυνατή.

Αρχειοθήκη