English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Μια διαφορετική βραδιά


Στα πλαίσια της έναρξης των πρωταθλημάτων Volley Γυναικών, το Δ.Σ. του Ασκληπιού παρέθεσε γεύμα στα μέλη του Γυναικείου τμήματος, το βράδυ της Παρασκευής 11/11/2011 στο Κέντρο ¨Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ¨ στην οδό Μαβίλη 16 στα Τρίκαλα.
            Ήταν  μια πρώτη εκδήλωση τέτοιου περιεχομένου (θα ακολουθήσουν αντίστοιχες και για τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου) και μια ευκαιρία για όλα τα μέλη του γυναικείου τμήματος να βρεθούν και εκτός γηπέδου και να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς διασκεδάζοντας όλοι μαζί.
            Ήταν μια υπέροχη βραδιά για όλους, Δ.Σ, Προπονητή και αθλήτριες, όπου χωρίς τις υποδείξεις του προπονητή και παρότι δεν έγινε καμία προετοιμασία γι αυτό, τα ¨σερβίς¨ περνούσαν όλα στην αντίπαλή περιοχή, η ¨υποδοχή¨ δούλεψε άψογα και οι άμυνες βγαίνανε με σχετική ευκολία, ιδιαίτερα στους δίσκους με τα υπέροχα σουβλάκια του ¨ΓΡΗΓΟΡΗ¨, ενώ στην επίθεση δόθηκε ρεσιτάλ ¨καρφωμάτων¨  στις πιατέλες με τις πεντανόστιμες σαλάτες του μαγαζιού.
            Και όταν έφτασε η ώρα του τραγουδιού και του χορού, αποδείχτηκε ότι τελικά και εκεί υπάρχουν πολλά ταλέντα μέσα στις τάξεις της ομάδας.  




















Αρχειοθήκη