English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Νίκη Παγκορασίδων Α΄-Β΄ και Παμπαίδων


Α.Ο. Καλαμπάκας – Ασκληπιός
0-3

   Με νίκη έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα των Παγκορασίδων του Ασκληπιού. Σε παιχνίδι που έγινε στο Κλειστό της Καλαμπάκας επιβλήθηκε του τοπικού Α.Ο.Κ. με σκορ 0-3.
       Μετά και τη σημερινή νίκη οι Παγκορασίδες του Ασκληπιού κατέλαβαν τη 2η θέση του ομίλου και περιμένουν να μάθουν τον επόμενο αντίπαλο για τους διπλούς αγώνες που θα έχουν σαν έπαθλο την είσοδο στο Final 4 της Περιφέρειας.
         Τα σετ (1ος ΑΟΚ) 1ο 11-25, 2ο 16-25, 3ο 11-25.

Επαιξαν. Α.Σ. Ασκληπιός (Ιόβτσεβ Δ.) Τόλλιου Ε. Κουκουτή Ι. Χύτα Μ. Ντιρογιάννη Α. Γεωργίου Μ. Μακράκη Γ. Προβίδα Κ.
Α.Ο. Καλαμπάκας  ( Τσικέλης Γ.) Τσίλη Ε. Χαρίση Β. Κολιού Φ. Βερεντζιώτη Ε. Μάρκου Ζ. Τσιλίκη Π. Καραπέτσα Ε. Ζάρα Ε. 


Πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄
Α.Ο. Καλαμπάκας – Ασκληπιός
1-3

   Με νίκη συνέχισαν και οι Παγκορασίδες Β΄ μια στροφή πριν τη λήξη του Πρωταθλήματος. Σε παιχνίδι που έγινε και αυτό στο Κλειστό της Καλαμπάκας, επιβλήθηκαν του τοπικού ΑΟΚ με σκορ 1-3
Τα σετ (1ος ΑΟΚ) 1ο 25-17, 2ο 25-15, 3ο 25-19, 4ο 25-21

Έπαιξαν Α.Ο. Καλαμπάκας (Τσικέλης Γ.) Γιαννούλα Ν. Κοτσιλιάκου Ε. ΄Σακελλαρίδη Ι. Παπακώστα Η. Μεσημέρη Ε. Μπαζίνα Α. Κόμματου Δ. Στάχου Δ. Λιακοπούλου Σ. Ξάνθη Η. Γιαννούλα Δ.
Α.Σ. Ασκληπιός ( Βασίλεβα Σ.) Παπαθεοδώρου Ε. Γεωργίου Η. Μπουρλή Ι. Ζολώτα Ρ. Βράκα Ρ. Βράκα Θ. Βασιλοπούλου Δ. Πράπα Β. Τσιούκα Γ. Σιόντη Μ. Γατσά Ε. Γεωργίου Φ.

Πρωτάθλημα Παμπαίδων
Γ.Σ. Δεσκάτης – Ασκληπιός
1-3

       Νίκη και για τους Παμπαίδες του Ασκληπιού. Επιβλήθηκαν του Γ.Σ. Δεσκάτης με σκορ 1-3 στο Κλειστό της Καλαμπάκας που χρησιμοποιεί σαν έδρα η ομάδα των Γρεβενών. Με την νίκη αυτή οι Παμπαίδες του Ασκληπιού έκαναν ένα βήμα ακόμη για την είσοδο στο Final 4 της Περιφέρειας.
Τα σετ (1ος Γ.Σ. Δεσκάτης) 1ο 20-25, 2ο 18-25, 3ο 25-16, 4ο  14-25.

Έπαιξαν Γ.Σ. Δεσκάτης (Τσιάκαλος Γ) Κίτσιος Κ. Φάκας Γ. Πνευματικός Ι. Λιούρας Σ. Τρικαλίδης Κ. Μιχίδης Χ. Τσιλινίκος Η. Κρέτσαβος Κ.
Α.Σ. Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Θεοδωράκης Φ. Ραπτοάσιος Μ. Βήτας Ι. Βήτας Σ. Σταφυλάς Ν. Βαρδούλης Ι. Γεωργίου Η. Ρουμελιώτης Ε.

















Αρχειοθήκη