English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Παραχώρηση της Καπέλου στην Κηφισιά

  Ο Α.Σ. Ασκληπιός ανακοινώνει την παραχώρηση της αθλήτριας Καπέλου Ευαγγελίας στην ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς, που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών, υπό μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
   Η Ευαγγελία βρίσκεται στην ομάδα του Ασκληπιού από τα αναπτυξιακά τμήματα, ξεκινώντας από τις ακαδημίες του Συλλόγου και συμμετείχε σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα τα προηγούμενα χρόνια. Μέλος των κλιμακίων επιλογής της ΕΣΠΕΚΕΛ για την Εθνική Κορασίδων 2011-2012. Ήταν από τις πρωταγωνίστριες της καταπληκτικής πορείας της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
  Έχει κατακτήσει με την ομάδα του Ασκληπιού, την τέταρτη θέση στο final 4 της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας σε επίπεδο Κορασίδων την περίοδο 2011-2012, την δεύτερη θέση στο ίδιο πρωτάθλημα την περίοδο 2012-2013 καθώς και την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων 2012-2013. Μέλος της ομάδας των γυναικών που κέρδισε την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία (για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου) την περίοδο 2012-2013.

   Με την σιγουριά ότι αυτό είναι ένα ακόμη βήμα για την εξέλιξή της σαν αθλήτρια, ευχόμαστε στην Ευαγγελία, δύναμη, κουράγιο και Καλή Επιτυχία στους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά της.    




Αρχειοθήκη