English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Νίκη για άνδρες-παίδες και κορασίδες Α΄ -ήττα για κορασίδες Β΄

Με νίκη συνέχισαν οι άνδρες επί της Δεσκάτης, στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, την ίδια στιγμή που παίδες και κορασίδες Α΄ πήραν το ροζ φύλλο με νίκες επί των αντιπάλων τους, ενώ η κορασίδες Β΄ δεν τα κατάφεραν με αντίπαλο τον Φιλαθλητικό Λάρισας. 

Πρωτάθλημα Παίδων
Γ.Σ. Δεσκάτης-Ασκληπιός
2-3
         Με την νίκη έφυγαν από το Κλειστό της Δεσκάτης, το Σάββατο 30/1 οι παίδες του Ασκληπιού. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έφτασε στο 5ο σετ οι παίδες πήραν το ροζ φύλλο προσθέτοντας άλλη μια νίκη στην προσπάθεια για το φετινό πρωτάθλημα.
Τα σετ  1ο 19-25, 2ο 25-21, 3ο 25-18, 4ο 14-25, 5ο 8-15.

Συνθέσεις
Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Ντούλας Χ. Βήττας Ι. Βήττας Σ. Αναγνώστου Α. Γεωργίου Η. Βαρδούλης Σ. Βαρδούλης Ι. Θάνο Μ.



Πρωτάθλημα Κορασίδων
Ασκληπιός Β΄- Φιλ/κος Λάρισας
0-3
            Δεν τα κατάφερε η Β΄ομάδα των κορασίδων του Ασκληπιού απέναντι στις κορασίδες του Φιλ/κου Λάρισας, γνωρίζοντας την ήττα  με σκορ 3-0. Παρά την μεγάλη προσπάθεια και τα καλά διαστήματα στο παιχνίδι δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι απ αυτό το παιχνίδι.
Τα σετ 1ο 18-25, 2ο  16-25, 3ο 15-25
Συνθέσεις
Ασκληπιός(Καμινάρης Β.) Ζολώτα Ρ. Κωστοπούλου Φ. Γεωργίου Η. Κεσκινίδου Α. Λίτου Ε. Νάκου Γ. Κεφαλάκη Φ. Στεφάνου Γ. Παλαύρα Κ. Αναγνώστου Ε. Πουλιανίτη Ε. Τσιλιώνη Ε.
Φιλ/κος Λάρισας (Ιόβτσεβ Δ.) Κουτρουμπή Ε. Μπουρλή Ι. Γαλογαύρου Μ. Κουμπούρα Σ. Κατσιγιάννη Γ. Παπαγιάννη Φ. Γκαμζάρη Φ. Κατσιγιάννη Χ. Ριζομάρκου Ν.   






Πρωτάθλημα Κορασίδων
Ασκληπιός-ΣΠΑ Καρδίτσας
3-0
            Συνεχίζουν το αήττητο στο πρωτάθλημα οι κορασίδες του Ασκληπιού. Χωρίς να αντιμετωπίσουν  ιδιαίτερη δυσκολία επιβλήθηκαν του γειτονικού ΣΠΑ Καρδίτσας με σκορ 3-0. Ήταν ένα παιχνίδι που έδωσε την δυνατότητα στον προπονητή να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες.
Τα σετ 1ο 25-10,  2ο 25-9, 3ο 25-11.

Συνθέσεις
Ασκληπιός (Καμινάρης Β.) Τόλλιου Ε. Κουκουτή Ι. Ντιρογιάννη Α. Μακράκη Γ. Προβίδα Κ. Γεωργίου Μ. Παπαθεοδώρου Ε. Τσούκα Γ. Γατσά Ε. Βασιλοπούλου Δ. Βράκα Ρ. Χύτα Μ. 
ΣΠΑ Καρδίτσας Παπασακελλαρίου, Κωνσταντίνου Β. Καλλιώρα Δ. Νικολάου Ι. Καρατζιά Π. Καλλιώρα Δ. Κρανίτσα Μ. Κροκίδα Μ. Γκιούρη Μ. Νούκα Π. Στρατίκη Μ. Αντωνάκη Α.  





Πρωτάθλημα ανδρών Β΄ Εθνικής
Γ.Σ. Δεσκάτης – Ασκληπιός
0-3

Άλλο ένα ροζ φύλλο για την ομάδα των ανδρών του Ασκληπιού στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Επιβλήθηκαν εκτός έδρας της Δεσκάτης με σκορ 3-0, βρίσκοντας δυσκολία μόνο στο 1ο σετ όπου η ομάδα της Δεσκάτης μπόρεσε να ακολουθήσει στο σκορ.
Τα σετ 1ο 20-25, 2ο 18-25, 3ο 13-25.

Συνθέσεις
Γ.Σ. Δεσκάτης (Τσιάκαλος Γ.) Κίτσιος, Μιχίδης, Χατζής, Λάμαρης, Τσιάκαλος, Τσούρκας, Κοτίτσας, Ντάβαρος.

Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Βήττας Γ. Βήττας Σ. Ντούλας Χ. Θάνο Μ. Λιανός Α. Αναγνώστου Α. Αμύρωτος Χ. Γούλας Θ.


Αρχειοθήκη