English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Νίκη για κορασίδες-ήττα παίδων

Την 9η νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχαν οι κορασίδες του Ασκληπιού στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, την ίδια στιγμή που οι παίδες λύγισαν στο 5ο σετ  μέσα στη Λάρισα γνωρίζοντας την ήττα από την ΕΑ Λάρισας.

Πρωτάθλημα Κορασίδων
Ασκληπιός-ΑΟ Σουφλαρίων
3-0
   Χωρίς να αντιμετωπίσουν καμιά δυσκολία οι κορασίδες του Ασκληπιού επιβλήθηκαν του ΑΟΣ με 3-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι, που έγινε στο Δημοτικό των Τρικάλων. Με την νίκη αυτή ο Ασκληπιός καταλαμβάνει την 1η θέση του ομίλου (υπολείπεται ένα παιχνίδι με τον Γ.Σ. Δεσκάτης) και θα αντιμετωπίσει στην φάση των 16 σε νοκ-άουτ παιχνίδι την ομάδα του Άτλαντα Καρπενησίου.
Τα σετ 1ο 25-10, 2ο 25-8, 3ο 25-15

Συνθέσεις
Ασκληπιός (Παναγιάρη Σ.) Ντιρογιάννη Α. Γεωργίου Μ. Προβίδα Κ. Χύτα Μ. Αναγνώστου Ε. Γεωργίου Η. Παπαθεοδώρου Ε. Βράκα Ρ. Γατσά Ε. Τσιούκα Γ.
Α.Ο. Σουφλαρίων (Κουκούλης Γ.) Φιλλίπου Π. Αντωνιάδου Θ. Μπαρούτα Γ. Τσιάρα Ε. Αντωνιάδου Α. Βαρσάμη Ε. Σωτηρίου Ε. Τσιούλκα Ν. Μυλωνά Π. Κακαράντζα Α.

Πρωτάθλημα Παίδων
ΕΑ Λάρισας-Ασκληπιός
3-2

    Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα και ενώ προηγήθηκαν με 2-0 σετ δεν κατάφεραν τελικά οι παίδες να πάρουν την νίκη μέσα στη Λάρισα από την ΕΑΛ γνωρίζοντας την ήττα με 3-2.
Τα σετ 1ο  18-25, 2ο 18-25, 3ο 25-21, 4ο 25-19, 5ο 15-13

Συνθέσεις
ΕΑ Λάρισας Δαλάκας Κ. Λάκης Κ. Χαλιαμπάλιας Ν. Μίχης Σ. Ζαφείρης Β. Ρήγας Β. Βουτιρίτσας Χ. Παπαθανασίου Α. Πράππας Χ. Τσιτσούλας Κ. Νταφούλης Α. Ρήγας Σ.

Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Γεωργίου Η. Ψαρρής Θ. Τσιγαρίδας Δ. Βαρδούλης Ι. Γραβάνης Δ. Καλεπούρης Σ.



Αρχειοθήκη