English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Με νίκες συνέχισαν οι Κορασίδες


       Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα των Κορασίδων οι ομάδες του Ασκληπιού και μάλιστα με το ίδιο σκορ 3-0 επί των αντιπάλων τους. Παρά την κούραση από το 3ήμερο τουρνουά τις Πορταριάς όπου οι Κορασίδες Α΄ δώσανε συνολικά 6 παιχνίδια και μάλιστα όλα νικηφόρα επί αντιπάλων με μεγάλη ιστορία και μεγάλες επιτυχίες σε Πανελλαδικό επίπεδο (Ολυμπιακός – Ηρακλής Θες/νίκης- Εαρινός Βότσης) οι δε Κορασίδες Β΄ άλλα 4 παιχνίδια με πολύ καλή παρουσία (νίκη επί του ΠΑΟΚ Θεσ/νίκης), κατάφεραν σήμερα Σάββατο 5/1 να προσθέσουν από άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας αντιπάλους και κούραση.

Πρωτάθλημα Κορασίδων
Γ.Σ. Τυρνάβου – Α.Σ. Ασκληπιός
0-3 σετ
            Πρώτο κατά σειρά παιχνίδι αυτό των Κορασίδων Α΄ που έγινε στο Κλειστό του Τυρνάβου, και η ομάδα των Κορασίδων πήγε κατευθείαν από την Πορταριά, όπου βρισκόταν τις τελευταίες 3 ημέρες μετέχοντας στο τουρνουά ¨Πορταριά 2013¨ Τα κορίτσια του Ασκληπιού πέρασαν νικηφόρα και αυτό το εμπόδιο, επικρατώντας επί του τοπικού Γ.Σ με σκορ 3-0.
Τα σετ (1ος Γ.Σ. Τυρνάβου) 1ο 17-25 σε 25΄, 2ο 20-25 σε 24΄, 3ο 17-25 σε 25΄.
Έπαιξαν. Γ.Σ. Τυρνάβου (Μπουσμπούκης Ν.) Ζώη Α. Λουλέ Α. Οικονόμου Σ. Ραψανιώτη Μ. Κατσικαβέλα Μ. Ζιάκα Ι. Ζιώγα Φ. Ντίντου Ε. Ράου Β. Ζώη Π. Γαννά Ι. Μαμάνου Χ.
Α.Σ. Ασκληπιός (Ιόβτσεβ Δ.) Σακελλαρίου Κ. Γκουτζιούπα Ε Γεωργίου Α. Καπέλου Ε. Βουλγαράκη Κ. Κουκουτή Ο. Τόλλιου Ε.

Γ.Σ. Δεσκάτης - Α.Σ. Ασκληπιός Β΄
0-3
    Με νίκη συνέχισε και η ομάδα των Κορασίδων Β΄, μπαίνοντας με το δεξί στο πρωτάθλημα. Στο Κλειστό της Καλαμπάκας επιβλήθηκε του Γ.Σ. Δεσκάτης με σκορ 3-0. Τα κορίτσια του Ασκληπιού καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να νικήσουν και την κούραση από την συμμετοχή στο 3ήμερο τουρνουά της Πορταριάς παίρνοντας άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα
Τα σετ (1ος Γ.Σ. Δεσκάτης) 1ο 17-25 σε 30΄, 2ο 17-25 σε 17΄, 3ο 7-25 σε 17΄.
Έπαιξαν Γ.Σ. Δεσκάτης (Τσιάκαλος Γ.) Κορδιλά Κ. Καψάλη Ε. Τσιγάρα Δ. Σουβατζόγλου Μ. Τσερπέ Θ. Μπακαβού Κ.
Α.Σ. Ασκληπιός (Βασίλεβα Σ) Ντιρογιάννη Α. Προβίδα Κ. Μακράκη Γ. Κρύου Ε. Φαρμάκη Ε. Μουζακιάρη Μ. Κουκουτή Ι. Τσώλα Μ. Λεπενιώτη Ν. 





Αρχειοθήκη