English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Η βραδιά της επιτυχίας

Στο ΄Τσικάλι¨ το διασκέδασαν οι γυναίκες

 Μια διαφορετική βραδιά, έξω απ΄ τα παρκέ των γηπέδων είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι γυναίκες του Ασκληπιού.
  Μετά το τέλος μιας επιτυχημένης χρονιάς στην Α2 με την κατάληψη της 5ης θέσης του πρωταθλήματος, όλες οι παίκτριες της ομάδας των γυναικών μαζί με την διοίκηση βρέθηκαν την Δευτέρα 7 Μαρτίου, στην ταβέρνα ΄Το Τσικάλι΄ που είναι και χορηγός της ομάδας, απολαμβάνοντας μια υπέροχη βραδιά.
   Σε μια σύντομη ομιλία ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιάννης Γιαννούλης αφού ευχαρίστησε τον υπεύθυνο της ταβέρνας για την μεγάλη βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα στην δύσκολη φετινή χρονιά, καλωσόρισε όλους και ευχαρίστησε εκ μέρους της διοίκησης, την προπονήτρια και της αθλήτριες του τμήματος για την τεράστια φετινή επιτυχία της ομάδας δίνοντας σε όλους συγχαρητήρια και την υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες την επόμενη χρονιά.
   Η βραδιά συνεχίστηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα, με όλους να θυμούνται σκηνές απ΄ την φετινή πορεία και τα παράξενα που συνέβησαν είτε στις ατέλειωτες ώρες των προπονήσεων είτε στα διάφορα γήπεδα που αγωνίστηκε η ομάδα, με όλους να έχουν κάτι να πουν για το υπέροχο φετινό ταξίδι και τις αξέχαστες στιγμές.

Από σήμερα ξεκινάνε οι ετοιμασίες για το επόμενο ταξίδι 





      

Αρχειοθήκη