English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Νέα πρόκληση για τον Ασκληπιό


Final 4 Κορασίδων
22-23-24 Μαρτίου

     Ξεκινάει την Παρασκευή 22/3 και θα διαρκέσει 3 μέρες το final 4 Κορασίδων Κεντρικής Ελλάδας. Στο Κλειστό του Τυρνάβου θα βρεθούν αυτό το τριήμερο οι 4 καλύτερες ομάδες της Ένωσης για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Κορασίδων περιόδου 2012-2013.
     Μέσα από ένα μαραθώνιο αγώνων που ξεκίνησε στις 9 Νοεμβρίου 2012 και στον οποίο συμμετείχαν 31 ομάδες από όλη την Κεντρική Ελλάδα, χωρισμένες σε 4 ομίλους προέκυψαν οι 4 καλύτερες ομάδες της περιφέρειας που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή της Ένωσης.
      Ο πρωταθλητής της Ένωσης θα προκύψει από την διεξαγωγή ενός μίνι πρωταθλήματος με βαθμολογία, όπου όλοι θα παίξουν με όλους.
     Συγχρόνως ο πρωταθλητής θα κερδίσει και την είσοδό του στον προκριματικό όμιλο που οδηγεί στην τετράδα των τελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
      Ο Ασκληπιός μετέχει για 2η συνεχή χρονιά στα τελικά ελπίζοντας σε μια καλύτερη θέση από την 4η που κατέλαβε στο περσυνό final 4 πού έγινε στην Ελασσόνα.
     Στο final 4 της Περιφέρειας μετέχουν οι ομάδες Ε.Α. Λάρισας, Φιλ/κός Αμπελώνα, Φιλ/κος Λαρισαϊκός, Α.Σ. Ασκληπιός Τρικάλων.
     Το απόγευμα της Τετάρτης 20 Μαρτίου στα γραφεία της Ένωσης στη Λάρισα, θα γίνει η κλήρωση και ο καθορισμός των ωρών διεξαγωγής των αγώνων.
Ο Ασκληπιός θα μετέχει στο final 4 με τις παρακάτω αθλήτριες.
Προπονητής Ιόβτσεβ Δ. Γεωργίου Α. Γιαννούλη Κ. Βουλγαράκη Κ. Καπέλου Ε. Κουκουτή Ο. Γκουτζιούπα Ε. Μουζακιάρη Μ. Λεπενιώτη Ν. Κουκουτή Ι. Τόλλιου Ε. Προβίδα Κ. Ντιρογιάννη Α. 



Αρχειοθήκη