English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

1Η Συγκέντρωση των γυναικών

Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 20/8. η προετοιμασία των γυναικών του Ασκληπιού εν όψει της συμμετοχής της ομάδας, για πρώτη φορά, στην Α2 Εθνική κατηγορία.
   Η πρώτη συγκέντρωση έγινε στο Πάρκο του Αϊ Γιώργη, όπου και θα συνεχίσει να βρίσκεται η ομάδα και τις επόμενες μέρες εφαρμόζοντας πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.
    Στην πρώτη συγκέντρωση ήταν σχεδόν όλες οι αθλήτριες που θα μετέχουν στην ομάδα των γυναικών, όπου παρουσία μελών του Δ.Σ. έγινε  η παρουσίαση και η γνωριμία των νέων αθλητριών που ήρθαν στην ομάδα, με τον πρόεδρο κ. Γιαννούλη να καλωσορίζει αθλητές και προπονητές για την νέα χρονιά.
   Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας κ. Ιόβτσεβ τόνισε ότι << σκοπός είναι η παραμονή στην κατηγορία που με τις προσθήκες που έκανε η ομάδα κάνει ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα και η ανάδειξη μικρών αθλητριών μέσα από ίδια την ομάδα γιατί υπάρχει το υλικό και αυτό θα φανεί  το επόμενο διάστημα>>

  Η ομάδα των γυναικών του Ασκληπιού όπως προέκυψε από τον καθορισμό της Ομοσπονδίας, βρίσκεται στον Β΄ Όμιλο της Α2 μαζί με τις  ΓΣ Πετρούπολης, Ζηρίνειος ΑΟΝ, ΓΣ Ηλιούπολης, Ένωση Βύρωνα, ΑΟ Τραχώνων, ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας, ΑΣΠ Απόλλων Πάτρας, ΕΑ Λαρίσης, ΑΣ Νηρέας Χίου, Φιλαθλητικός Λαρισσαϊκός.












Αρχειοθήκη