English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Δύο νέες μεταγραφές

Ιόβτσεβα και Γκέτσιου στον Ασκληπιό

      Στην προσθήκη 2 ακόμη έμπειρων αθλητριών προχώρησε ο Ασκληπιός, κλείνοντας με απόλυτη επιτυχία τον αρχικό σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά στα δύσκολα μονοπάτια της Α2.
       Πρόκειται για την Σιμόνα Ιόβτσεβα  που αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και  την Κατερίνα Γκέτσιου ακραία. Με τις δύο αυτές προσθήκες έκλεισε το ρόστερ για την επόμενη χρονιά.
       Η Ιόβτσεβα ξεκίνησε από το Φιλ/κό Λαρισαϊκό το 2000. Μέχρι το 2009 ήταν αθλήτρια του Φιλ/κου κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις με την ομάδα. Το 2002 κατακτά την 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  beach volley. To 2004 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων και την επόμενη χρονιά 2005 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων. Το 2006 αγωνίζεται με την ομάδα του Γ.Σ. Λαμίας στην Α2 Εθνική κατηγορία. Επιστρέφει στο Φιλ/κό πετυχαίνοντας την άνοδο στην Α2. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν μέλος της ομάδας των γυναικών του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών
        Η Γκέτσιου ξεκίνησε από την Ε.Α. Λάρισας, με επόμενο σταθμό τον Ηλυσιακό.
       Από εκεί επέστρεψε ξανά στην Λάρισα για την ομάδα του Φιλ/κου αυτή τη φορά. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν στον Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2.

     Η οικογένεια του Ασκληπιού καλωσορίζει τη Σιμόνα Ιόβτσεβα και την Κατερίνα Γκέτσιου στην ομάδα των γυναικών με την ευχή για μια πετυχημένη χρονιά στην Α2.   

Διακρίνονται: Από αριστερά, Γκέτσιου Κατερίνα, Ιόβτσεβα Σιμόνα

Αρχειοθήκη