English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Εναρξη προετοιμασίας γυναικών

Αρχίζει η πορεία στην Α2

   Την Τρίτη 20/8/2013 ξεκινάει η προετοιμασία των γυναικών εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου.
     Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στο Πάρκο του Αϊ Γιώργη στις 18:00 μ.μ. και σ΄ αυτή καλούνται από το προπονητικό τιμ οι παρακάτω αθλήτριες, Τεντολούρη Μαριάννα, Χαλκιαδάκη Κατερίνα, Μουρατλάρι Βάσω, Γιαννοπούλου Κλειώ, Λελεντζή Γιώτα, Γκέτσιου Κατερίνα, Ιόβτσεβα Σιμόνα, Γεωργίου Άρτεμις, Γιαννούλη Κορίνα, Βουλγαράκη Κων/να, Γκουτζιούπα Εύα, Κουκουτή Όλγα, Λεπενιώτη Νόρα, Μουζακιάρη Μαρία, Κουκουτή Ιωάννα, Τόλλιου Ελένη, Ντιρογιάννη Αγγελική, Προβίδα Καλλιόπη, Χύτα Μαριάννα.
   Η ομάδα των γυναικών του Ασκληπιού βρίσκεται στον Β΄ Όμιλο της Α2 μαζί με τις  ΓΣ Πετρούπολης, Ζηρίνειος ΑΟΝ, ΓΣ Ηλιούπολης, Ένωση Βύρωνα, ΑΟ Τραχώνων, ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας, ΑΣΠ Απόλλων Πάτρας, ΕΑ Λαρίσης, ΑΣ Νηρέας Χίου, Φιλαθλητικός Λαρισσαϊκός.

    Η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος θα γίνει από την ΕΟΠΕ το επόμενο διάστημα και οι αγώνες θα αρχίσουν στα μέσα Οκτωβρίου.


Αρχειοθήκη