English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ανανεώσεις – Ρόστερ γυναικών 2013-2014

Ανανέωσαν, Χαλκιαδάκη, Τεντολούρη, Μουρατλάρι, Γιαννοπούλου

     Με την ομάδα των γυναικών του Ασκληπιού θα αγωνίζονται και την επόμενη χρονιά οι τέσσερις αθλήτριες που τα προηγούμενα χρόνια είχαν μεγάλη συμβολή στην πορεία της ομάδας.
    Η Χαλκιαδάκη Κατερίνα, γέννημα θρέμμα του Ασκληπιού, επανέρχεται φέτος μετά από απουσία ενός χρόνου, (οπού έγινε μαμά). Είναι στην ομάδα σε όλη την πορεία από τα αναπτυξιακά τμήματα μέχρι την ομάδα των γυναικών. Έχει αγωνιστεί στις γυναίκες σε ηλικία 14 ετών , μέλος της ομάδας στις προηγούμενες προσπάθειες για άνοδο στην Α2.
    Η Τεντολούρη Μαριάννα, αθλήτρια του Ασκληπιού από τα αναπτυξιακά τμήματα, έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Λάρισας και των Αθηνών και επέστρεψε στον Ασκληπιό πριν από 2 χρόνια, έχοντας συμβάλει καθοριστικά στην πορεία της ομάδας.
   Η Μουρατλάρι Βάσω, στον Ασκληπιό σε όλη την μέχρι τώρα αθλητική της διαδρομή, από τα βασικά στελέχη της ομάδας όλα τα προηγούμενα χρόνια.
   Η Γιαννοπούλου Κλειώ, φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, βρίσκεται στον Ασκληπιό τα τελευταία 2 χρόνια, προερχόμενη από την ομάδα του Βύρωνα, με μεγάλη συμβολή στην πορεία της ομάδας.
   Στην ομάδα για την δύσκολη επόμενη χρονιά στην Α2,  έχουν προστεθεί και η Γιώτα Λελεντζή Libero, η Σιμόνα Ιόβτσεβα πασαδόρος, και η ακραία Κατερίνα Γκέτσιου.

   Πρωταγωνιστικό ρόλο την νέα χρονιά αναμένετε να έχουν και οι περσυνές κορασίδες που οδήγησαν την ομάδα στην 4άδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος, Γιαννούλη Κορίνα, Γεωργίου Άρτεμις, Βουλγαράκη Κων/να, Γκουτσιούπα Ευα, Λαπενιώτη Νόρα, Κουκουτή Όλγα, Μουζακιάρι Μαρία, Κουκουτή Ιωάννα, Τόλλιου Ελένη, Ντιρογιάννη Αγγελική, Προβίδα Καλλιόπη.




Αρχειοθήκη