English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Α.Σ Ασκληπιός – Α.Ο.Ρ Μεγ. Καλυβίων 3-0


Μία ακόμη νίκη πέτυχαν οι Παγκορασίδες του Ασκληπιού, φτάνοντας τις 6 συνολικά, στην πορεία του φετινού πρωταθλήματος.
            Σε παιχνίδι που έγινε την Μ. Τρίτη στο Κλειστό της Μπάρας στις 19/4/2011, τα κορίτσια του Ασκληπιού επιβλήθηκαν της ομάδας των Μ. Καλυβίων με σκορ 3-0. Όλα πλέον θα κριθούν στο μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης, στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό τις Μπάρας, που το αποτέλεσμα θα κρίνει την δεύτερη θέση που οδηγεί κατευθείαν στην επόμενη φάση. Με θετικό αποτέλεσμα ο Ασκληπιός θα περάσει στην επόμενη φάση σαν δεύτερος, ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστεί να δώσει μπαράζ για να κερδίσει τη μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση.
            Ο αγώνας με τα Μ. Καλύβια εξελίχθηκε σε έργο με ένα πρωταγωνιστή που ήταν ο Ασκληπιός, αφού σε κανένα σημείο του αγώνα η ομάδα των Καλυβίων δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να διεκδικήσει κάτι από αυτό το παιχνίδι. Έτσι δόθηκε και η δυνατότητα στον Ασκληπιό να χρησιμοποιήσει όλα τα κορίτσια της ομάδας δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να αποκτήσουν τις εμπειρίες ενός κανονικού αγώνα.
            Από το πρώτο σετ φάνηκε ποιος πραγματικά ήθελε και μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι. Κάνοντας διαδοχικά το 6-2 και 15-8 ο Ασκληπιός πήρε το πρώτο σετ με 25-10.
            Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο με τον Ασκληπιό να κάνει το 8-3 και 16-8 παίρνοντας το σετ με 25-8.
            Στο τρίτο σετ δόθηκαν στην ομάδα των Καλυβίων μερικοί εύκολοι πόντοι από το χαλάρωμα του Ασκληπιού που πήρε τελικά και το τρίτο σετ με 25-15 

Τα σετ  (με πρώτο τον Ασκληπιό)
1ο 25-10 σε 18΄, 2ο 25-8 σε 17΄, 3ο 25-15 σε 20΄
Έπαιξαν
Α.Σ. Ασκληπιός.  (Γούλας Θ.) Βουλγαράκη, Γεωργίου, Γιαννάκου, Γιαννούλη, Γκουτζιούπα, Ζώη, Καπέλου, Κουκουτή, Λεπενιώτη, Σακελλαρίου, Τόλλιου. 






Αρχειοθήκη